Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 19:47:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Nedostaju i Didy, Klarita. Ja sutra moram na biro da mi lupe pecat za redovno javljanje, koji smor
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 19:57:50
|
|
|
|
branki*
|
cao,zenske!ja kafu popila,sad jos malo,pa da uspavljujem decu...a,sto me mrzi da ustajem sutra rano,uhhhh
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 20:20:12
|
|
|
|
emicaa
|
Izvolite mile moje
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 20:23:36
|
|
|
|
branki*
|
uuu,emice,ovo neka romantika pored kamina
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:10:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaooo, divna romantika :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:44:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ma neee,nego da malo odmorimo mozak,sve mi i mi mame imamo dusu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:48:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
vece...jel to vince? Kako sam oset_ila kad ddodjem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:59:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Pomislio bi neko da smo bog zna kakvi alkosi Laku noć drage!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:10:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
Opaaa romanticno vece na Rr... Ja sam danas popodne skoknula sa kumom na pola sata u kafic na kaficu, ispricale se na brzinu, jedva smo dosle do reci jedna od druge, ali nama je dovoljno da se vidimo na 5 min i kao da smo sto god pricale
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:27:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sto volim da legnem u krevet i ovako na miru da vas citam :) Jedino sto mi se oci same zatvaraju Ljubim vas sve i lepu noc vam zelim.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:53:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Ali je ovde zivo u kafanici
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 7:26:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro mame. Mi smo juce krstili Janicu imali goste ceo dan i tako... Danas ipet cela neelja ispocwtka Ko je za kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 7:34:29
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Khaleesi, srećno krštenje! Može kafica... Marta i tata još dremaju, a ja se polako budim. Noćas sam samo jedanput ustajala, pa sam se lepo odmorila.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:12:55
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro. Srecno krstenje Jani.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:16:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobro jutro , moze kafa jaca
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:57:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Srecno krstenje ! Ja ruckam kolac, i planiram da umutim nes ! Sluzim ko hoce!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 9:00:14
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobro jutro... sinoc bilo veselo uz vince... Jani sretno krstenje i sve najlepse... Ja popila nes, iscitala malo ovde sta se desavalo pa sad startujem sa doruckom.... jaja na oko i slaninica pa izvolte
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 9:57:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenske
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:09:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao zemske Draga sretno krstenje ! Ja se davim u vesu...korpa se preliva a ne stize da se susi...ne znam vise sta cu njim. Sad sam slagala suvi, sirila opran a jos dve masine cekaju Ooooo susilice zeljo moja puuustaaa
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:48:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecno krstenje. Ja sam progledala sa ovom masinom za sušenje, jeste kombinovana ali je super. Najviše mi se svidja program sto je za malo stvari, opere i osusi za sat vremena. Sinovljeva neka trenerkica i njenih stvarcica sto izbljucka bude ekspresno. :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:49:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
Srecno krštenje ! Anck ja sam i pisala u temi, ali definitivno idemo ove nedelje da uzmemo susilicu, bas mi je potrebna, a mogu da zamislim vama koje imate dvoje ili troje dece. Gledala sam nesto sto mi se svidja, pa valjda cu naci.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:20:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Caoos mame. N zaspala , da mahnem pa da kuvam rucak. Khalesi srecno krstenje! I mi imamo susilicu , jos pre nego sto se Una rodila, spas mi je, cak i leti je ukljucim kada me mrzi da rastirem ves, nema peglanja, milina.. Sutra dolazili moja velika beba, bas sam je se uzelela.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:22:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala drage mame Nasla sam novu seriju na HBOu... Zapadni svet se zove, nista specijalno ali je novo malo za promenu...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:22:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, a gde ti je bila velika beba?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:27:29
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Masnice, a gde ti je bila velika beba? Velika beba mi je u Nemackoj,kod neke, vec 10 dana, sutra imaju let.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Pozorišteguppy RRvolite li pozorište?Da (
78%)

Ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 27Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!