Mariya
|
Veče mame! Mi polegali, L odavno spava, legla je u 10, a H i ja smo nedavno. Veseo nam je bio i ovaj dan L se ceo dan žalila da je boli stomak. Počela je na polovini doručka. Aj što nije htela doručak da pojede,nego nije htela ni čokoladu,to znači da ne izmišlja. I jadna je ceo dan odlazila na wc da kaki, da bi na kraju oko 8 i povratila. Ne znam šta joj je, da li je neki virus,da li je od sirupa,od kapi što joj stavljam u nos? Ne verujem da je od hrane jer smo svi jeli isto. Juče smo bili kod dr, čekaonica je bila PREPUNA, a trenutno ide neki virus sa slikama,kašljem i povraćanjem... Bile smo u Subotici, lutale ceo dan ali ne verujem da je od umora....kad je povratila,dala sam joj smektu, ne znam šta drugo da joj olakšam...H i dalje slini za medalju, i sad se davi i zakašljava, ali je raspoložena neverovatno! Ovo dete u stomaku me šutira ceo dan,prepone me ubiše,valjda od tog svakodnevnog bola što trpim sam tako nervozna i neraspoložena, jako sam loše društvo, tako mi je dosta već samo se brecam na druge i svađam i svi me nerviraju! Pre neki dan svekrva, danas moja baba a muž svakodnevno! IZVORNA PORUKA: Mariya Mariya , pa ok...ceo dan je juce kenjkao. Nije sisao od 10ujutru do pola 5 posle podne. Pa kad sam mu dala , nigde srece. Al se dobro i nasisao. Nije mrdnuo dok nije sisao iz o e Hehe, LazA je pravi sisoljub
|