Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:23:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Da nije bilo peskira ne bi ste pricale toliko o sexu. Bubi za sve je kriv tvoj peskir. Bolje da predjete sa reci na dela nego sto ovde locete Ko o čemu, Bubulence o seksu. Klasika! ma ni kriva ni duzna a prozivaju me , spopali ih neki peskiri, sigurno se ne kupaju redovno... IZVORNA PORUKA: Didy UM, meni isto kasni. Trebalo je u četvrtak da dobijem. Al ja sigurno znam da nisam trudna, a tu su i svi ostali simptomi pms-a. Sad mi s epomerilo tačno da dobijem prvih dana na moru. cek cek, ja pravim bebu a ti trudna
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:23:43
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ako ne upali lazno spavanje, reci da te strasno boli glava, vreme je lose. Nadam se da tm nije kao moj da odvali "rasiri noge da te prodje" ahahaha znas onaj vic Zeno izvoli andol, pa zasto dragi kada me ne boli glava e super onda mozemo imati sex
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:24:44
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Zeno izvoli andol, pa zasto dragi kada me ne boli glava e super onda mozemo imati sex
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:26:01
|
|
|
|
Didy
|
Ma, kakvi, Bubi, samo izvoli, nećemo preko reda.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:26:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Vise se ni na glavobolju ne mozes izvuci Nego, odoh da spavam. Laku noc, lepo pajkite
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:26:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ja samo sutra vece da ne dobijem , da iskoristim mm.... Nedelju dana ne radih nista, sta cu kad je na terenu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:28:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ma, kakvi, Bubi, samo izvoli, nećemo preko reda. ma neeeka ako hoces, slobodno izvoli, ja dobila juce... mada mi sada opet ne ide, ali ce se sutra zaukati... UM nisam znala da kasni
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:28:35
|
|
|
|
Didy
|
Idem i ja, što reče Torbica, da nogom malo poguram krš levo i desno, pa pod tuš, pa u krevet. Laku noć svima!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:30:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi danas trebala da stigne, ali nema je, zato ce stici nocas, posto kakve sam srece nista od rodjendanskog keksa
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:30:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vikiveki, u Ćiri smo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:30:47
|
|
|
|
bubulence
|
didy
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:31:38
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy Ma, kakvi, Bubi, samo izvoli, nećemo preko reda. ma neeeka ako hoces, slobodno izvoli, ja dobila juce... mada mi sada opet ne ide, ali ce se sutra zaukati... UM nisam znala da kasni Pa neću. Nešto me drma, u poslednje vreme razmišljam da napravim pauzu bar još dve godine dok mi se neke još kockice ne poslože (trebalo bi da dobijem konačno za stalno u školi), pa da onda spojim treću i četvrtu trudnoću. Mm se onesvetio kad je čuo. Mislim, on je oduvek pričao o troje, a ja sam uvek bila rezervisana, nisam ništa htela da planiram. A sad se baš iznenadio, uhvatila sam ga nespremnog.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:32:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Bubi danas trebala da stigne, ali nema je, zato ce stici nocas, posto kakve sam srece nista od rodjendanskog keksa UM a mozda ipak ni ne dodje, navijamo da tako bude . pa da stvarno imas stomak, ovako stalno umisljas
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:33:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy , pa da onda spojim treću i četvrtu trudnoću. Mm se onesvetio kad je čuo. kod tebe nema sredine . ma ja vise nista ne cekam, sve sto sam cekala nije se desilo, sada pravim bebu i gotovo...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:37:46
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče, devojke, devojčice, zene!!! Kak ste mi kaj ?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:38:06
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy , pa da onda spojim treću i četvrtu trudnoću. Mm se onesvetio kad je čuo. kod tebe nema sredine . ma ja vise nista ne cekam, sve sto sam cekala nije se desilo, sada pravim bebu i gotovo... Nema. Ja sam uvek u krajnostima. Ili sve ili ništa. Ma, ja sutra kad bih dobila za stalno, ne bih više razmišljala. Ne mogu više da gledam kako se preko veze zapošljavaju sad već i 10 godina mlađi od mene, a ja sa zamene na zamenu. Pozdravila sam se još odavno, sad stvarno odoh. Laku noć još jedared.
< Poruku je uredio Didy -- 31.5.2014 23:39:58 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 23:38:55
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Vikiveki, u Ćiri smo Moji su prošle godine pravili 15 god i mislim da su isto pravili u Ćiri
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:02:44
|
|
|
|
Žapkić
|
Vikiveki, i ovde da ti odgovorim: YES!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:08:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma nek bude šta će biti evo sada sam došla u birtiju da malo nešto popijem,možda neki vermut,jedino to pijem od žestine
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:14:19
|
|
|
|
Rosita
|
Siri, siri, vezeni peskiri :). .. trazim san, pa reko da mi nije ovde ostao... al nema ga. Moze biti ne sme da se pojavi od telefona, sad gasim. Ajd pa laku noc :)
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:19:44
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Siri, siri, vezeni peskiri :). .. trazim san, pa reko da mi nije ovde ostao... al nema ga. Moze biti ne sme da se pojavi od telefona, sad gasim. Ajd pa laku noc :) ....bosa ja, bosa ti, okreni se Bubi ti Bubi će postati poznata po peškiru...ala smo mi žene
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:21:34
|
|
|
|
Žapkić
|
Jooj, svako me veče podsetite na taj peškir, i ja ama sa sobom se smejem kao mala budala!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:27:52
|
|
|
|
Anoniman
|
EeEeEEeeEE ja jos budna, pite sta hocete na moj racun, napunih 24 godine, i odoh da spavam, ipak docekah oo : oo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:31:57
|
|
|
|
vikiveki
|
UM srećan ti rođendan evo i jedan skroman poklončić ali od Pijemo u tvoje zdravlje...neka bude vermut Ja otvaram žurku
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 1.6.2014 0:35:43
|
|
|
|
Žapkić
|
UM-Srećan rođendan!!! Ispuni sve svoje zelje i zeljice koje su ti ostale neostvarene!!! Ljubim te puno!!! U JBT-ja bih tebi mogla mama da budem, koliko si mlada!!!
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?