|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
12.10.2016 14:57:57   
IvanaSK RR
Nasa masina moze da pere 9 kg vesa, a da susi 6.5 Ja izvadim ono sto mi nije bas hitno za sušenje, a ako ne stavim punu masinu onda ne.
Dobili smo inhalator, Prizmin, izgleda da ga ne vracamo, muzu nisu tražili nikakve podatke, ali cu ja pitati u petak kad budemo isli na kontrolu.
Emice, ona je isto, tek cu sad da je inhaliram. Poceli su i slincu da joj idu pa sam joj cistila fiziološkim.
Ja jos smrcam, mislim da cu i ja sebi uključiti inhalacije user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 676
12.10.2016 17:50:17   
Animsaj9
Uzeli smo masinu Bosh, svidja mi se, ima sve sto sam htela od programa. Rekli su nam isporuciti do kraja nedelje. Jedva čekam da stigne.
Ivana samo ti ordiniraj sebi terapiju user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 677
12.10.2016 18:04:26   
IvanaSK RR
Animsaj, divno za masinu! Nek te sluzi lepo i dugo.
Da sam imala inhalator mozda nebi bebi prenela ovu prehladu. user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 678
12.10.2016 18:07:08   
Animsaj9
Hvala draga ! Samo se ti inhaliraj vec kad imas inhalator na sluzenju, ja npr se inhaliram Fiziološkim i rastvor Pantenola, i meni uvek pomogne.
E sad ima svasta za inhalaciju od tih rastvora, sta god dobro je

Direktna veza do poruke: 679
12.10.2016 19:36:57   
Anck Su Nmaun
Meni stigla user posted image
Kasnila par dana, vec sam popizz sve me boliiiiiii

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 680
12.10.2016 19:58:36   
Khaleesi
Ivana inhalator je super ... Ja sam obe inhalirala i u trudnoci sam se samo time lecilauser posted image fizioloski i to je to...
Ani super za masinu dugo da te sluziuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 681
12.10.2016 21:10:15   
IvanaSK RR
Rekli su mi da nju inhaliram sa 3 kapi Beroduala, 2ml fiziološkog i nesto Pulm.... neke ampulice, u sobi su mi trenutno :)
Mislim da je njoj već malo bolje, ne cujem joj otezano disanje.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 682
12.10.2016 21:44:34   
Sanjica26 RR
Pulmicort. Mi smo zavrsili sa inhalacijom. Cist je nalaz na plucima. Ali dr kaze da se ne iznenadjujem sto tako dugo traje kasalj.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 683
12.10.2016 21:50:16   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobili smo inhalator, Prizmin, izgleda da ga ne vracamo, muzu nisu tražili nikakve podatke, ali cu ja pitati u petak kad budemo isli na kontrolu.

Da vas pitam, jel inhalirate i kada dete nema T? U stvari kada se kreće sa inhalacijom, da li kada dr kaže, kada dete ima T, kada?

S kašlje danima ali nema T, a nemamo ihnalator. Ivana gde ste dobili?

Moraću da vidim koji da kupim za ubuduće ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 684
12.10.2016 21:55:04   
Anck Su Nmaun
Dunja nema to veze sa T
Kad kasljuca i slinavi inhalcije pomazu, sama na svoju ruku uvek mozes fizioliskim inhalirati

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 685
12.10.2016 22:21:52   
suzi kju
Veče u kafanu! Jel služi neko nešto za popit?
Ja sam mrtva, šta od puta, što pakovanja, raspakivanja...
Evo neke zaspale i ja sam legla, čituckam teme i tako.
Bili danas kod fizijatra, verovatno mi neće pisati izveštaj za još jedan produžetak, jer su mi beke, hvala dragom Bogu, super! Kako bude... Imam do kraja decembra, posle ću stari godišnji, pa krajem januara na posao...

Direktna veza do poruke: 686
12.10.2016 22:28:12   
vocicana
Mene je dr uputila fizijatru, ali necu da produzavam bolovanje. Necu da se igram, jer cu traziti odmor u septembru, malo duzi, pa hajde sada. Suzi javljaj za tatu.
Ja cu tebi da skuvam jedan lepi caj sa rumom, da se opustis i lepo zaspis.
Moja sestra ima neki ultrazvucni Prizmin inhalator, super jje, a i cena mu je super, msm da kosta jedno 15000, ali mladja sestricina ima dijagnozu i bez njega oni ne mogu.
Ozdravite brzo decaci i devojcice.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 687
12.10.2016 22:31:43   
suzi kju
Uh Voci samo ako je sa rumom može user posted image
Zašto nećeš da produžavaš? Ja bi produžila još jednu turu ali ako ne može, ne može. Nije loše ni ovo.
Voci pišem ti za tatu sada...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 688
12.10.2016 22:39:39   
IvanaSK RR
Dunja, nama je doktorka dala inhalacije a ona uopšte nije imala temperaturu. Samo je kasljucala i malo teze disala. I ja sam pitala to za inhalacije sa fiziološkim, ona kaze da to mogu i sama da je inhaliram ako vidim da krece kasalj. A inhalator smo dobili preko vma, ovaj kosta 9400 din. Posto mi je daleko da je vodim tamo dva puta dnevno, a nemam od koga da pozajmim.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 689
12.10.2016 22:48:33   
vocicana
To ti je super Ivana, kod nas ne postoji ta opcija.
Suzi, necu, jer moja gl sestra zna do kojih granica sa mnom moze da ide, ja sa njom takodje, tako da iako je to sada i vise ne, necu se petljati sa tim, da me ne zeznu za odmor. Ipak dugo ne radis, ja brzo planiram da udjem u smene, sve ce to imati masu svojih prednosti. Videcu. Mada msm da u slucaju da se predomislim, da sam zakasnila vec. Ne bi mi komisija dozvolila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 690
12.10.2016 22:56:20   
Sanjica26 RR
Dunja, kako kaslje? Mozes slobodno fizioloskim da ga inhaliras. Mada, ja na svoju ruku ukljucim dodatno jos nesto u zavisnosti od kaslja. I plus broncamil. To mu nece skoditi, a pomocice.
To je dobra investicija. Nistw bez inhalatora.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 691
12.10.2016 23:23:44   
dunja RR
Ovo nam je prva prehlada, evo za 2 godine i 4 meseca, pa nemam iskustva. Do sada mu je dva puta procureo nos, i bez ikakve reakcije (osim Fitobalma) prošlo sutradan.

Dajem mu Broncamil i Fitobalm, povremeno prskam Apis Golu. Prvo je procureo nos, pre 10 dana, pa posle par dana krenuo kašalj, vrlo brzo je preao u zreo, kašalj i iskašljaanje, ali nije znao da pljune i da povrati. Noću se budio i baš puno kašljao. Tek juče sam mu uvela Fluimucil za iskašljavanje, da bi posle toga ceo dan non stop suvo kašljao. Danas vrlo malo kašlje, ali opet zrelo, "čuje" se šlajm. Ali opet nosić krenuo.

Nismo bili kod dr, jer je verovatno tamo i pokupio nešto, kada smo bili pre 12 dana sistematskom, puno dece je kašljalo (na zdravoj strani ...).

Sutra ću ga odvesti kod dr. da ga posluša, i da uzmemm potvrdu za vrtić, ako nam da uopšte da idemo od ponedeljka.

Kupiću inhalator, nego do sada nije bilo potrebe, zaista, pa zato nisam. Ispitaću vas ja već u temi Inhalator user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 692
12.10.2016 23:41:31   
Sanjica26 RR
Dunja sve super radis. Nek ga poslusa. A to sto kaslje sliva mu se kroz nos.
Danas sam vodila Sofi jer vec 10 dana kaslje. A inhalirala se sa svime i svacime. Terapiju nam.je prepisala dr. Kaze da se ne brinem, jer kasalj traje duze nego sto mislim. A nalaz na plucima je cist. Sve vreme ide u vrtic. Da je strasno ne bi je slali. Kaslje onako zrelo. Sad cu da joj ubacim fluimicil, da vise to izbaci.
Mi imamo prizmin inhalator. Uzeli smo ga pre par godina na rate bez kamate. :)

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.10.2016 23:44:00 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 693
12.10.2016 23:48:27   
Animsaj9
Laku noc u kafani, evo ja plaćam poslednju turu veceras castim.
Da decica brzo ozdrave

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 694
13.10.2016 8:23:42   
mali_mis
Jutro user posted image
Konacno sam se naspavala.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 695
13.10.2016 8:38:50   
Animsaj9
Jutrooo, ajmo kafa gotovauser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 696
13.10.2016 8:40:22   
IvanaSK RR
Jutro, jutro.
Voci, ni ja nisam znala za inhalator. Znam da u civilnom domu zdravlja, naravno to nema. I ovde sam se pripremila da kupim dok me je ispitivala doktorka da li imam od koga da uzmem, gde zivim... I prosto sam jos uvek u soku da smo nešto dobili u današnje vreme user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 697
13.10.2016 8:43:04   
Anck Su Nmaun
Dobili? Ne morate da vracate?

Direktna veza do poruke: 698
13.10.2016 8:51:08   
Animsaj9
Bas cudno da danas ndko dobije nešto takvo, ovo treba upisati u istorijuuser posted image

Direktna veza do poruke: 699
13.10.2016 8:53:28   
Anck Su Nmaun
Ja bih to jos jednom proverila user posted image al stvarno..prosto mi neverovatno da poklone takvu stvar. Nemoj pogresno da me razumes , drago mi je ako je tako ali za ne poverovati.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here