Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 1:00:54
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Evo i mene, ne idite jo[ iy kafane. Klarita kada jedeš čokoladice životinjskog carstva,da li skupljaš sličice? A ko sakupljaš ajde na temu za razmenu. Ako ima ko da pijemo, ja bih jedno Twist pivo ono sa limunom Jao, ne skupljam Ali, mogu tebi da skupljam,mada...ne kupujemo ih, zaova poslala K, ali kako su K slatkisi dozvoljeni u retkim prilikama,mama ih je pojela
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 1:03:26
|
|
|
|
Žapkić
|
Oooo, Klarita, hoćeš i ti na pivo?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 1:03:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma ja ne znam šta sve ne sakupljam pored moje dece ...oni započnu i onda ja nastavim Do sada smo skupili 2 albuma život. carstvo i 4 Juhu družine,sada sam počela 5
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 1:13:46
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Oooo, Klarita, hoćeš i ti na pivo? Ne pijem draga, lili...ali sa vama uvek i sta god uuuuuuu, vikiveki, ne mogu brate ja da skupljam...mozda kad jos malo porastemo, sada
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 2:06:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja moram da polagano napustim kafanu....mm me jadničak kaobojagi čeka a ja nikako da se odlepim od kompa.Da li ću uspeti neopaženo da se ušunjam u krevet pitanje je sad....idem da to razrešim Laku noć
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:02:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro! Evo kafe Od ni jutros nista
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:38:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro UM uradi test, ja bi ga do sada bar 50 puta iradila Bice oleeee :-) Mi smo sinoc trebali da krenemo za BG ali smo nesto pomerili tako da do 10 h naj naj kasnije moramo da krenemo. Skoro sve mi je spakovano jos samo sitnice
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:40:30
|
|
|
|
anci kv
|
dobro jjtro!!pijemo kafu i čekamo dundu da se probudi i krećemo
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:44:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijo zavidim tiiiiiiiiiiiii Hoću i ja za Bg Dobro jutro drage moje
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Anci jos si tu, budi je i bezi Dijana , tako ce i biti, ali iskreno nikakvih simptoma nemam, grudi mi nisu otecene i bolne, jedino sto mi je nos od subote zapusen, znaci ne mogu da disem..
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:52:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Anci srecan put i brcni se jednom i za nas :-) Trco ako ti je lakse i ja sam prosli put tebi zavidila salim se naravno:-) UM uradi test i resi se nedoumice i javi nam obavezno. Nemoj da nas zaboravis Samo da mi je doci do BG. Sa Kostom prvi put putujem, ne znam kako ce dete reagovati a ja sa njima sedim na zadnjem sedistu izmedju sedalica
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 6:59:43
|
|
|
|
Trcosava
|
ooo Anči ide na mooooooore? Dijo, nije mi lakše UM, koliko ti sad već kasni? A da, zaboravila sam i da te pitam - ti sediš pozadi??? Ja mislim da sam sedela sam Anom pozadi kakvih 3-4 meseca, ah sad vidim da K ima 5
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 4.6.2014 7:01:03 >
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 7:56:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Cuj nju cekam da se probudi,da ja treba da idem na more ustali bi svi u 4...Anci lepo se provedi ako vidis poruku
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 7:56:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro ... uzivam u Nesici .. ko je za Spremam se psihicki za vikend ...krecimo! Ja sam uzela dbrovoljno da okrecim nasu spavacu..al ce to bitiiii
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 7:59:51
|
|
|
|
big mum
|
Dobro vam jutro želim Evo me pijuckam kaficu,klinci spavaju,mm otišao na posao.Sofi je juče završila sa vrtićem ,te smo od danas svi opet zajedno non stop.Na jesen u školu. Stan u koji preseljavamo je još uvjek u fazi renoviranja.Došli su na red podovi.Razmišljali smo da u dnevnoj stavimo pločice.Ima li iko iskustva sa tim.S tim da je stan na 3.spratu i neće biti podnog grijanja.Stavljali bi vanjske ,malo veći format boja bj.kafe.Namještaj bi bio tamno smeđi,zidovi bjeli.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:02:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro i u kafanu.... Anci lepo nam se provedi,ja sam mislila da ste već oooodavnoo otišli. UM evo me da ti pravim društvo na kafi i hajde uradi test,svi isčekujemo rezultat i navijamo
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:06:15
|
|
|
|
Trcosava
|
BigMum, ako nema podnog grejanja meni je bezveze stavljati pločice u dnevnu Ženo, znaš li koliko su one hladne! Moje mišljenje je - ako nema podnog pločice samo u kuhinju (i to samo nekih pola metra od kuhinje) i kupatilo. Ostalo sve parket, laminat... kako ko ima mogućnosti.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:10:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Big mum, slažem se sa Trcom jer ni ja ne bih stavljala pločice u dnevnu sobu,ipak one su hladne a u dnevnoj sobi porodica provodi ipak najviše vremena. Meni su pločice samo u kuhinji i kupatilu a imam i podno grejanje.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:18:52
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR BigMum, ako nema podnog grejanja meni je bezveze stavljati pločice u dnevnu Ženo, znaš li koliko su one hladne! Moje mišljenje je - ako nema podnog pločice samo u kuhinju (i to samo nekih pola metra od kuhinje) i kupatilo. Ostalo sve parket, laminat... kako ko ima mogućnosti. Nema podnog grijanja ali keramičar namje rekao da se ne plašimo da neće biti hladno jer je u pitanju 3 sprat.Da je u pitanju kuća ili prvi sprat u zgradi da jer nema zagrijevanja ispod ploče. E sad nemam pojma nisam pametna šta da radim. Nisam odavno bila na RR te nisam u toku.Jel to neko .Što znači da ovde na RR ima puno S .Neka neka tako i treba
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:33:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja ne bih plocice u dnevnoj. Kod mojih u dnevnoj je bio parket, pa ide stepenik. Silazi se u trpezariju i kuhinju. Te prostorije imaju samo plocice. Dobro jutro! Poslala dete u vrtic. Ova mala spava. Trca nam je trudna, branki. Nekog sam izostavila. Mozda je i Um trudna.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:37:40
|
|
|
|
Trcosava
|
BM nikako pločice, mani se majstora. Da ti ne pričam šta je nama majstor hteo ovde da uradi, tj koju je glupost odvalio. Nije vezano za pločice, ali to što oni nešto rade 10 godina ne znači i da najbolje znaju
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:45:55
|
|
|
|
big mum
|
Kažem vam nisUm pametna šta da radim.I moja prva pomisao je bila da su one dosta hladne ali nam on reče tako,te se razmišljamo. Znači ima puno .neka hvala Bogu neka djece,baš mi je drago.Trco mora da je bilo puno piiiiip .lijepo jke to kad se mladi vole
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 8:49:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Treba da budes te srece da nadjes dobrog majstora. Moj tata je tek sad video posle ove poplave kako je majstor lose postavio parket.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 9:04:46
|
|
|
|
Trcosava
|
BM ma i nije bilo toliko hahahahah mislim jedno vreme da, ali nisam ni pomišljala tad na trudnoću, mislila sam da me drma rani klimaks Što se tiče majstora - na stranu to kako će postaviti. Evo reći ću ti ovde šta je ovaj odvalio.Naime, sa severne strane celom dužinom dve sobe imamo terasu. Na toj terasi se hvata mahovina (jer nadstrešnica nije dovoljno dugačka i sva kiša pada na terasu). Terasa nema pločice već samo beton. E sad ide biser majstora. Da mi postavimo TERMOIZOLACIJU na ploču terase i onda bi sanirali toplotni most To što kuća uopšte nema izolaciju i što je najkritičnije upravo na nadstrešnici, to nema veze. I to je čovek koji radi 20 god. Posavetuj se sa još nekim majstorom, ali ponavljam - bez podnog grejanja ne stavljati pločice u dnevnu.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 9:18:37
|
|
|
|
bubulence
|
jutar! pa i ja sam na trecem spratu pa mi je zimi hladno u kupatilu na podu gde su plocice, slazem se sa deojkama, ako nema podnog grejanja bolji je parket. Trco, ja jos uvek sedim sa Emom nazad u autu . posto ona ima problem sa mucninama, i kada idemo na kraci put povraca bar jednom iako joj dam onu tableticu . UM jesi otisla po test ?
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?