|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
12.2.2017 11:08:50   
mati
Zdravo zenskaci. Jao sto je hladno, kanim se da izadjem da kupim hranu za macora ali mi se ne da. Kako bas u nedelju da mu nestane.
Ja se godinama farbam sama, tacnije od prve trudnoce. Dam sebi oduska nekad i prepustim frizerki, ali uglavnom sama. Mm jadan hoce da mi pomogne, posebno sad posle op, ali lakse mi sama. Inace njegov otac farba sveki, pa kaze kad moze on mogu i ja...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 376
12.2.2017 11:12:26   
Sanjica26 RR
Mm nekad fenira. Deci pravi frizure.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 377
12.2.2017 11:15:30   
branki*
ja to sve sama,sto se tice farbanja i najvise tako i volim.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 378
12.2.2017 11:35:30   
IvanaSK RR
Sto se tice ne(primanja) farbe u toku mens to je normalno, zbog hormona. I ja se sama farbam.
Mi odosmo u Jumbo, pozdravljam vas 😘

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 379
12.2.2017 11:40:14   
mati

IZVORNA PORUKA: Sanjalica
Mati, jel ti je rana sada ok? Znam da si pisala da nešto nije bilo uredu.

Pa sto se tice dr jeste. Ali na uz je radiolog video neku kolekciju koja postaje gusta, i tu mi je na dodir bas tvrd stomak. Prestala je rana da curi, ali ja mislim da se to sad sve skuplja unutra. Trazila sam misljenje jos jednog hirurga i on kaze da ne bi trebalo da bude strasno. Ma mogla bi roman da pisem. Sve u svemu, cekam da pocnem da radim pa da trazim nekog hirurga na VMA koji bi pogledao nalaze.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 380
12.2.2017 12:57:43   
vocicana
Dobar dan mackice. Figaro, citala sam tvoje postove od ranije, dodji nam cesce user posted image
Icka lepo se provedite, ja sam zeljna da odvedem dete negde tako, ali sacekace to jos.
Milicicak, ja sama farbanje, friziranje, mm nista o tome ne zna, tacnije svi smo svoji frizeri, jedino sisa i malog masinicom, jako lepo to uardi mogu ti reci. user posted image
Danas za rucak za nas velike ne znam sta cu, malom se kuva, juce sam se slatko najela rostiljskih kobasica, krompir pirea i salate. Supa naravno...a danas....user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 381
12.2.2017 14:41:28   
IvanaSK RR
Voci, nema u Jumbu nista posebno za decu, osim igracaka user posted image . Bili malo i do Usca, pa cemo sad do prijatelja.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 382
12.2.2017 15:08:24   
emicaa
Pa ja ovde od sinoc nisam pisala.Ganjala sam Doru po stanu sa Davidom u rukama,umirem user posted image ovde nesto kao sunce sija ali ne idemo nigdje.Smisljam kakav bih kolac napravila.Mislila sam jaga kolac ali sam zagubila dobri rezept

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 383
12.2.2017 15:17:53   
Sanjica26 RR
Ja sam pravila lenju pitu sa jabukama. Imala sam puno jabuka, pa da ih iskoristim da ne propadnu

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 384
12.2.2017 16:02:27   
Milena18
Ivana, bravo za devet meseci!
Sanjice, dala si mi ideju, mogla bih i ja lenju pitu da pravim, imamo dosta jabuka, a slabo ih jedemo sveže.
Uh što se meni vozi bicikl, nisam već dugo, dugo, jedva čekam proleće da počnem ponovo.
I ja se šišam i farbam sama, ali meni je kratka kosa, pa mi je lako. Odem ponekad i kod frizera, ali retko.

Direktna veza do poruke: 385
12.2.2017 16:05:28   
Anck Su Nmaun
Hello cure

To da ne prima boju za vreme mens. bar kod mene nema veze s vezom, uvek mi je dobro ofarbano bilo. Bas poslednji put kad sam se farbala imala sam,.

Malisa naucio da puzi, sad ga ima svuda po kuci. Stigoh do pola da oribam, moram sto pre eno nameracio se na deciju sobu user posted image user posted image

Danas isli malo u setnju, ja jedva docekala, a ono...Siiibir jbt user posted image bili pol,a sata jedva docekala kuci da krenemo.

Direktna veza do poruke: 386
12.2.2017 16:21:21   
Sanjalicaaa
Dobr dan.
Kuvam kafu, ko je za.
Zavrsili sa ruckom, oprala sudove i sela. Macici se igraju i svadjaju.
Ja za dezert imam puding od cokolade i vanile. Dva dana nisam izasla nigde. Sutra cu, i ovako me ceka ludilo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 387
12.2.2017 16:24:14   
Anck Su Nmaun
Ja pravila u petak cokoladne pudinge, a juce kod mojih mama pravila Urmasice pa mi poslala, i danas uzivam u njima

Direktna veza do poruke: 388
12.2.2017 16:24:38   
branki*
moze meni kafa...ja ucila sa bozom,cekam da se ostatak probudi,pa da rucamo..kasno smo doruckovali.
sanjice,odolecu tvojoj lenjoj pitiuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 389
12.2.2017 16:29:46   
Sanjalicaaa
Branki, izvoli user posted image
Obozavam urmasice, nisam ih dugo jela.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 390
12.2.2017 16:30:35   
Sanjica26 RR
Mi rucali. Recept za lenju pitu je cista desetka.user posted image

Direktna veza do poruke: 391
12.2.2017 16:31:08   
branki*
hvala,sanjalice,diivna je slicicauser posted image
ja to ne umem da pravim,mislim nisam nikad..a,jela sam kooo zna kada,davno..

branki

Direktna veza do poruke: 392
12.2.2017 16:39:58   
emicaa
ja nemam pojma sta bih sa sobom,mogla bih neki kolac ali za sve treba dugo dok napravim pa dok se ohladi i mene ce zelja proci.a da nesto kupim danas nemam gdje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 393
12.2.2017 16:47:48   
branki*
ajde,bre,emice,sta ce te proci zelja,pravi neki kolacuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 394
12.2.2017 16:50:16   
emicaa
Branki ma nemam pojma sta da pravim,mada meni je stvarno vise da nesto mjesim nego sto mi se jede.Pojest cu mozda parcence da probam i to je to.Ali uhvati me da nesto pravim i onda ludim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 395
12.2.2017 16:56:41   
Sanjica26 RR
Emice, kako ne znas sta ces.user posted image Red keksa, red pudinga i preko slag.user posted image
evo ti jedan divan kolac KLIK Ti ne moras kupine.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 396
12.2.2017 16:59:23   
emicaa
Nemam slag a i petita nemam dovoljno a danas ne rade prodavnice da kupim.
Mislim da cu ostaviti pa sutra,a danas cu se nekako zabaviti da zaboravim na to user posted image

Direktna veza do poruke: 397
12.2.2017 17:02:52   
eca89
Sanjica, ti si zmajuser posted image , kolac je extra, ali kud bas postavi sad kad krecemo sa vjezbanjemuser posted image !
Samo mi maline/kupine faleuser posted image !

Direktna veza do poruke: 398
12.2.2017 17:05:39   
Sanjica26 RR
Eco, necemo preterivati sa slatkisima. Pojedemo jedan do dva i dosta.user posted image Mozes i neko drugo voce.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.2.2017 17:06:12 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 399
12.2.2017 18:37:21   
Sanjalicaaa
Prijavila se i ja za vezbanje. Moram da obecam sebi da cu svaki dan vezbati. Kad bih mogla nekako da ucenim sebe user posted image

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here