Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 10:40:50
|
|
|
|
Trcosava
|
De bubulence, da sad kopa. Bubi stoji u kupatilu i čeka da se osuši. Ako ode po peškir, muž ju vreba iz mraka da joj da bonu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 10:43:10
|
|
|
|
bubulence
|
a meni bona preko glave, ali didy u to nikada nece poverovati
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 10:57:24
|
|
|
|
Didy
|
Da, mogla sam pretpostaviti. Kao preko glave joj, kako da ne.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:13:46
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar dan u kafanu, za mene jedno bezalkoholno pivo Bubulence, i kod nas je slicna situacija..aaaaaa, samo sto ja u vecini slucajeva peskir ponesem odmah sa sobom u kupatilo Da mi je neko rekao da cu bezati od keksa ne bih mu verovala.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:15:13
|
|
|
|
anci kv
|
vidim je da je noćas bilo slabog učinka,opet priča o keksu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:18:47
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ccccccccccccccc, sve sam neopisivi alkos Verka,sve je počelo od tvoje kade sa ladno pivo i nekog žgolje u njoj,al limenke nisu za bacanje Zato se ovde samo pije i priča o keksu,jbt,ko na pijacu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:19:05
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: anci kv vidim je da je noćas bilo slabog učinka,opet priča o keksu Hahahaha, ucinak je bio poslednji put pre mesec dana
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:23:13
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Da mi je neko rekao da cu bezati od keksa ne bih mu verovala. e isti slucaj, zato mi didy ne veruje ... jeste, Verka je kriva za sve
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:38:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Znači imamo i dežurnog krivca
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:43:00
|
|
|
|
Torbica
|
Jedno vince za mene!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 11:45:08
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Znači imamo i dežurnog krivca pa to je uvek Verka,zna se Torbi,da nije rano za vince
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 12:09:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Kosta spava, Vuk gleda crtani a ja pijem kaficu Najverovatnije da cemo u utorak za BG. Sredjujemo bastu kafica, mm sprema za svetsko prenstvo. Stolove i stolice smo narucili, majstori zavrsavaju slaganje kocki, danas nam dolazi covek da se dogovorimo za tuje, sutra cemo potraziti neki veliki tv posto smo planirali da stavimo projektor ali od toga nema nista. Prva utakmica je u 18 h i nista se nece videti.Uglavnom ako nam sutra uplate neki novac na rn da to sve poplacamo krecemo u utorak a ako ne bice cupaj se za glavu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 12:17:59
|
|
|
|
Torbica
|
Anci, pa aperitiv!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 12:36:16
|
|
|
|
anci kv
|
au,ako je vince aperitiv pa šta je onda glavno?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 14:00:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Verolina Ccccccccccccccc, sve sam neopisivi alkos Verka,sve je počelo od tvoje kade sa ladno pivo i nekog žgolje u njoj,al limenke nisu za bacanje Zato se ovde samo pije i priča o keksu,jbt,ko na pijacu Ha ha ha ha...da da, a vi sve naivne, pa odmah pocele o zavlacenju ruke u kadu Kod mene pada kisa....grrrrrr...kako je nesto za'ladnelo mogla bi da se pije kuvana rakija, k'o o Bozicu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 16:19:20
|
|
|
|
vikiveki
|
I kod nas je zahladnelo....ja prelazim na čaj onaj od preprženog šećera pošto mi se glas još nije oporavio
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 17:40:05
|
|
|
|
Torbica
|
Na kraju je pala dunjevaca!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 17:49:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Mene je sramota sto vas "poznajem",ugledajte se na mene kako ja nepijem ... samo ločete a ne zovete
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 19:04:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro vece
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 19:31:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Mi smo danas na kraju založili. JBt 1. jun a mi založili eeeeej!! Naravno, posle granu sunce. Ali barem će biti lepo toplo večeras, sinoć sam ipak eskivaž keks. Večeras
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 20:13:09
|
|
|
|
Olga75
|
bar vece ja sam nesto mrtva umorna , sad kupanje i u krpe ode dan cas posla
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 21:01:07
|
|
|
|
anci kv
|
u pravu je Verka,mogla bi vruća rakija po babinom receptu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 21:07:59
|
|
|
|
serpica
|
Dobro vece u kafanu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 21:12:34
|
|
|
|
anci kv
|
dal me oči varaju,pa to je Šerpi u kafani?? Zato kiša pada...
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 1.6.2014 21:22:56
|
|
|
|
serpica
|
juuuu pa nisam ja bas tako fina anci,dodjem i ja ponekad u kafanu na po koje pivce a ko zna kolko ces da se iznenadis ako odemu u Vuki.... a kad smo kod toga tamo te jedino nema
< Poruku je uredio serpica -- 1.6.2014 21:26:39 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?