Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:34:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahhahah i koje boje treba biti, u kom polozaju treba da se skine, koji proizvodjac Anic kakvo je vreme zeno?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:36:50
|
|
|
|
anci kv
|
sinoć je padala malo kiša ali zato danas prelepo,a i voda je baš čista,čak sam bila iznenađena
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:37:30
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa super, znaci nisu ogromne vrucine... Ja jedva cekam 20
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:39:46
|
|
|
|
anci kv
|
ma vreme je super,svežije su još noći milina za spavanje,još nema gužve
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:52:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako je Dundi na moru
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 14:54:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Anci sta rece gde ste otisli?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 15:21:57
|
|
|
|
branki*
|
jao,zivote,umirem od smeha,cepam se sama sa sobom,i to naglas ..posto vidim da stalno spominjete neko peskirce,krenula da listam i citam unazad da vidim o cemu se radi i onda koma-naidjem na one didine gace sto joj poklonila svekrva i umirem od smeha
< Poruku je uredio branki -- 6.6.2014 15:24:39 >
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 15:22:59
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha..king size Ajdete kod mene na riblju corbu..Skuvala sam lonac
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 15:26:03
|
|
|
|
branki*
|
uf,ja bih i mogla,da si blize,bas volim riblju corbu,a ne umem da je spremam. gace su prave domacinske
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 16:44:52
|
|
|
|
big mum
|
Dan,dan Pomoć molim,da li je ijedna od vas gledala film Grdana. Kakav je ,hoće Sofka da ide gledati.Jeli previše strašan za jednu šestogodišnju djevojčicu.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 17:03:44
|
|
|
|
Verolina
|
Mislim, moj muz i ja smo isli Strasno Meni nije, ali zvucni efekti ce je uplasiti. Moj savet je da sacekas pa da ga odgledate kuci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 17:11:47
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Mislim, moj muz i ja smo isli Strasno Meni nije, ali zvucni efekti ce je uplasiti. Moj savet je da sacekas pa da ga odgledate kuci. Hvala na savjetu,pokušaću je odvratiti od ideje.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 18:43:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Naruckala sam se visanja, zapalila cigaru i odmaram
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 18:51:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja taman dosla sa posla I rucala, kad nestade struje i sada ne mogu nista da radim
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 19:19:25
|
|
|
|
Torbica
|
Ja dajem veceru decici, mm drnda oko auta..
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 20:45:43
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Kako je Dundi na moru Dunda je presmešna,iz bazena neće da izađe,svima maše i pokušava da priča sa decom tako što vrišti na njih. Za živu glavu neće da stoji na pesku Dijana,u Sutomoru smo A na sve to,izgleda da će obe donje jedinice da izađu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 21:28:27
|
|
|
|
branki*
|
joj,kako mi to slatko sad kad se seti,boza isto prve godine ni za zivu glavu nije hteo da stane u pesak,svi su ga hvalili kako je dobro i mirno dete,sedi na peskiru i igra se mrtva sam,bili napolju skoro 3 i po sata,setaj,te park,pa na sladoled,pa luna park..ode hiljadarka ni na sta ,a boza je ludovao i sve isprobao,bas je bio srecan. sad sam u pidzami,citam sta pisete i jedem sendvic,ma milina.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 21:47:32
|
|
|
|
Sosa Mena
|
[/url]]MM i Milica Dobro vece. Evo kako se kod nas gleda fudbal.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:16:08
|
|
|
|
bubulence
|
koncentracija na nivou
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:21:24
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:22:03
|
|
|
|
Klarita
|
Soso, samo da te obavestim, pocele sa radom letnje baste, evo kod mene odzvanja "Ruzo rumenaaaaaaaaaaaaa, zbog tebe nemam snaaaaaaaa...." jaoooooo, sta pijemo veceras?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:22:45
|
|
|
|
bubulence
|
sta nudis ?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:25:15
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klarita zovi Manju da se veselite to joj je omiljena pesma. Bubi eno ga spava sa mackom
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:28:00
|
|
|
|
bubulence
|
videla sam . a ti spavaj sama . odoh, spava mi se, a i ujutro ustajem u pola 6 da vozim mm na posao posto ce mi trebati auto... a i sta cu ovde kada Klarita nista ne toci... ajde laka vam noc i lepi snovi... ako napadate muzeve gledajte da vam jedno napadanje bude dovoljno, kasno je
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 6.6.2014 23:29:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Ja odo da se tusnem i da spavam, a ono dvoje neka se snalaze na dvosedu. Laku noc i lepi snovi
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: