Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 18.6.2014 22:52:33
|
|
|
|
Štetica
|
Dunja pa on je pravi delija,za ovo je vredelo boriti se sve ove godine.
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 18.6.2014 23:02:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Vredelo je boriti se sve ove godine, Dunja mogu samo zamisliti koliko si srecna. A verujem da ces biti najbolja i najposnonija mama Nek vam je sa srecom Jedva cekam da se dopisujemo u temi razgovori mama
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 0:42:26
|
|
|
|
adulence
|
Kakva lepota...predivan je...
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 8:05:32
|
|
|
|
moja ciklama
|
Bravo Dunja. Nek je zdrav i pametan.
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 9:36:30
|
|
|
|
Didy
|
Dunja, diiivan je! I meni liči na tebe. A obrazi su mu samo za štipkanje. Pokušavam da zamislim koliko ste srećni i vi i bake i deke i svi ostali. Uživajte, zaslužili ste!
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 10:12:40
|
|
|
|
nata11
|
Dunja prelep je
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:10:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke drage, puno mi je srce kada čitam vaše komentare Izašli smo juče, sada se mazimo, i pokušavamo da lepo krene mlekce. Jeste krenulo ali ipak za njega ovolikog nije dovoljno to što ja imam da ponudim. Masiram se od starta a sada ću da iščitam kako da da podstaknem mlekce. Jak je i veliki pa mi je preksinoć napravio žestoke ragade desnima, a ja blesava nisam im dala da daju dohranu. Ipak, moramo da kombinujemo - dojenje i dohrana, bar za sada, u nadi da će mlekce bolje krenuti. Što se njega tiče malo je reći da sam potpuno zaljubljena, ma sluđena od ljubavi. U bolnici sam tražila da bude samnom tako da spavala nisam danima. Kada spava samo sam ga gledala i zahvaljivala Bogu na svakoj sekundi, a kada nije spavao - dojenje i mazuckanje. Prva dva dana su bila baš tužna, jer je bio na kiseoniku, rođen kao zamorena beba zbog pritiska koji mi se podigao par dana pred porođaj .. pričali su mi da je previše uspavan .. tada nisam bila svoja, plakala sam dan i noć. Posle sam plakala jer su mi rekli da ima fiziološki šum na srcu, pa slabe kukove, pa onda žut je, pa neće nas pustiti još iz bolnice ... došlo mi je da ujedam što sve na njega ide i osećala sam se krivom, mrzela sebe .. posle su mi objasnili da su to sve fiziološle prolazne pojave i da ne brinem. Pisaću detaljnije u svojoj porođajnoj priči kada nađem vremena. Jedva sam čekala da sa mojim anđelom stignem kući. Teta Lesica me sinoć izvukla iz bedaka, okupala mog bebana prvi put i hvala joj do neba na pomoći koja mi je trebala i psihički i fizički. Hvala vam svima što ste mislile na mene i mog dečka, srce mi je puno
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2014 13:17:59 >
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:15:20
|
|
|
|
wivern
|
uzivajte sada kad je sve proslo Ljubac za vas
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:16:47
|
|
|
|
Klarita
|
Dunja ljubi drugara od nas! A, tu smo za sve sto mozemo da pomognemo! Uzivaj! Neverovatno, koliko god ti se cini da je nemoguce, iz dana u dan ljubav je sve veca, u nekim trenucima ti se cini da ce ti prepuci srce!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:19:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunjči moja suze mi idu dok čitam, mogu samo da zamislim kako se osećaš.. Uživaj u svom anđelčiću, mazite se svi zajedno, ovi trenuci su neprocenjivi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:22:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala duše drage I još nešto, zovem se Sava
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:25:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma mi smo već znali da je Sava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 13:40:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,uzivajte! Suze mi krenule!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 15:39:15
|
|
|
|
branki*
|
i meni su posle suze..jao,dunjac,uzivajte sad,mazite se svaki dan,vreme tako brzo ide...
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 16:12:45
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Dunja predivan je,cestitke jos jednom!Uzivajte kod svoje kucice. I mnogo lepo ime ste izabrali.
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 16:26:10
|
|
|
|
daca77
|
Dunjice, vazno je da ste kod kuce i sada ce se sve srediti...ljubi malenog
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 16:43:03
|
|
|
|
Maraj
|
Presladak je Sava
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 16:52:37
|
|
|
|
nina26
|
Najhrabrijoj, najdivnijoj, zeni sa velikim srcem se konacno ispunila najveca zelja Dunjci, uzivajte sa vasim blagom p.s. hocu da se upucam, sto sam tek sad videla temu
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 17:09:29
|
|
|
|
mika79
|
Dunja tnovit put si morala da prođeš, ali sada si sa Savom i želim vam da vas samo sreća i radost prate
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 18:03:38
|
|
|
|
jole82
|
Dunjči draga Sava ti je med medeni...sad ste svojoj kućici, biće sve drugačije...uživajte, mazite se, volite i sve će doći na svoje
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 19:43:40
|
|
|
|
mihi
|
Dunja draga, sad kada ste kod kuce sve ce biti lakse. Divno ste mu ime dali, sto se strahova tice njih ce stalno bit,i dolaskom dece u nase živote stalno se prepliću briga ali i ogromna ljubav. Uzivaj u svakom trenutku njegovog odrastanja.
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 21:41:17
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči Sava je presladak,kakvi obraščićiii baš mi liči na tebe Žao mi je što si se namučila ali proći će sve,uživaj u prvim danima,ljubimo vas puno Mila i ja
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 22:19:54
|
|
|
|
Milagros
|
čestitammmmm
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 19.6.2014 22:31:44
|
|
|
|
Rivana
|
Cestitamo bebac je mnogo sladak!
|
|
|
|
RE: Porodila se naša draga Dunja RR 20.6.2014 11:07:26
|
|
|
|
boba24
|
Dunjice,sve slicno kao kod mene. Kad god dodju u posetu koment ova beba je uspavana,rashladjena....ma jedva sam cekala da dodjemo kuci i kad smo dosli sve je po taman. Mleka imam isto malo pa mu i ja dajem dohranu,i to me je ubijalo,i pogotovo komentari nudi mu sisu,teraj ga,a on jadnicak slabasan,i jednostavno NECE siku. E onda sam prestala da slusam komentare,i sad uzivam sa bebanom. Sve ce doci na svoje,nista se ne brini. Grlimo vas nas dvoje IZVORNA PORUKA: dunja RR Devojke drage, puno mi je srce kada čitam vaše komentare Izašli smo juče, sada se mazimo, i pokušavamo da lepo krene mlekce. Jeste krenulo ali ipak za njega ovolikog nije dovoljno to što ja imam da ponudim. Masiram se od starta a sada ću da iščitam kako da da podstaknem mlekce. Jak je i veliki pa mi je preksinoć napravio žestoke ragade desnima, a ja blesava nisam im dala da daju dohranu. Ipak, moramo da kombinujemo - dojenje i dohrana, bar za sada, u nadi da će mlekce bolje krenuti. Što se njega tiče malo je reći da sam potpuno zaljubljena, ma sluđena od ljubavi. U bolnici sam tražila da bude samnom tako da spavala nisam danima. Kada spava samo sam ga gledala i zahvaljivala Bogu na svakoj sekundi, a kada nije spavao - dojenje i mazuckanje. Prva dva dana su bila baš tužna, jer je bio na kiseoniku, rođen kao zamorena beba zbog pritiska koji mi se podigao par dana pred porođaj .. pričali su mi da je previše uspavan .. tada nisam bila svoja, plakala sam dan i noć. Posle sam plakala jer su mi rekli da ima fiziološki šum na srcu, pa slabe kukove, pa onda žut je, pa neće nas pustiti još iz bolnice ... došlo mi je da ujedam što sve na njega ide i osećala sam se krivom, mrzela sebe .. posle su mi objasnili da su to sve fiziološle prolazne pojave i da ne brinem. Pisaću detaljnije u svojoj porođajnoj priči kada nađem vremena. Jedva sam čekala da sa mojim anđelom stignem kući. Teta Lesica me sinoć izvukla iz bedaka, okupala mog bebana prvi put i hvala joj do neba na pomoći koja mi je trebala i psihički i fizički. Hvala vam svima što ste mislile na mene i mog dečka, srce mi je puno
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: