|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
24.11.2018 19:45:31   
Mariya
Ja sam Cortinat prvi put osvojila na RR pre nekoliko godina i otad je uvek ali uvek imam u kući, jednu među ostalim kremama a drugu u torbi koju nosim sa sobom.
Meni se nekad pojavi ekcem ispod prstenja, sa ovom kremom saniram ga za 2 dana!!
A kakva god da je promena na koži moje dečice, Cortinat sve lečiuser posted image
H je proletos imala neki osip po celom telu osim licu. Vodila sam je kod dr, kaže da izbacim mlečno, jaja i ostale alergene, dobila xyzal da oije. H ni onako ne jede ništa, da joj izbacim alergene neće jesti ništauser posted image I rešila sam da joj mažem cortinat nekoliko dana. I znate šta se desilo? Osip se povukao za 3 dana, bez promene u načinu ishrane i bez lekova za alergijuuser posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 551
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
25.11.2018 20:54:40   
MamaZox
Stigla mi je krema. Jako sam srecna

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 552
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
25.11.2018 20:59:52   
MamaZox
user posted image

(odgovor članu MamaZox)
Direktna veza do poruke: 553
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.12.2018 10:36:04   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu MamaZox)
Direktna veza do poruke: 554
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
4.1.2019 14:36:48   
berkesel
Moje obe cerke imaju problem sa ekcemom i jako oset_ljivom kozom. Za mladju jos uvek, nazalost, nisam nasla kremicu koja bi joj pomogla, tako da se borimo sa crvenilom, svrabom i suvim pecatima po kozi. Najgore je na unutrasnjem pregibu ruke, gde joj je koza stalno iziritirana, ali ne odustajemo. Kortikosteroidi na kratko pomognu, ali to nije resenje jer su oni stetni. Kod starije nam zato, hvala Bogu, Cortinat pomaze. Njena koza je posebno oset_ljiva na hladnocu, ali uz pomoc Cortinata drzimo crvenilo i ispucalost ruku i obraza pod kontrolom. Krena je vrlo prijatnog mirisa, lako je maziva i posle nje ostaje nezan osecaj na kozi. Koristicemo Cortinat dokle god budemo imali dermatoloskih problema, jer se u njenom slucaju dobro pokazao. I nadam se da cemo i za mladju naici na kremu sa istim efektima.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 555
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem6 stiže na...
25.1.2019 22:05:12   
Just love
Odlicna krema u ovim zimskim danima. Ja je koristim kod ispucale koze ili bilo kakvih iritacija...inace je jako dobra kod problema sa ekcemima.


(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 556
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem6 stiže na...
26.1.2019 20:46:25   
mila83
Dugo nisam pisala u ovoj temi sto ne znaci da smo zaboravili na CortinaT.

Pre par godina sam pisala o sirokoj primeni CortinaT kreme u nasoj porodici. Za ovu kremu sam prvi put cula od drugih majki u porodilistu, probala i uverila se u njeno odlicno dejstvo.
Ekcem je veliki problem, ko ima iskustvo sa tim, vrlo dobro zna o cemu pricam. Moje najstarije dete ima izuzetno suvu kozu. Naravno da smo se zbog pojave ekcema javili i dermatologu,zapravo bili kod par njih. Posle par poseta i kojekavih analiza,ustanovljeno je da ima atopijski dermatitis. Meni se cini iz godine u godinu sve izrazeniji, vrlo lako "bukne" , bukvalno ga ima po celom telu.

Od svih preparata,najmanje agresivan,odnosno prirodan , i sto mi se posebno svidja, sto je bez kortikosteroida jeste CortinaT, koji uvek imamo pri ruci. Vrlo lagana krema, divnog mirisa ( a bez parfema ! ) brzo reaguje i smiri sve upalne promene na kozi.
Koristimo je svi u porodici, od najmladjeg clana , cerka od 4 godine , pa sin od 8 godina koji ima suvu kozu ( pogotovo obrazi, zimi mazemo lice Cortinatom pred skoro svaki polazak u skolu) ,cerka od 10 godina sa ekcemom, pa do mene i supruga..
Vrlo rado preporucujem, svima, i sigurna sam da svima moze da pomogne i ublazi probleme sa kozom.

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Just love)
Direktna veza do poruke: 557
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem6 stiže na...
29.1.2019 14:16:00   
Dragija
Vreme je hladno i koža je sklona pucanju i perutanju . CortinaT krem je nezaobilazna i nezamenjiva. Obožavam da se sankamo i pravimo sneška, a lice je najviše izloženo spoljnim uticajima pa mazemo Cotinu u tankom sloju i nema crvenila ni ispucale kože. Volimo CortinaT.
Preporučujemo svima čudesnu kremu ovu !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 558
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.1.2019 19:16:11   
medamisko
Ma zaista jedna i neponovljiva Cortina T krema, toliko dobro upija i ne ostavlja fleke po odeci, a koza sa savrsena! Ekcem mi se jako brzo povukao , toliko me je svrbela koza i stvarala mi nervozu neverovatnu. Posle nekoliko nanosenja CortinaT kreme bilo je mnogo lakse, polako ni traga ekcemu i svrabu koze, a kad samo osetim peckanje ili bilo kakav svrab na kozi moj pomocnik ne uvek tu! Najbolja CortinaT krema je uvek u mojoj torbi na dohvat ruke!


(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 559
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.1.2019 19:17:59   
medamisko

IZVORNA PORUKA: medamisko

Ma zaista jedna i neponovljiva Cortina T krema, toliko dobro upija i ne ostavlja fleke po odeci, a koza sa savrsena! Ekcem mi se jako brzo povukao , toliko me je svrbela koza i stvarala mi nervozu neverovatnu. Posle nekoliko nanosenja CortinaT kreme bilo je mnogo lakse, polako ni traga ekcemu i svrabu koze, a kad samo osetim peckanje ili bilo kakav svrab na kozi moj pomocnik ne uvek tu! Najbolja CortinaT krema je uvek u mojoj torbi na dohvat ruke!





user posted image

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 560
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
30.1.2019 20:33:00   
pamaja
Od samog rodjenja moji blizanci imali su problem sa atopijskim dermatitisom. Svrab, crvenilo, perutanje koze koja je cela hrapava i suva, a neretko i u ranicama, bili su nesto sa cime smo se svakodnevno borili. Posle mora kremica i sredstava za negu koze, a koji nisu davali nikakve dugorocne rezultate, pedijstar nam je preporucila CortimaT kremu. Iako sam bila skepticna jer smo dotad probali svakojaku kozmetiku koja nije zadovoljavala nase potrebe i resila probleme sa kozom, ipak sam odlucila da je probamo. Jos u apoteci sam se informisala o njenom sastavu i saznala da je to krema bez kortikosteroida i skroz prirodna, sto mi je bilo veoma vazno jer su blizanci tada imali svega par meseci. Odmah smo poceli sa koriscenjem. Posle ssmo par mazanja pocela sam da primecujem rezultate. Crvenilo je pocelo da nestaje, koza je postajala elasticnija i hidrirana, a pecati ekcema su poceli da se smanjuju. Uz dalje redovno koriscenje atopicna koza moje dece postala je nezna, ujednacena i meka na dodir. Nas problem je bio resen i svakoga dana zahvaljujem Cortinatu i timu koji ga je smislio. CortinaT i dalje redovno koristimo, i za telo i za lice. Ekcem se vise nikada nije vratio i verujem da ce uz CortinaT tako uvek i ostati. Sada i ja koristim CortinaT s obzirom na to da sam trudnica i da je moja koza postala iztazito suva, a nisam zelela da koristim nikakve agresivne kreme koje bi mogle da naskode bebi. Svrab i perutava koza sada su i iza mene. Jedno je sigurno- kremu cemo nastaviti svi da koristimo, a vec je jedna spremna i za bebu, od prvog dana njenog zivota.

Hvala Vam sto postojite. Nas kvalitet zivota ne bi bio isti bez Vas

user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 30.1.2019 21:37:45 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 561
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.2.2019 8:29:48   
marketing RR
Drage dame, imate pp od nas. Pogledajte.user posted image
Hvala vam na vašim sjajnim iskustvima u korišćenju Cortinat kreme. Sponzor će uskoro odabrati pobedničke komentare, a vas ćemo sada zamoliti za potvrdu da sponzor kampanje, kompanija Lifemedic koja je i zastupnik sjajnih Pharmalife proizvoda uključujući i Fitolat, može da objavi vaša iskustva/komentare na svom sajtu kao i medijskim prostorima koje koristi za promociju svojih prataoizvoda. Naravno, ukoliko imamo vašu potvrdu, uz nju nam pošaljite i vaše ime i prezime, i mesto odakle ste.

Hvala unapred i sve najbolje!

< Poruku je uredio marketing RR -- 1.2.2019 8:30:23 >

(odgovor članu pamaja)
Direktna veza do poruke: 562
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.2.2019 16:27:43   
marketing RR
Prvi dobitnik Cortinat kreme berkesel user posted image

IZVORNA PORUKA: berkesel

Moje obe cerke imaju problem sa ekcemom i jako osetljivom kozom. Za mladju jos uvek, nazalost, nisam nasla kremicu koja bi joj pomogla, tako da se borimo sa crvenilom, svrabom i suvim pecatima po kozi. Najgore je na unutrasnjem pregibu ruke, gde joj je koza stalno iziritirana, ali ne odustajemo. Kortikosteroidi na kratko pomognu, ali to nije resenje jer su oni stetni. Kod starije nam zato, hvala Bogu, Cortinat pomaze. Njena koza je posebno oset_ljiva na hladnocu, ali uz pomoc Cortinata drzimo crvenilo i ispucalost ruku i obraza pod kontrolom. Krena je vrlo prijatnog mirisa, lako je maziva i posle nje ostaje nezan osecaj na kozi. Koristicemo Cortinat dokle god budemo imali dermatoloskih problema, jer se u njenom slucaju dobro pokazao. I nadam se da cemo i za mladju naici na kremu sa istim efektima.



(odgovor članu berkesel)
Direktna veza do poruke: 563
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem6 stiže na...
19.2.2019 16:27:51   
marketing RR
Drugi dobitnik Cortinat kreme je mila83user posted image

IZVORNA PORUKA: mila83

Dugo nisam pisala u ovoj temi sto ne znaci da smo zaboravili na CortinaT.

Pre par godina sam pisala o sirokoj primeni CortinaT kreme u nasoj porodici. Za ovu kremu sam prvi put cula od drugih majki u porodilistu, probala i uverila se u njeno odlicno dejstvo.
Ekcem je veliki problem, ko ima iskustvo sa tim, vrlo dobro zna o cemu pricam. Moje najstarije dete ima izuzetno suvu kozu. Naravno da smo se zbog pojave ekcema javili i dermatologu,zapravo bili kod par njih. Posle par poseta i kojekavih analiza,ustanovljeno je da ima atopijski dermatitis. Meni se cini iz godine u godinu sve izrazeniji, vrlo lako "bukne" , bukvalno ga ima po celom telu.

Od svih preparata,najmanje agresivan,odnosno prirodan , i sto mi se posebno svidja, sto je bez kortikosteroida jeste CortinaT, koji uvek imamo pri ruci. Vrlo lagana krema, divnog mirisa ( a bez parfema ! ) brzo reaguje i smiri sve upalne promene na kozi.
Koristimo je svi u porodici, od najmladjeg clana , cerka od 4 godine , pa sin od 8 godina koji ima suvu kozu ( pogotovo obrazi, zimi mazemo lice Cortinatom pred skoro svaki polazak u skolu) ,cerka od 10 godina sa ekcemom, pa do mene i supruga..
Vrlo rado preporucujem, svima, i sigurna sam da svima moze da pomogne i ublazi probleme sa kozom.


(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 564
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.2.2019 16:27:56   
marketing RR
Treći dobitnik Cortinat kreme je pamajauser posted image

IZVORNA PORUKA: pamaja

Od samog rodjenja moji blizanci imali su problem sa atopijskim dermatitisom. Svrab, crvenilo, perutanje koze koja je cela hrapava i suva, a neretko i u ranicama, bili su nesto sa cime smo se svakodnevno borili. Posle mora kremica i sredstava za negu koze, a koji nisu davali nikakve dugorocne rezultate, pedijstar nam je preporucila CortimaT kremu. Iako sam bila skepticna jer smo dotad probali svakojaku kozmetiku koja nije zadovoljavala nase potrebe i resila probleme sa kozom, ipak sam odlucila da je probamo. Jos u apoteci sam se informisala o njenom sastavu i saznala da je to krema bez kortikosteroida i skroz prirodna, sto mi je bilo veoma vazno jer su blizanci tada imali svega par meseci. Odmah smo poceli sa koriscenjem. Posle ssmo par mazanja pocela sam da primecujem rezultate. Crvenilo je pocelo da nestaje, koza je postajala elasticnija i hidrirana, a pecati ekcema su poceli da se smanjuju. Uz dalje redovno koriscenje atopicna koza moje dece postala je nezna, ujednacena i meka na dodir. Nas problem je bio resen i svakoga dana zahvaljujem Cortinatu i timu koji ga je smislio. CortinaT i dalje redovno koristimo, i za telo i za lice. Ekcem se vise nikada nije vratio i verujem da ce uz CortinaT tako uvek i ostati. Sada i ja koristim CortinaT s obzirom na to da sam trudnica i da je moja koza postala iztazito suva, a nisam zelela da koristim nikakve agresivne kreme koje bi mogle da naskode bebi. Svrab i perutava koza sada su i iza mene. Jedno je sigurno- kremu cemo nastaviti svi da koristimo, a vec je jedna spremna i za bebu, od prvog dana njenog zivota.

Hvala Vam sto postojite. Nas kvalitet zivota ne bi bio isti bez Vas

user posted image


(odgovor članu pamaja)
Direktna veza do poruke: 565
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.2.2019 16:31:30   
marketing RR
Molimo dobitnike da nam svoje podatke pošalju do 23.02.2019. podatke na pp: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamouser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 566
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.2.2019 17:49:15   
pamaja
Hvala ♡

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 567
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.3.2019 19:37:02   
mila83
Kada mozemo da ocekujemo CortinaT ? :)

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu pamaja)
Direktna veza do poruke: 568
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.3.2019 19:54:42   
Sanidej
Do sada je sponzor slao pakete krajem meseca..

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 569
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
27.3.2019 20:01:36   
mila83
Ma znam da bude krajem meseca,nego evo vec je kraj marta,mi smo igrali u januaru.Samo da proverim :) a i treba nam :D

_____________________________

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 570
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.3.2019 8:15:28   
medamisko
Obozavam ovu kremu.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 571
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.3.2019 10:13:30   
Sanidej
Dobra je za blaze pelenske ojede

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 572
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.3.2019 17:44:22   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 573
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.4.2019 8:35:22   
medamisko
Suva koza, perutanje i svrab bili su samo pocetak stvaranja jednog veoma bolnog procesa na kozi lica. U korenu nosa, crvenilo koje je za dve nedelje dobilo malo tamniji ton od koze, pocelo je da stvara probleme sa osnovnom negom lica, od umivanja do stavljanja bilo koje kreme za negu lica. Svrab pa bol postali su nepodnosljivi , pa zaboga doslo je divno prolece ali sa svim alergijama i perutanjima. Kao da se sa prolecem bude i ti nasi problematicni delovi koze, krenula sam u tankom sloju da mazem Cortina T krem ujutro i uvece problematicni deo koze, kroz nedelju i po dana, krenulo je blagostanje. Taj divan osecaj ciste i negovane , meke i brasunaste koze. Zahvaljujem se na tome.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 574
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
5.4.2019 9:38:07   
Bubamara14
Cortinat cremu koristimo vec 6 meseci. Kod moje bebe ekcem je bas uporan. Suvi crveni pecati set_aju po telu. Taman zalecimo nogice, pojave se na ledjima, rukama i opet u krug. Uporna sam. Mazemo se svaki dan Cortinat kremom i nadamo se resenju problema. Verujem u moc ove kreme jer sam kod starijeg sina resila problem ekcema jako brzo. Sada je ekcem uporniji, zato necemo se predati, mazemo se Cortinat kremom i nadamo se resenju problema.


(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here