|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 06/17 [chat]
9.6.2017 20:32:26   
Mariya
Jao,sad kad sam pročitala sanjicin post sam shvatila kako je meni super što će mi doći tim koji će da čisti kućuuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 176
9.6.2017 21:15:49   
Anck Su Nmaun
Vece mamsite
Kako me mm iznervirao , dao V mleko i nije sacekao da.podrigne negi ga strpao u krevet a jos sam rekla sacekaj malo i otisao na neku vceru. A ja sad u sobi cujem dete krklja user posted image na nos je pola izbacio user posted image ....muskarci!

Direktna veza do poruke: 177
10.6.2017 7:09:56   
IvanaSK RR
Jutro i ovde.
Anck, malisa je dobro.
Mariya, drago mi je da ti se sestra ok oseca.
Sto se tice čišćenja ja sam juce napokon sredila generalno kupatilo. user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 178
10.6.2017 7:24:52   
Anck Su Nmaun
Jutro i ovde
Ma dobro je Ivana, hvala. Ali znam kad ga je kao manjeg mucilo ako ne podrigne, i lepo mu kazem obavezno ali ne...
malko se ispovracao, isplakao jadnicak i zaspao posle 10 minuta.

Meni od jutro oko oteceno, poludecu vise od ovih ociju user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 179
10.6.2017 7:34:48   
IvanaSK RR
Nisam gore stavila znak pitanja, a pitala sam, nisam konstatovalauser posted image Ne zameri, jutro je :)
Sta je tebi sa ocima? Alergija?

Direktna veza do poruke: 180
10.6.2017 7:42:20   
Anck Su Nmaun
Skontala sam user posted image
Ma pisala jos zimus da su mi oticale oci al nisam znala od cega. I bila.kod Dr. I ona mi dala neke kapi i stvarno prestalo. Al pre nekih mesec dana.vidim medju trepavicama kao belu tackicu i sad to imam samo se malo uvecala. Prestalo je tu da mi otice al sad otice na drugo mesto....nema.pojma sta mi je touser posted image

Direktna veza do poruke: 181
10.6.2017 7:50:27   
IvanaSK RR
Da, da, secam se da si pisala.. Sta ti je dr rekla?

Direktna veza do poruke: 182
10.6.2017 7:57:15   
Sandricak
Hej zene...
Ja juce nista nisam kuckala, ne stigoh... vozila Marka ujutru u vrtic, produzila kod babe i dede od mm da odnesem neke lekove jeg on jije stigao, bila tamo do 13h, dosla kuci po kotlic da nosim u firmu, danas imamo takmicenje u kuvanju kotlica :-)
Posle sletela do solarijuma po malo boje, i celo popodne kod kume kafenisala... :-) kaze mm jedva ste docekali da ja odem da pajate user posted image
Danas oko 10 idem sa decom na kuvanje kotlica da se druzimo, bice 22 ekipe kontam da ce biti super, samo da deca budu ok...
Masem vam svima...
Ivana, svrljacu ja i u tim temama, juce ceo dan pricam komsinici i kumi sta sam sve nasla, kuma odusevljena a komsinica kao jujuju...

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 183
10.6.2017 8:03:21   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sedim na terasi. Rasirila sam ves. Koja uzivancija dok me deca ne probude. Pticice cvrkucu. Mm ce sad na posao. Lepo provedite dan. Mi cemo napokon da budemo kod kuce. Svaki vikend smo imali aktivnosti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 184
10.6.2017 8:31:57   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Da, da, secam se da si pisala.. Sta ti je dr rekla?

Pa.niata ne zna ni ona user posted image

Direktna veza do poruke: 185
10.6.2017 8:40:35   
IvanaSK RR
Anck, menjaj doktorku. :) Mogla je da uradi neki bris ili sta vec.
Sandricak, lepo se provedite. Daj i komsinicu i kumu u ove vruce temeuser posted image

Direktna veza do poruke: 186
10.6.2017 14:03:17   
vocicana
nck, pa verovatno je alergija. Da li se sminkas? Msm svakodnevno? Mozda ti nesto smeta od sminke ali pre msm da je od necega sto sada cveta. Bas bzv. Dete spava nekih sat vremena, ja da virnem, posle jediskutabilno sta cu stici, da stignem do 7000-topg posta.
Ruckovi spremni, samo ja da se posle malo nacifram, muz na treningu, sutra kosu da sredim imam opet trecu smenu. Zbog odmora je ludnica, imacu i celodnevnu smenu. Bas mi mali nedostaje u toku dana.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 187
10.6.2017 15:14:46   
suzi kju
Dobar dan mame, ja malopre došla s posla pa nahranila decu i sada čekam kafu mm kuva.
Anck proveri ti sa drugom doktorom to za svaki slučaj.
Ja sami dalje u nekom bezveze raspolozenju...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 188
10.6.2017 16:52:20   
Sandricak
Mi dosli kuci pre sat vremena... bilo super i bas bas bas mi je prijalo i drustvo i muzika i dim :-) klinci bili super, Marko s e igrao sa decom, Ilija odspavao dva sata, bio raspolozen... Gulas uspeo strava, ali nismo usli u prvih pet...
Ilija sad spava, a Maki i ja napolju pijem kafu i igramo domine :-)
Jooj Ivana ne mogu da ih nagovorim da nam se prikljuce, komsinka se registrovala, ali ne ulazi...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 189
10.6.2017 17:28:37   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Ja rekoh danas ne mrdamo nigde. I na kraju zapucamo kod sestre od strica. Oslikava jednu crkvu. Malo smo okasnili sa ruckom. Sad cemo jedan dugometrazni dok mm ne dodje, pa da ih kupamo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 190
10.6.2017 17:36:25   
Sandricak
Ja danas nisam kuvala i bas mi je prijalo... Iliji kupila kasicu govedina i povrce, Marko jeo sa nama kotlic sto smo kuvali kao ekipa u firmi... sutra ce mi moji doci na rucak pa razmisljam sta bih mogla...

Direktna veza do poruke: 191
10.6.2017 17:37:23   
IvanaSK RR
Suzi, što si bez veze?
Sandricak, vazno da je bilo ukusno :)
Voci, kako alergija ako joj je i zimus bilo isto?

Direktna veza do poruke: 192
10.6.2017 20:58:10   
Mariya
Veče mame!
Mm stavio da prokuva mleko i uništio šerpicu, mleka nije ostalo ni kap, a kuhinja se ne vidi od dimauser posted image baksuz...
Ja danas imala supu pa sam pržila pomfrit devojčicama za ručak i pohovani sir, a ostatak dana sam provela spremajući kuću. Sad mi je ostalo da spremim L ormar, da mu sklonim zimske i stvari koje je izrastao i da ostavim letnje.

Direktna veza do poruke: 193
10.6.2017 21:29:29   
IvanaSK RR
Mi cemo sad da se komiramo porodicno. Sin kaže da jedva hodauser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 194
10.6.2017 22:06:16   
serpica
Dobro vece mamike.... samo da se javim i sve vas user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 195
10.6.2017 22:15:35   
Sanjica26 RR
Serpiuser posted image
Moji su svi legli. Samo sam ja nocna ptica.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 196
10.6.2017 22:21:30   
Duškić
Cao, mamice..Mi bili na rodjendan, dala brufen malisi pa sam i njega vodila. Rano legli. Cerkica se izmorila a i beban.

Direktna veza do poruke: 197
10.6.2017 22:33:19   
Milena18
Veče!
Suzi, zašto si neraspoložena?
Mariya, meni se to jednom desilo kad sam kuvala džigericu za mačku. Tri dana nam je trebalo da izvetrimo kuću.
Sandričak, drago mi je da ste se lepo proveli, a plasman i nije bitan kod takvih stvari.
Mi smo danas išle u šetnju sa mojom koleginicom i njenom unukom koja je 12 dana mlađa od M, uživali su bebci. Posle nam je dolazila mamina drugarica. Sad uspavah M, a ja odoh da gricnem nešto slatko. Znam da ne bi trebalo u ovo vreme, ali ne mogu da odolim.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 198
10.6.2017 23:27:42   
Mariya
Milena, budemo li vetrili 3 dana ima da ga zadavimuser posted image smrdi nam cela kuća!! Moraću sutra da pečem nešto mirisno da nadvlada ili barem zamaskira miris. A pre nego što je zagoreo mleko sam pekla mini cheesecake -ove, kuća je mirisala predivno, na vanilu. Sad smrdi na zagorelo mlekouser posted image
Moje cure odavno u carstvu snova, a mališa zeza, oči kao krofne, neće da sisa nego da priča, sve virka u telefon dok ja čitam...

< Poruku je uredio Mariya -- 10.6.2017 23:28:36 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 199
11.6.2017 5:47:32   
suzi kju
Dobro jutro, ja još malo pa da se spremam za posao, stigao ke umor bas bas.
A neraspoložene eto tako,ide mi se kod mojih a nismo bas u prilici da odemo, sto zbog posla sto zbog para.
Mariya Haha duša hoće on da nadgleda šta ti pišeš sa nama.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here