|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.2.2021 14:35:58   
Tatjana.87
I naš paketić je stigao, nikako da javim, tata je Apis Golu odmah stavio u njegovu torbu 🤗 hvala još jednom pokušavam da stavim sliku ali neće iz nekog razloga 


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 726
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
27.2.2021 14:37:14   
Tatjana.87


IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

I naš paketić je stigao, nikako da javim, tata je Apis Golu odmah stavio u njegovu torbu 🤗 hvala još jednom pokušavam da stavim sliku ali neće iz nekog razloga 




user posted image

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 727
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
1.3.2021 2:50:17   
marketing RR

Dragi Ringerajci,


Dobrodošli ponovo u vašu omiljenu temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda user posted image

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...

user posted image


Žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic. Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.




(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 728
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.3.2021 18:01:22   
medamisko
Citav esej bih mogla napisati o Pharmalife preparatima.
Da pocnem od rodjenja deteta, kad sam prvi put probala cuveni FiTobalm, ciji miris obozavam, a delotvoran je i kod male i velike dece.
Namazemo u tankom sloju na grudima i izmedju plecki, odmah osetimo olaksanje pri disanju.
Broncamil, sladak i lep ukus sirupa koji deca ne odbijaju, jako, jako dobat kod kasljanja.
Immuno sirup za sto bolji imunitet.
Spej apis gola , kada osetimo bol u grlu u trenutku resavamo oviim sprejem.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 729
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.3.2021 22:34:41   
Animsaj9
I ove zime nije nas zaobišao dugotrajni kašalj! Fitobalm odličan da umiri u toku spavanja, za lepše i lakse snove da opusti i smiri bronhije, a noći postaju lakse.

Imuno smo počeli da pijemo, moramo očuvati imunitet, naročito u ovo vreme opasnih virusa. Aaaa mamin omiljeni favorit Apis Gola, uvek u torbi i spas za afte i sve upalne procese . 

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 730
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.3.2021 16:56:03   
Duškić
Provereno i potvrdjeno najbolji!
Pharmalife su od rodjenja uz nas , fitobalm je jako koristan i neznog mirisa koji se utrljava bebi po grudima i izmedju lopatica na ledjima.
Mi smo stavljali i oko nozdrvica kako bi sekret iz nosa popustio i kako bi mogli lakse disati.
Broncamil koristimo kad nas muci kasalj, a muci nas ovih dana jak i prodoran kasalj.
Immuno pijemo po potrebi, par meseci pa pravimo pauzu, imunitet se poboljsao znacajno.
Apis gola, kod jake upale grla. Kada dete ne moze da guta ili oseti grebanje u grlu i nema mu premca, a probali smo puno razlicitih preparata za grlo i znam da je jedini koji sad kupujem "Apis Gola".
Hvala Vam na odlicnim proizvodima za zdravlje nase dece!

(odgovor članu Lilly5)
Direktna veza do poruke: 731
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.3.2021 16:56:57   
Marinkela
Uskoro nam dolazi mali bata Aki, a seka ce znati koje sirupe ce deliti sa svojim malim bracom. Mazacemo ga Fitobalmom po grudima i nosic ce nam biti uvek cist i lepo ce disati.
Broncamil kad malo porastemo, a lada ne mozemo da kakimo davacemo mu Islax sirup, svega u Pharmalifu ima a tu je i Cortina T krem kad se ospemo od pelena.
Preporuka od seke za batu i mamu i tatu!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 732
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
24.3.2021 17:17:19   
Marija1312
Imamo 3, 5godine i Imunno uvek koristimo.  Prosle nedelje smo bili prehladjeni i  Apis gola uvek pomaze uvek nam je pomogao



(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 733
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.3.2021 9:07:10   
flamingos
Fantastični su Pharmalife preparati.Već sam ih osvojila,tako da želim sreću svima koji učestvuju.❤


(odgovor članu Marija1312)
Direktna veza do poruke: 734
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.3.2021 8:36:45   
Marinkela
Svaka pohvala za Pharmalife!
U nasoj mAloj kucnoj apoteci ima puno vasih sirupa i jedna krema, CortinaT .
Sirup Broncamil je nas favorit, najcesce ga i koristimo, jer nas muci kasalj , vrlo, vrlo cesto. Popijemo sirup i stavimo.Apis Gola sprej i odmah je lakse disati.

(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 735
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.3.2021 15:23:54   
Dragija
U zelji da pronadjem sto bolji prirodan proizvod za kozu svog deteta koji ne sadrzi kortiko-steroide, (CortinaT) pronasla sam savrsene Pharmalife proizvode.
Apis Gola je toliko dobar kod crvenog i bolnog grla da ga preporucujem od srca.
Broncamil kod upornog kaslja. Cim oset_imo grebanje i bol u grlu odmah reagujem sa Vasim i sada nasim sirupima.
Mnogo hvala Pharmalife sto brinete o zdravlju i olaksavate nama roditeljima.
Ojacajte i imunitet svoje dece uz Immuno sirup, koji je prijatnog ukusa i ima prelepe crteze da deca uzivaju i ne odbijaju isti!
Lecite se uz Pharmalife , bez brige!


< Poruku je uredio Dragija -- 30.3.2021 15:24:31 >

(odgovor članu Marinkela)
Direktna veza do poruke: 736
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.3.2021 16:37:55   
dddaca
Pharmalife proizvode koristimo prakticno od rodjenja. Gas Bimbi nam je bio fantasticna pomoc kod grceva,
Fitobalm smo poceli da koristimo po preporuci pedijatra, cim primetimo prve simptome prehlade. Mazemo ga na grudi i na ledja, kao i ispod nosica.
Bez Mapeza ne idemo ni napolje ni na spavanje, ni dete, a ni mi. To je nas "parfem za komarce" :)
Koristili smo i ostale proizvode, ali Fitobalm i Mapez uvek imamo u kuci.
Sad vidim da postoji i Tussiflux, to sam htela da probamo, ali nisam uspela da ga nadjem u apoteci kad smo bili prehladjeni.

(odgovor članu Dragija)
Direktna veza do poruke: 737
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.3.2021 13:29:49   
Valkira1
Odusevljeni smo Parmalife proizvodima i rado i koristimo. Imuno je nesto bez cega ne mogu da zamislim odrastanje svog deteta... Hvala vam na dodatnoj podrsci u odrzavanju dobrog imuniteta ♥️♥️♥️♥️


(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 738
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.3.2021 20:51:10   
betibupbg
Kad se udruže Imuno i Apis gola
Nit'' prehlade, nit'' bola! 
Još Fitobalm na sve to 
Lakšeg disanja brzo eto! 
Broncamil na kraju dobro dođe 
Da kašalj brzo prođe!
Za velike i male drugare 
Ne dajte da vam virusi sreću kvare! 
Pharmalife u svako doba može da se proba!



(odgovor članu Valkira1)
Direktna veza do poruke: 739
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.3.2021 20:54:10   
betibupbg
user posted image


(odgovor članu betibupbg)
Direktna veza do poruke: 740
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.3.2021 20:55:43   
betibupbg
user posted image


(odgovor članu betibupbg)
Direktna veza do poruke: 741
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 13:57:22   
marketing RR
Prvi dobitnik sjajnog Pharmalife paketa je dddaca user posted image

IZVORNA PORUKA: dddaca

Pharmalife proizvode koristimo prakticno od rodjenja. Gas Bimbi nam je bio fantasticna pomoc kod grceva,
Fitobalm smo poceli da koristimo po preporuci pedijatra, cim primetimo prve simptome prehlade. Mazemo ga na grudi i na ledja, kao i ispod nosica.
Bez Mapeza ne idemo ni napolje ni na spavanje, ni dete, a ni mi. To je nas "parfem za komarce" :)
Koristili smo i ostale proizvode, ali Fitobalm i Mapez uvek imamo u kuci.
Sad vidim da postoji i Tussiflux, to sam htela da probamo, ali nisam uspela da ga nadjem u apoteci kad smo bili prehladjeni.


(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 742
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 13:58:25   
marketing RR
Drugi dobitnik sjajnog Pharmalife paketa je Duškić user posted image

IZVORNA PORUKA: Duškić

Provereno i potvrdjeno najbolji!
Pharmalife su od rodjenja uz nas , fitobalm je jako koristan i neznog mirisa koji se utrljava bebi po grudima i izmedju lopatica na ledjima.
Mi smo stavljali i oko nozdrvica kako bi sekret iz nosa popustio i kako bi mogli lakse disati.
Broncamil koristimo kad nas muci kasalj, a muci nas ovih dana jak i prodoran kasalj.
Immuno pijemo po potrebi, par meseci pa pravimo pauzu, imunitet se poboljsao znacajno.
Apis gola, kod jake upale grla. Kada dete ne moze da guta ili oseti grebanje u grlu i nema mu premca, a probali smo puno razlicitih preparata za grlo i znam da je jedini koji sad kupujem "Apis Gola".
Hvala Vam na odlicnim proizvodima za zdravlje nase dece!


(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 743
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 13:58:36   
marketing RR
Treći dobitnik sjajnog Pharmalife paketa je Dragija user posted image

IZVORNA PORUKA: Dragija

U zelji da pronadjem sto bolji prirodan proizvod za kozu svog deteta koji ne sadrzi kortiko-steroide, (CortinaT) pronasla sam savrsene Pharmalife proizvode.
Apis Gola je toliko dobar kod crvenog i bolnog grla da ga preporucujem od srca.
Broncamil kod upornog kaslja. Cim oset_imo grebanje i bol u grlu odmah reagujem sa Vasim i sada nasim sirupima.
Mnogo hvala Pharmalife sto brinete o zdravlju i olaksavate nama roditeljima.
Ojacajte i imunitet svoje dece uz Immuno sirup, koji je prijatnog ukusa i ima prelepe crteze da deca uzivaju i ne odbijaju isti!
Lecite se uz Pharmalife , bez brige!



(odgovor članu Dragija)
Direktna veza do poruke: 744
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 13:59:55   
marketing RR
Molimo pošaljite na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, najkasnije do 23.4.

Čestitamo još jednom, u zdravlju da koristite Pharmalife proizvode user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 745
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 15:54:05   
flamingos
Čestitam svim dobitnicima.❤


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 746
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
19.4.2021 17:59:31   
Duškić
Bas lepo. Broncamil smo popili pre neki dan .

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 747
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.4.2021 8:11:16   
dddaca
Pa ja tek sad vidim. Hvala RR i Pharmalife user posted image
Bas sam razmisljala pre neki dan da kupimo ponovo Immuno

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 748
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.5.2021 13:24:43   
dddaca
Stigao je paket. Hvala puno user posted image
Ne znam kako fotografiju da postavim

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 749
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
15.5.2021 19:49:29   
Marinkela
Cestitke.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here