Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 17.2.2017 21:36:52
|
|
|
|
eca89
|
Pa, djecka malo eksperimentise, ja sam uvijek htjela da mi je mama frizerka ili krojacica ! Meni je premeden, kako samo sekanu drzi, cini mi se da je bas njezan!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 17.2.2017 22:18:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, eco, luda si :) Jeste, dosta je nezan, mada je i gnjavi. Istina, retko kad se ona buni. Njoj je osmeh preko celog lica bio danas kad ga je ugledala na vratima da se vratio iz skole. On je "rasteze", seta, podize, prevrce, peva joj, vice sa njom, ispustaju neke zvukove... Smesni su mnogo.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 17.2.2017 22:28:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos ne spavate zenske? Meni je sutra radna subota. Moji dosli. Svi spavaju sem nas dvoje.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 17.2.2017 22:37:49
|
|
|
|
Duškić
|
E Ivana, pa srecna je sto vidi batu...Tako i ovaj moj malac, jedva ceka da dodje seka iz vrtica da ga zabavlja. ..Dokle ga ne cvrkne neki put onako iz dosade , pa dreka.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 6:32:39
|
|
|
|
branki*
|
jutro,zenske,da se javim i ovde...danas neko tmurno jutro,kao da nije ni svanulo.. ivana,preslatki su,videh slike.juce sam se komirala,toliko sam umorna bila da nisam mogla da stojim-
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 6:52:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Jeste tmurno, a tu je i glavobolja
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 7:59:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Danas su zadusnice. Svi jos spavaju. Uskoro odoh na cas. Sreca imam dorucak. Mama je donela pitu, tako da sam mirna
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:09:31
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice ! Ivana, podsjetio me na mog brata, iako smo mi 4god.razlike, ali i on je mene hranio, vucak za sobom, ja se sjecam, za rukicu me uvijek vodio, zvali su ga Nikola- prikola ! Vidjeces kako ce on biti zastitnicki nastrojen prema njoj, stariji bata!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:17:32
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Jeste tmurno, a tu je i glavobolja Isto.ubija me!!!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:27:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, to je divno E zenske, castim danas, rodjendan mi je (zaboravih) Uskoro stize pice i tortica (samo da zavrsim sa pranjem kupatila) :)
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:40:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecan rodjendan ivancice
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:43:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala Sanjice 😘
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:49:24
|
|
|
|
Duškić
|
Sve najlepse Ivana!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 8:51:30
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro zenske!! Kasno leganje, rano ustajanje!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 9:10:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala Duskic puno. Imas opciju "uredi" iznad svog posta, pa tako mozes da dopunis poruku :)
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 9:28:38
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivancice, draga, srecan rodjendan! Da si nam ziva, zdrava i srecna
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 9:39:10
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ivana, srecan rodjus
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 9:53:51
|
|
|
|
emicaa
|
jutroo,juce me nije bilo.Jesam li nesto propustila. Ivana srecan divan dan
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 10:35:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala vam😘 Emice, nisi nista posebno. Jedino su divne ringerajke meni pomagale oko ojeda :)
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 11:19:49
|
|
|
|
branki*
|
ivancice,hvala na posluzenju!srecan rodjendan i ovde mm otisao na groblje,zadusnice,mama mi ide u bosnu,umro joj jutros stric,nije bio star,bzv ja vezbam sa bozom,pa cemo kasnije svi kod svekrve na rucak..
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 11:42:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobra daaancic Moze jedna kafa sad Mi danas punih 9 meseci weeepiiiii..kako leti vreme!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 12:04:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanice lepotice srecan ti rodjendan, sve najlepse od srca ti zelim!!!! dobar dan i ovde, malo sam nesto iznervirana...cuj malo, poludela sam ali sam se isplakala i sada idem dalje. Anck
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:13:33
|
|
|
|
Skockica
|
Pa sta je sad bilo Voci ? Bas stalno u zivotu mora neki problemi...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:15:22
|
|
|
|
Rosita
|
Cao devojke. Ivana, srecan rodjendan :) D i ja bili do biblioteke. Ja sam nesto bezveze. Naisla mi faza nervoznih creva. To moze da se donekle pridrzi pod kontrolom i nije strasno al mnogo iritira. Grcevi, stolice. Najgore sto se smorim psihicki iako sam sebi obecala da necu istu gresku da ponavljam kao ranije... Sumnjam da me dohvatila zima kad idem na jogu u kratkoj jakni i majici. Kontam, nece nista niti za minut do stana al ko zna, presece po stomaku kad su zagrejan. Boli me tupo donji stomak i krsta, blago al bolucka. Cak sammislila da idem i kod ginekologa. To traje par dana. Videcu vec. Druge opcije su da je od leka ili mjegovo velicanstva stresa. Bem mu misa. Posle mi dolazi brat sa devojkom Ljubim.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 18.2.2017 13:16:55
|
|
|
|
vocicana
|
Malo zbog trcanja na sve strane, deteta koje se toliko promenilo zadnjih dana, nemoci da se probijem u posti kroz guzvu i haos, sto je mali njakao sve vreme da su nas svi gledali, na kraju sam se ja isplakala i stavila ga u kreevt da spava, sada sam iskulirala i dobrosam. Ovo je i PMS, osecam kuju kako mi jede jetru i razdire zivce. Ali jos neki dan. Jedva cekam da odemo na Zlatibor i da se opustimo i da pobegnemo odavde. Skockice samo trenutna slabost ali me je razjela u sekndi.
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?