|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
10.2.2017 17:47:02   
Anck Su Nmaun
Hahha koja je to zaludjenost sa tim slicicama, ali dobro, svako ima neki hobi koji voli.
Ja ciiitav dan za sporetom izduvalaa sam. Jedna masina sudova gotova , druga vec do pola puna. Sutra kod mame na rucak.. al sam Hapyyyyyy user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 301
10.2.2017 18:40:01   
veselicaa
Emice kada popune tj izlepe ceo album dobijaju slatki paket.
Mi rucali,bila na mrezu da zovem majku,nestala nam struja ali srecom samo sat i po.
Sada da sredim ormane,oprala sam deci zimske jakne,prsluke.Jedva cekam lepse vreme,dosta mi je dzempera i debelih stvari.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 302
10.2.2017 22:50:20   
vocicana
Vesela, potpisuejm, nikako da se zavrsi, a ja sa ovom gambavom rukom i zavojima, samoj sebi sam se smucila.
Rana mi je zagnojila, otvorila se celom duzinom posle skidanja konaca, da sam malo reci danas poludela u ambulanti, Ab pijem novi i tako, pritisakmi je 500 ceo dan samo zbog toga. Muzu sam rekla da vise nista ne pipam dok mi rana ne sraste, sutra i svaki naredni dan previjanje. Fuj, fuj, fuj!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 303
11.2.2017 0:30:18   
Skockica
Auuu Voci bas bezveze, nemoj nista pipati do ti to ne zaraste.
Ja sam mrtva od umora, od onog stresa danas i od nespavanja. Samo sam usla da vam pozelim laku noc.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 304
11.2.2017 7:41:18   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Voci, rekoh ti, cuvaj se, ako se ne cuvamo same niko nas nece cuvati.
Kuvam kafu i sve ste pozvane!

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Skockica)
Direktna veza do poruke: 305
11.2.2017 8:30:34   
branki*
voci,lepo kaze ivana!evo i ja stizem na kafuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 306
11.2.2017 8:33:30   
Duškić
Dobro jutro!!!! Au voci, bzv. Bas se oduzi sve to...Pripazi malo i na sebe,sto kaze Ivana. Hmm...miris kafeuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 307
11.2.2017 8:44:58   
Skockica
Dobro jutro, bas stizem na kaficu. Mi budni od 6, iskoristila sam malo vreme za prebrisavanje prasine, sad polako da se spremamo za skitnju.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 308
11.2.2017 8:46:19   
IvanaSK RR
Ajde, branki, cekam te :) Duskic, ti si blizu, stizes brzo na kafu user posted image
Branki, u ponedeljak skola, meni je lose user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 309
11.2.2017 8:51:10   
Sanjica26 RR
Boga mi i nama Ivana. A od septembra ce da mi bude duplo lose.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 310
11.2.2017 9:05:39   
mali_mis
Jutro user posted image
A. je drzao nogu na meni dok smo spavali, sanjala sam da je drvo palo na mene, ko u crtanom user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 311
11.2.2017 9:11:06   
IvanaSK RR
Misu, ti bas imas divne snove user posted image
Sanjice, nece, nece, nisi ti baksuz kao ja :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 312
11.2.2017 9:12:02   
branki*
ivana,sanjice,isto i meniuser posted image ja kukam gore od tvog sina!iscrpi me taj posao,treba da nam uvedu beneficiju,stvarno!

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 313
11.2.2017 9:13:32   
mali_mis
Ivana, sve je super dok ne sanjam politicare, e onda sam pogub citav dan user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 314
11.2.2017 9:26:55   
Sanjica26 RR
Branki, da se razumemo ne bi mi bilo tesko da radim da sam devojka. Ovamo trcis na sve strane. Secam se kad sam bila devojka milina. Zavrsis posao, dodjes kuci ceka te rucak. Zsto me.cudi kad ovi mladi kazu: "Ja nemam vremena".

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 315
11.2.2017 9:31:52   
branki*
e,isto,ima i kod nas par neudatuih i kao ne stizu,eeej,pa kako onda tek mi da stignemo sa 10 puta vise obaveza od njih,jeste.mada,oni gledaju iz svoje perspektive,mi iz ove nase.ali,jeste ,u pravu si.ovo,deca,jedno dete,drugo dete,priv casovi,rucak,vecera,ciscenje,peglanje ,sve to u pola dana i jos kod kuce pisi gluposti za skolu.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 316
11.2.2017 9:35:35   
IvanaSK RR
Razumem vas, mada je generalno tako za svaki posao. Mene su ubijale moje smene, pre podne od 10-18h,popodne od 12-20 h. Jos oko sat vremena prevozom u jednom pravcu, ode ceo dan.
E sin ne kuka što ce u skolu, voli on da ide, zbog društva user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 317
11.2.2017 9:44:50   
Duškić
E Ivanice, jesam blizu ali imam dve prikolice...user posted image ..A kad pomislim samo na posao,,user posted image ,..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 318
11.2.2017 9:54:23   
Sanjalicaaa
Dobro jutro zene.
Moji vec bili napolje sad se vratili.

Voci, bas mi je zao zbog ruke. Odmaraj. Nista nije toliko hitno. Sve batali, samo oko deteta koliko mozes.
Ja sam i dalje u potrazi za poslom. Stvarno ne znam kako ce to izgledati sa dvoje dece. Inace kao devojka sam i radila, i isla na fakultet i sve stizala. A sad ne znam kako ce to izgledati.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 319
11.2.2017 9:56:23   
vocicana
Cuvam se cuvam...user posted image , nistapipnula nisam i necu dok ne sraste.
Dobro jutro. Skockice pisala samti u temi, nadam se da si se malo smirila.
Kafa moze, Branki, kod mene izvoli

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 320
11.2.2017 10:04:10   
branki*
sanjalice,morace da izgleda nekako jer puno znaci jos jedna plata.nekako ce se uklopiti sve,nije lako,ali uigras se.
voci,stizem,evo bas pijem drugu..

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 321
11.2.2017 10:08:46   
Rosita
Jutro. Evo D i ja zavrsili sa doruckom, trazio je kacamak od prosa pa smo oboje jeli. Idemo da pogledamo jednu igraonicu za rodjendan 20.3. Pisala sam na temi, cudo je koliko su sve vec zauzere za taj termin :( tj.vikend pre, 20. je ponedeljak. Imamo tu termin za petak 17.3. u 18, mislim da ni to nije lose ako ne moze vikend. I tako.
Voci, da brzo prodje! Cuvaj se.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 322
11.2.2017 10:11:34   
vocicana
Rosita user posted image uvek se vratim dosta unazad da citam postove, divna si, dodji dodji cesce, bas fale stare clanice.
Branki ja sam i drugu popila, evo da se javim, posle cu malo kasnije i tako. Ej setala bi po planini, bas se radujem Zlatiboru, idemo 26-tog, popela bi se na mesec neto sam raspolozena da skitam.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 323
11.2.2017 10:11:45   
mati
Kolko vi popijete kafe? user posted image Ja kafu ne pijem ujutru, u stvari sad je vise ne pijem uopste zbog ovih vrtoglavica.
Mi smo sinoc morali i Mitu da vodimo na rodj, taman na vrata, spremili se da pobegnemo, eto ga on jadan trci i naplakuje "za gde ste se splemili"... Jao.... A Matija mu " Idemo da ti kupimo iznenadjenje" Onda je placljivko reko da on zeli sam da kupi iznenadjenje, i samo sam ga obula tako u kucnom izdanju i ajde...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 324
11.2.2017 10:13:13   
branki*
ja ujutru,tj pre podne dve kafe,kasnije popodne jos jednu,tako otprilike.

branki

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here