Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 19.6.2014 20:14:14
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj mi stigle kuci natrag i sta sam sad propustila
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 19.6.2014 21:17:23
|
|
|
|
branki*
|
gde si,bre,olga,nema te..nadam se da se malo primirila situacija... elem,ja sam pravila kacamak sa sirom i najela se kao svinjce ne mogu da disem.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 19.6.2014 21:30:30
|
|
|
|
Olga75
|
trudnico jedna ja tek sad vidim , nesto sam zabagovala u poslednje vreme nego zvercica i ja bile na salasu tamo ni tv nisam gledala a moja mama je zena nako nece da se internetski umrezi pa smo bile odsecene od sveta ustajanje u pet pola sest , jako rano svice ovih dana a na spavanje u nekih devet - pola deset i odose mi ledja i nokti od rekreacije i tako al dete se nauzivalo
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 19.6.2014 21:34:55
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR trudnico jedna pa,da,malo znam da ste isle na salas,secam se da si pisala..znaci,imala si kompletan spa program uf,mogu misliti koliko je mariji bilo lepo,ja sam obozavala selo moje,ali obozavala,i dandanas je tako.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 19.6.2014 22:10:12
|
|
|
|
lesica
|
Ehej! Evo i mene da vam mahnem! Ja sam mrtva, ali potpuno mrtva! Ubio me je ovaj jun. I posao, i zimnica ( sokovi, džemovi, slatko... kad sam prokletnica kojoj je žao da i jedna jedina višnja/trešnja propadne) Šta ima?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 7:27:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro i ovde,izgleda sam prva od jutros u kafani pa da vas ponudim kafom ja pijuckam kafu i polako se spremam za posao
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 7:44:27
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro tebi i svima ostalima Moji indijanci me cjelu noć bude hodaju, te na kraju me probudiše u 06h. Juče mi je bio jako težak i naporan dan,izgleda da će i danas
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 7:54:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Big mum i nama je juče bio naporan dan, ove vremenske prilike strašno utiču na decu,sva su nervozna i razdražljiva,pospana...a i meni je juče bilo loše
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 8:42:24
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Big mum i nama je juče bio naporan dan, ove vremenske prilike strašno utiču na decu,sva su nervozna i razdražljiva,pospana...a i meni je juče bilo loše Izgleda da je do vremena misli do mene je ali okriviću vrjeme ta to
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 11:03:49
|
|
|
|
Klarita
|
Pije li se ovde nesto?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 12:52:40
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Pije li se ovde nesto? izgleda mi,slabo!!! Dehidriraće ove žene
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:09:44
|
|
|
|
milicicak
|
Ja pijem sta nudite? izasla na pauzu, pokisla ko mis a kad sam se vratila u kanceariji potop
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:14:50
|
|
|
|
anci kv
|
ladno jedino dečije pivo
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:20:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ako decije pivo ima alkohol i 0.33l, daj ovamo, prva sam se javila
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:24:05
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, dajte nesto zestoko, besna sam besna, uuuffffff. Sav bes preusmeravam na mm, sreca njegova sto ga nema kuci, i neka moli Boga da ne pada kisa da lepo ode na basket i da se ne vidimo do vceras, sem kratko oko rucka i kad dovede K iz vrtic. Muka mi je od njegovih zapazanja, komentara i saveta Mozda je ovo za negativnu energiju ali volim kafane, sta cu...da ne davim... Nema nam je Sosa mena , Verka...a, UM kad putuje? Bubulence cavrlja na trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:27:50
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, dajte nesto zestoko, besna sam besna, uuuffffff. Sav bes preusmeravam na mm, sreca njegova sto ga nema kuci, i neka moli Boga da ne pada kisa da lepo ode na basket i da se ne vidimo do vceras, sem kratko oko rucka i kad dovede K iz vrtic. Muka mi je od njegovih zapazanja, komentara i saveta Mozda je ovo za negativnu energiju ali volim kafane, sta cu...da ne davim... Nema nam je Sosa mena , Verka...a, UM kad putuje? Bubulence cavrlja na trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:31:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta te Klarita muci? Zavrsavam neku knjigu i ne mogu da verujem da pominju Kosovo. Inace je stran autor. Uzecu pivo limun, pa nek ide zivot.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:42:06
|
|
|
|
anci kv
|
jedino od 0,5l imam Nešto htedoh reći i zaboravih,pih A da,UM putuje večeras a danas valjda ima neki ispit,il sam ja pobutala
< Poruku je uredio anci kv -- 20.6.2014 13:43:07 >
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:45:02
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Nema nam je Sosa mena , Verka...a, UM kad putuje? Bubulence cavrlja na trudnickim temama Verka verovatno davi šnajderku!!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:47:56
|
|
|
|
milicicak
|
Daj sta ima umrecu od sparine, ovde pljusak svakih 5 min, prozor ne mogu da otvorim, klima mi se ne pali... a jos i tepih stize sa pranja danas, evo mi je migrena u najavi... PS Sta je decije pivo?
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:51:02
|
|
|
|
anci kv
|
tako ja zovem lav limun sa 2%alkohola
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 13:54:23
|
|
|
|
milicicak
|
onda daj to decije
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 15:45:20
|
|
|
|
anci kv
|
može,može
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 16:08:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Juhuhuhhh mi da mahnemo, odosmo veceras na more Ljubimo vas sve , pa se cujemo kada se vratimo
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 20.6.2014 16:21:19
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Klarita Nema nam je Sosa mena , Verka...a, UM kad putuje? Bubulence cavrlja na trudnickim temama Verka verovatno davi šnajderku!! Ha ha ha, ma nemoj Ne davim je, pocecu od ponedeljka, posto 28-og imam jos jednu svadbu. Juni mi je proleteo , a zeljno cekam septembar i VTO proceduru.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?