Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:49:56
|
|
|
|
Klarita
|
Lesice, pobeze ti u birtiju Mati, srecna godisnjica!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:51:13
|
|
|
|
lesica
|
A čuuuj, ovde se toči aklohol, nisam ja za one grickalice dečije
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:53:49
|
|
|
|
Klarita
|
Nisam ti drustvo, ja vapim za cipsom koji anci gostira
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:54:31
|
|
|
|
anci kv
|
ako je godišnjica mora da se zalije!!!!e onda žene,u to ime... Ima čipsa još
< Poruku je uredio anci kv -- 9.5.2014 23:55:07 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:54:50
|
|
|
|
mati
|
Hvala,hvala. Lesice pocinjemo sa budjenjem, ostalo je carolija... I ja samo po jedan vermut, pivo vise ne smem ce mi eksplodiraju dudice... Anci, izgovori, izgovori... Bice tebi ujutru slavlja sa glavoboljom. :)
< Poruku je uredio mati -- 9.5.2014 23:57:08 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 9.5.2014 23:57:54
|
|
|
|
lesica
|
Mati, da uživkate nego kako I da zalijemo u to ime!!! Klarita, samo za tebe
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 0:00:36
|
|
|
|
anci kv
|
živeliiiiiii!!!! kakva glavobolja,nemam ti ja kad da se time bavim
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 0:05:25
|
|
|
|
Klarita
|
Fala, gospoDZa, fala..
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 0:08:04
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 0:19:19
|
|
|
|
vikiveki
|
I meni bi čips sad dobro došao,smokija je dosta za večeras
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:07:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! Da ste vi meni žive i zdrave tako vesele! Ja sam sinoć u 22 zakuntala na keca!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:25:13
|
|
|
|
Lu
|
Jutro Treba mi jedan brzi odgovor. Dobila sam poruku sa virusom, prijateljica upozorila na svom zidu da ne otvaramo ali kako da pobrišem poruku a da ne otvorim, ne može Ta poruka sadrži i datoteku, sliku neku valjda.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:35:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lu jel sa mobilnog pokusavas? Ja sam izbrisala nekoliko takvih poruka. Ako je poslala poruku na fejs (meni.je sad novi) izadju sve poruke. Drzis na tu poruku i izacice ti opcije. Ponudice ti za brisanje. Nadam se da sam dobro objasnila.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:38:05
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:41:30
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Lu jel sa mobilnog pokusavas? Ja sam izbrisala nekoliko takvih poruka. Ako je poslala poruku na fejs (meni.je sad novi) izadju sve poruke. Drzis na tu poruku i izacice ti opcije. Ponudice ti za brisanje. Nadam se da sam dobro objasnila. Tnx Pokušavala sam na laptopu ali sam sad obrisala sa mobitela.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:45:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Lu, ako nisi razumela Sanjicu, evo još jedne opcije. Ako si na kompu - ideš sa leve strane na messages (prvo home, pa ispod news fees imaš messages). Klikneš na njih i ono ti ovori sve poruke. Sa desne strane su ti sveporuke koje si dobila. E sad ne znam da či će ti odmah otvoriti njenu poruku (jer otvara zadnju konverzaciju). Ako hoćeš, poslaću ti jednu mesaž da ti moja bude prva i onda u gornjem desnom uglu (na svakoj od tih poruka) imaš kružić i x - taj x je za archive. Mislim da bi to bilo to. ahaha dok ja iskucam
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 7:58:47
|
|
|
|
Wannajah
|
Dobro jutro zene! Ja evo zamislite pijem kafu u miru i tisini.. Moji svi jos uvek spavaju.. Pu pu pu da ih ne ureknem..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 8:42:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Uzivam u kafici. Danas me ceka pakovanje staklarije u kutije, bacanje kojecega (obicno gluposti koje cuvam godinama a zao mi je da ih bacim, evo sad je idealna prilika). Mrzim pakovanje. Kartonske kutije su mi svuda po stanu, ne moze da se prodje.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 8:46:26
|
|
|
|
Wannajah
|
Joooj znam o cemu pricas. Selili smo se pre 5 meseci.. Ista prica bila,jos sam se i porodila u svoj toj selidbi pa sam preskakala preko kutija jedno mesec dana sigurno..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:22:57
|
|
|
|
Olga75
|
jutro kafa popijena , sad bi trebalo da se oblacimo i da perem kosu i gospojica oce da joj lakiram nokte i jos sam preuzela obavezu da odem kod mamine drugarice kojoj je prosle godine preminuo sin ( dok je zver na rodjendanu ) a ne slusaju mi se te tuzne price i jos je oblacno
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:25:59
|
|
|
|
Torbica
|
Ja u pidzami....Sad cu da vodim velike na kreativnu radionicu, od 10..A mene ce maserka malo da regenerise dok beban skakuce okolo... Olga , nije mi dobro kad procitam tako nesto.... I ovde je oblacno...
< Poruku je uredio Torbica -- 10.5.2014 9:27:07 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:31:44
|
|
|
|
Olga75
|
Torbice ma ona je zena blizu 80 a sin joj je bio 59 to godiste , imao je dijabet dobrih 30 godina , zubi su mu poispadali , nije video , flegmone silne je imao , pa su mu sekli prst po prst , pa deo po deo stopala , amputirali mu jednu nogu do pola butine , drugu potkolenicu , ma tuga ziva ona je svtvarno radila sve sto je mogla da mu pomogne i tako a grehota mi je da ne odem kad cu doci u komsiluk , jadna nema apsolutno nikog na ovom svetu i tako , sad se psihicki pripremam
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:35:06
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutroo Kod nas bas toplo . Sutra obecali 27 . M doruckuje I gleda crtic , masina drnda ,prozorima ne bi skodilo ribanje ali je kofi u toku ... Ovo ce biti divan dan predosjecam
< Poruku je uredio Nada RR -- 10.5.2014 9:37:28 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:36:12
|
|
|
|
Torbica
|
Olga draga Koliko god da je imao godina....samo nek ide po redu. Nista gore nego da roditelj sahrani dete...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 10.5.2014 9:37:27
|
|
|
|
anci kv
|
ajde mogla bi jedna dobra kafa da se popije
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?