|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junpijada 06/14[chat]
4.6.2014 1:00:54   
Klarita

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo i mene, ne idite jo[ iy kafane.
Klarita kada jedeš čokoladice životinjskog carstva,da li skupljaš sličice? A ko sakupljaš ajde na temu za razmenu.
Ako ima ko da pijemo, ja bih jedno Twist pivo ono sa limunomuser posted image

Jao, ne skupljamuser posted image Ali, mogu tebi da skupljam,mada...ne kupujemo ih, zaova poslala K, ali kako su K slatkisi dozvoljeni u retkim prilikama,mama ih je pojelauser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 301
4.6.2014 1:03:26   
Žapkić
Oooo, Klarita, hoćeš i ti na pivo?user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 302
4.6.2014 1:03:40   
vikiveki
Ma ja ne znam šta sve ne sakupljam pored moje dece ...oni započnu i onda ja nastavimuser posted image Do sada smo skupili 2 albuma život. carstvo i 4 Juhu družine,sada sam počela 5

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 303
4.6.2014 1:13:46   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Oooo, Klarita, hoćeš i ti na pivo?user posted image user posted image user posted image

Ne pijem draga, lili...ali sa vama uvek i sta god user posted image

uuuuuuu, vikiveki, ne mogu brate ja da skupljam...mozda kad jos malo porastemo, sadauser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 304
4.6.2014 2:06:46   
vikiveki
Ja moram da polagano napustim kafanu....mm me jadničak kaobojagi čeka user posted image a ja nikako da se odlepim od kompa.Da li ću uspeti neopaženo da se ušunjam u krevetuser posted image pitanje je sad....idem da to razrešimuser posted image Laku noć

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 305
4.6.2014 6:02:25   
Anoniman
Dobro jutro!

Evo kafe

user posted image

Od user posted image ni jutros nistauser posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 306
4.6.2014 6:38:56   
dijana1*
Dobro jutrouser posted image
UM uradi test, ja bi ga do sada bar 50 puta iradilauser posted image
Bice oleeee :-)
Mi smo sinoc trebali da krenemo za BG ali smo nesto pomerili tako da do 10 h naj naj kasnije moramo da krenemo. Skoro sve mi je spakovano jos samo sitniceuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 307
4.6.2014 6:40:30   
anci kv
dobro jjtro!!pijemo kafu i čekamo dundu da se probudi i krećemouser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 308
4.6.2014 6:44:46   
Trcosava
Dijo zavidim tiiiiiiiiiiiii

Hoću i ja za Bg user posted image

Dobro jutro drage moje

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 309
4.6.2014 6:46:24   
Anoniman
Anci jos si tu, budi je i beziuser posted image

Dijana , tako ce i biti, ali iskreno nikakvih simptoma nemam, grudi mi nisu otecene i bolne, jedino sto mi je nos od subote zapusen, znaci ne mogu da disem..

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 310
4.6.2014 6:52:41   
dijana1*
Anci srecan put i brcni se jednom i za nas :-)
Trco ako ti je lakse i ja sam prosli put tebi zavidilauser posted image salim se naravno:-)
UM uradi test i resi se nedoumice i javi nam obavezno. Nemoj da nas zaboravis user posted image
Samo da mi je doci do BG. Sa Kostom prvi put putujem, ne znam kako ce dete reagovati a ja sa njima sedim na zadnjem sedistu izmedju sedalicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
4.6.2014 6:59:43   
Trcosava
ooo Anči ide na mooooooore?

Dijo, nije mi lakše user posted image user posted image

UM, koliko ti sad već kasni?

A da, zaboravila sam i da te pitam - ti sediš pozadi???user posted image Ja mislim da sam sedela sam Anom pozadi kakvih 3-4 meseca, ah sad vidim da K ima 5 user posted image

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 4.6.2014 7:01:03 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 312
4.6.2014 7:56:41   
lanajelena
Cuj nju cekam da se probudi,da ja treba da idem na more ustali bi svi u 4...Anci lepo se provedi ako vidis poruku user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 313
4.6.2014 7:56:50   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro ... uzivam u Nesici .. ko je za user posted image

Spremam se psihicki za vikend ...krecimo! Ja sam uzela dbrovoljno da okrecim nasu spavacu..al ce to bitiiii user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 314
4.6.2014 7:59:51   
big mum
Dobro vam jutro želimuser posted image

Evo me pijuckam kaficu,klinci spavaju,mm otišao na posao.Sofi je juče završila sa vrtićem ,te smo od danas svi opet zajedno non stop.Na jesen u školu.

Stan u koji preseljavamo je još uvjek u fazi renoviranja.Došli su na red podovi.Razmišljali smo da u dnevnoj stavimo pločice.Ima li iko iskustva sa tim.S tim da je stan na 3.spratu i neće biti podnog grijanja.Stavljali bi vanjske ,malo veći format boja bj.kafe.Namještaj bi bio tamno smeđi,zidovi bjeli.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 315
4.6.2014 8:02:41   
vikiveki
Dobro jutro i u kafanu....
Anci lepo nam se provedi,ja sam mislila da ste već oooodavnoo otišli.
UM evo me da ti pravim društvo na kafiuser posted image i hajde uradi test,svi isčekujemo rezultat i navijamouser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 316
4.6.2014 8:06:15   
Trcosava
BigMum, ako nema podnog grejanja meni je bezveze stavljati pločice u dnevnuuser posted image

Ženo, znaš li koliko su one hladne! Moje mišljenje je - ako nema podnog pločice samo u kuhinju (i to samo nekih pola metra od kuhinje) i kupatilo. Ostalo sve parket, laminat... kako ko ima mogućnosti.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 317
4.6.2014 8:10:33   
vikiveki
Big mum, slažem se sa Trcom jer ni ja ne bih stavljala pločice u dnevnu sobu,ipak one su hladne a u dnevnoj sobi porodica provodi ipak najviše vremena. Meni su pločice samo u kuhinji i kupatilu a imam i podno grejanje.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 318
4.6.2014 8:18:52   
big mum

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

BigMum, ako nema podnog grejanja meni je bezveze stavljati pločice u dnevnuuser posted image

Ženo, znaš li koliko su one hladne! Moje mišljenje je - ako nema podnog pločice samo u kuhinju (i to samo nekih pola metra od kuhinje) i kupatilo. Ostalo sve parket, laminat... kako ko ima mogućnosti.

Nema podnog grijanja ali keramičar namje rekao da se ne plašimo da neće biti hladno jer je u pitanju 3 sprat.Da je u pitanju kuća ili prvi sprat u zgradi da jer nema zagrijevanja ispod ploče.
E sad nemam pojma nisam pametna šta da radim.user posted image

Nisam odavno bila na RR te nisam u toku.Jel to neko user posted image .Što znači da ovde na RR ima puno Suser posted image .Neka neka tako i trebauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 319
4.6.2014 8:33:14   
Sanjica26 RR
Ni ja ne bih plocice u dnevnoj. Kod mojih u dnevnoj je bio parket, pa ide stepenik. Silazi se u trpezariju i kuhinju. Te prostorije imaju samo plocice.
Dobro jutro! Poslala dete u vrtic. Ova mala spava.
Trca nam je trudna, branki. Nekog sam izostavila. Mozda je i Um trudna.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 320
4.6.2014 8:37:40   
Trcosava
BM nikako pločice, mani se majstora. Da ti ne pričam šta je nama majstor hteo ovde da uradi, tj koju je glupost odvalio. Nije vezano za pločice, ali to što oni nešto rade 10 godina ne znači i da najbolje znaju user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 321
4.6.2014 8:45:55   
big mum
Kažem vam nisUm pametna šta da radim.I moja prva pomisao je bila da su one dosta hladne ali nam on reče tako,te se razmišljamo.

Znači ima puno user posted image .neka hvala Bogu neka djece,baš mi je drago.Trco mora da je bilo puno piiiiip user posted image .lijepo jke to kad se mladi voleuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 322
4.6.2014 8:49:38   
Sanjica26 RR
Treba da budes te srece da nadjes dobrog majstora. Moj tata je tek sad video posle ove poplave kako je majstor lose postavio parket.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 323
4.6.2014 9:04:46   
Trcosava
BM ma i nije bilo toliko hahahahah mislim jedno vreme da, ali nisam ni pomišljala tad na trudnoću, mislila sam da me drma rani klimaks user posted image

Što se tiče majstora - na stranu to kako će postaviti.
Evo reći ću ti ovde šta je ovaj odvalio.Naime, sa severne strane celom dužinom dve sobe imamo terasu. Na toj terasi se hvata mahovina (jer nadstrešnica nije dovoljno dugačka i sva kiša pada na terasu). Terasa nema pločice već samo beton. E sad ide biser majstora. Da mi postavimo TERMOIZOLACIJU na ploču terase i onda bi sanirali toplotni most user posted image

To što kuća uopšte nema izolaciju i što je najkritičnije upravo na nadstrešnici, to nema veze. I to je čovek koji radi 20 god.

Posavetuj se sa još nekim majstorom, ali ponavljam - bez podnog grejanja ne stavljati pločice u dnevnu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 324
4.6.2014 9:18:37   
bubulence
jutar!
pa i ja sam na trecem spratu pa mi je zimi hladno u kupatilu na podu gde su plocice, slazem se sa deojkama, ako nema podnog grejanja bolji je parket.
Trco, ja jos uvek sedim sa Emom nazad u autu user posted image . posto ona ima problem sa mucninama, i kada idemo na kraci put povraca bar jednom iako joj dam onu tableticu user posted image .
UM jesi otisla po test user posted image ?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here