Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 20.2.2017 23:55:26
|
|
|
|
Rosita
|
Vecer i noc. Pijem caj, ujutru idem kod dr da mi pogleda neke rezultate za zeludac. Pa na posao... Dan je tako kratak , vreme leti. Ja sam se nesto olenjila za sve :). Laku noc vam zelim.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 7:15:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Nocas bolje da nisam ni legla u krevet koliko se maca budila. Pijem kafu i nemam snage da se pomerim
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 7:39:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro u kafani
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 10:12:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana kod nas je tako svaku noc.To traje vise od sedmice.Sta li se desava u njihovim glavicama
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 10:29:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni je Ema prespavala noć, ni mrdnula nije. Ranije se meškolji pa joj dam lažu a noćas ne. Zato je Andja bila katastrofa, budila se za obe.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 10:42:49
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ika isto prespavao noc, a G se bbudio, na kraju dosao u nas krevet. Joj, sto mi se svidjaju ovi Cucosi od NM, bas bih smazala neki
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 11:33:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Opet borba sa nesanicom, doslo mi je da zviznem pola bromazepama, ali kontam, bicu pogubljena naredna 2 dana
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 12:14:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Meni je Ema prespavala noć, ni mrdnula nije. Ranije se meškolji pa joj dam lažu a noćas ne. Zato je Andja bila katastrofa, budila se za obe. Bravo za Emu i Andja ce brzo, pa da mama malo dodje sebi!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 12:42:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Eco daj Bože. Pocecu za mesec dana da radim, pitam se kako ću ako ovako nastave
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 13:39:12
|
|
|
|
Duškić
|
Uh, i nama je bila grozna noc. Na svakih pola sata mi se budio bebac. kao slogirana sam celo jutro .
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 14:02:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ima li iko da mu djeca spavaju Cekam zaovu sa svojim indijancima.Sreca pa nisam usisala stan,inace bih morala opet.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 15:51:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ima.. evo moj malisa sad. Setali smo sat i po . Muz odvezao auto kod majstora i kolica u njemu tako da sam ga nosila u kenguru, otpala mi ledja i ramena...eto mali trening za mene.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 16:53:33
|
|
|
|
mati
|
Ja vec dugo ne sastavim noc. Od kako se Mita rodio, sigurno se budim pet puta u toku noci. Bar da povezem cetri sata sna, ali nema sanse. Zato mi je i ujutru tesko da ustanem, cini mi se mrzim ceo svet... Stavljam caj, zeleni sa limunom. Ko hoce nek izvoli...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 17:29:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nas dve smo setale danas dva sata, bas je bilo lepo vreme. Sada domaci, roknucu se, pa trening...
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 18:22:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zenske :* Ivana bas je lepo vreme,mi setamo po dvoristu za sada,ali svakim danom sve duze i duze.Jedva cekam da bude bas toplo,zima dosadna. Nina spava,S pise domaci,dobila danas dve 5,ishvalla mi je uciteljica bas.A uopste ne radim sa njom,samo kada se setim koliko sam sa A.radila,cudim se kako je ovako dobra. Nina pocela da jede,da pije vodu vec isprobavamo sve sto nam je dozvoljeno za njen uzrast.Bas mi je proletelo ovih 5 meseci. Gledam namestaj po netu,moramo da kupimo za dnevnu sobu,ovaj nam bas ostareo. Ja jedem sladoled,ajde ko voli,cokoladni sa prelivom i cokoladnim mrvicama po zelji dece
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 18:59:13
|
|
|
|
Duškić
|
Sladoled u svako doba . Kad se setim koliko sam samo porodicnih u trudnoci pojela heheee...Mi sad da se kupamo..i mi smo.setali ali samo malo.
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 21.2.2017 20:12:07
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice i ja sam uvijek za sladoled bravo za pametnicu Mi iskupali pilice,sad pus pauza pa spremanje za spavanje.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 7:23:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Jos niste ustale? Da i ja jednom otvorim kafanu
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 7:24:33
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ja budna.Dolazim sebi
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 7:35:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Budni, budni,treba dete spremiti za skolu Sanjalice, aj na kafu, Emice mogla bi i ti, blizu si.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 7:44:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro Jutroo
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 7:55:05
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice !
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 8:22:40
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro!! I ja poslah cerkicu u vrtic!!! Bice izgleda lep dan za setnju..Aaa kasnijm jutros sa kafom
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 8:27:48
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana,za minut sam tu Doruckujem,usisam i bjezim na posao.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 22.2.2017 8:30:25
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Icka ako pozivvazi jos evo mene. nisam stigla da privirim dva dana, Boze kakav bi turbo ritam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?