serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre i kratko trajalo. Serpi, sto je recit cooooveeeeek a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan Kako uspava Tomu? Ljubni ga od mene! Jole, koje da reknem kad slike reknujuju vise od moje reci Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkama Ivanka, tebe zeno, samo videh na brzaka, ides, dodjes, odes Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy puta sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborim pa sad sta da ti kazem i meni se spava a Toma se uspavao cim smo krenuli. Sledeci put same definitivno.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|