Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 19:47:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Nedostaju i Didy, Klarita. Ja sutra moram na biro da mi lupe pecat za redovno javljanje, koji smor
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 19:57:50
|
|
|
|
branki*
|
cao,zenske!ja kafu popila,sad jos malo,pa da uspavljujem decu...a,sto me mrzi da ustajem sutra rano,uhhhh
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 20:20:12
|
|
|
|
emicaa
|
Izvolite mile moje
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 20:23:36
|
|
|
|
branki*
|
uuu,emice,ovo neka romantika pored kamina
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:10:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaooo, divna romantika :)
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:44:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ma neee,nego da malo odmorimo mozak,sve mi i mi mame imamo dusu
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:48:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
vece...jel to vince? Kako sam oset_ila kad ddodjem
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 21:59:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Pomislio bi neko da smo bog zna kakvi alkosi Laku noć drage!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:10:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
Opaaa romanticno vece na Rr... Ja sam danas popodne skoknula sa kumom na pola sata u kafic na kaficu, ispricale se na brzinu, jedva smo dosle do reci jedna od druge, ali nama je dovoljno da se vidimo na 5 min i kao da smo sto god pricale
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:27:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sto volim da legnem u krevet i ovako na miru da vas citam :) Jedino sto mi se oci same zatvaraju Ljubim vas sve i lepu noc vam zelim.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 22:53:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Ali je ovde zivo u kafanici
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 7:26:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro mame. Mi smo juce krstili Janicu imali goste ceo dan i tako... Danas ipet cela neelja ispocwtka Ko je za kafu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 7:34:29
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Khaleesi, srećno krštenje! Može kafica... Marta i tata još dremaju, a ja se polako budim. Noćas sam samo jedanput ustajala, pa sam se lepo odmorila.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:12:55
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro. Srecno krstenje Jani.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:16:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobro jutro , moze kafa jaca
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 8:57:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Srecno krstenje ! Ja ruckam kolac, i planiram da umutim nes ! Sluzim ko hoce!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 9:00:14
|
|
|
|
Sandricak
|
Dobro jutro... sinoc bilo veselo uz vince... Jani sretno krstenje i sve najlepse... Ja popila nes, iscitala malo ovde sta se desavalo pa sad startujem sa doruckom.... jaja na oko i slaninica pa izvolte
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 9:57:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenske
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:09:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao zemske Draga sretno krstenje ! Ja se davim u vesu...korpa se preliva a ne stize da se susi...ne znam vise sta cu njim. Sad sam slagala suvi, sirila opran a jos dve masine cekaju Ooooo susilice zeljo moja puuustaaa
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:48:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Srecno krstenje. Ja sam progledala sa ovom masinom za sušenje, jeste kombinovana ali je super. Najviše mi se svidja program sto je za malo stvari, opere i osusi za sat vremena. Sinovljeva neka trenerkica i njenih stvarcica sto izbljucka bude ekspresno. :)
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 10:49:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
Srecno krštenje ! Anck ja sam i pisala u temi, ali definitivno idemo ove nedelje da uzmemo susilicu, bas mi je potrebna, a mogu da zamislim vama koje imate dvoje ili troje dece. Gledala sam nesto sto mi se svidja, pa valjda cu naci.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:20:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Caoos mame. N zaspala , da mahnem pa da kuvam rucak. Khalesi srecno krstenje! I mi imamo susilicu , jos pre nego sto se Una rodila, spas mi je, cak i leti je ukljucim kada me mrzi da rastirem ves, nema peglanja, milina.. Sutra dolazili moja velika beba, bas sam je se uzelela.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:22:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala drage mame Nasla sam novu seriju na HBOu... Zapadni svet se zove, nista specijalno ali je novo malo za promenu...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:22:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, a gde ti je bila velika beba?
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 10.10.2016 11:27:29
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Masnice, a gde ti je bila velika beba? Velika beba mi je u Nemackoj,kod neke, vec 10 dana, sutra imaju let.
|
|
Anketa
Anastasija ili Hanapisuljica (
9%)

Hana (
53%)

Anastasija (
37%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!