Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 21:21:02
|
|
|
|
Duškić
|
E, Milena, dobra ti je ta mala vrca, moja do skoro nije ni sa kim htela da se igra. Sad stalno srecemo po parku i ulici njeno drustvance iz vrtica i caskamo ili se dogovorimo za u park. Suzi, da li je bolje prstic? Ivana, ti danas na svadbi?? Krin, kako nam je imenjak ? E, da, Sanjice, bas mi dobro zvuci onaj tvoj ciz, moracu ovih dana da pravim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 21:21:57
|
|
|
|
mamita80
|
Kod koje doktorrke krin 40 vodis djecu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 21:37:48
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ćao svima! Krin40 ovo moje malo čudo sinoć od 22:00 do jutros u sedam spavao nisam mogla da verujem!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 21:41:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Duskic, obavezno da pravis. I lajkuj mi recept
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 22:10:31
|
|
|
|
Milena18
|
Suzi, je l' bolje prst? Jeste, traje adaptacija duže nego što smo mislili. I ja mislim da je vaspitačicama tako lakše. Ove nedelje će ostajati do 11:30, a posle će je čuvati malo baba, malo deda. Živa nisam kako će to biti. Oni je nikad do sad nisu uspavali. Sreća pa se mm vraća sa posla oko dva ove nedelje, jedino u sredu ostaje duže. Ljubi šmizlice. Duškić, ona voli da se igra sa decom, samo što ih je do skoro onako nekontrolisano grlila i štipkala, valjda od radosti, pa su svi bežali od nje Sad je već malo drugačije. Mamita, dobro došla! Ne brini za sistematski. Ja imam bebu, tako da to još nismo prošli, ali mogu ti napisati u pp kako otprilike izgleda susret sa psihologom, tj. makar kako je izgledalo to pre sto godina kad sam išla u školu na praksu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 24.9.2017 22:25:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mamita, imas temu predskolsko i tamo molim te pisi. Mi smo prosli kroz to, pa cu da ti pisem. Samo tamo pitaj sta te zanima. Dobrodosla na forum.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 7:53:51
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutroo.Bravo Tatjana za bebca.Mamimta ja sa N nisam ni išla po lekarima,hvala Bogu dragom.Sa prvim sinom sam non stop visila u DZ.I fras je imao.Sa ćerkom me je Bog pogledao.To dete je išlo samo na vakcinaciju i dva tri puta preventivno za 11 gidina.Sada je D kod pedijatra u savetovalištu.Nadam se da će imunitet naslediti od sestre
< Poruku je uredio krin 40 -- 25.9.2017 7:56:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 7:57:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobro jutro mame Ovo vreme je bas za spavanjac. Mi smo imali super vikend. Rodjendan i juce druzenje. Ali vec sama pomisao da svkog vikenda u oktobru imamo po dva rodjendana mi je... onako udar na budzet hehehe... Stvarno dodje mi da kazem ljudima da se seksaju i u drugim mesecima tokom godine a ne samo za novu godinu i dan zaljubljenih. Svi rodjeni u oktobru i novembru. Strasno. Meni je naravno ves u susilici. Imam i za peglanje. Smorih se od vesa. Idem nesto sam sva usporena od jutros Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 8:15:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Odvela sam T u skolu. Sad da se rastrcim po kuci. I na posao. Bas mi se spava.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 8:31:28
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Duskic, Milena, hvala sto pitate. Boli prilično i dalje. Ja isla do posla da se dogovorim sa sefom oko slobodnih dana, da ne otvaram bolovanje i to sam resila. Dao mi je dve nedelje pa ćemo za dalje videti. Sada mi je bas otekla noga, čim se malo vviše naprezem i hodam. Deca su u vrticu, ja odmaram. Vreme za spavanje, možda malo i odspavam. Milena slobodno je na svoju ruku ostavi duže, nece ni patiti ni plakati, jednom mora da preseces. Jer ako je do vaspo one će to prolongirati do +- beskonačno. Sanjice moram videti i ja taj recept.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 8:45:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Duskic, jeste, bila sam na svadbi juce. Mamita, dobro dosla. I mi imamo mnogo rodjendana, od septembra pa do kraja novembra.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 9:48:24
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Dobro jutro svima!! Ima kod nekoga sunca danas, kod nas čini mi se kao da će snega biti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 9:54:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro mamite Ne stizem da citam , samo par postova unzad. Ostavila malisu u vrticuu i reko da odradim nesto, oribala , oprala prozore i zavese...sinula mi kuca a tek sto miriseeee Da doruckujem i odoh po njega.Inace svo troje slinavi V bas lose spava nocu, dzaba sve. Pa kako dise na usta suse mu se usta pa kaslje pa place po pola sata. ne znam sta vise da radim. Bojim se ako bude vukao nece valjati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:03:19
|
|
|
|
krin 40
|
Anck nagla promena vremena.Slinave i veliki.Ja rodjendana imam dva.Ali moram da se "isprsim".Prvo kod moje bratanice prvi pa kod muževe sestričine prvi.A svi žive u Bgd a prave rodjendane u Ča.Ima sa se vozamo tamo-ovamo.To mi se baš i ne svidja
< Poruku je uredio krin 40 -- 25.9.2017 10:05:08 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:07:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemojte da pricate o rodjendanima. Imamo sad i bratovljevu svadbu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:08:57
|
|
|
|
krin 40
|
Sanjice i ti moraš da se isprsiš kao i ja
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:10:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
kad smo kod rodjendana, mojoj H u sredu 6 ti rodjus, al pravimo u nedlju. Nadam se da ce prezdraviti. krin, ma svi u vrticu slinave. Al zao mi ga ne moze da spava, budi se , celu noc se vrti. Pa kad mu se usta bas osuse onak promuklo kaslje , davi se. Pa onda plakanje po pola sata. Izvalicim al dzaba, za par minuta curi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:14:47
|
|
|
|
krin 40
|
Mali je on još Mnogo mi je žao dečice kada krenu ove odvratne prehlade i virusi.Čini mi se da nigde nije takav haos sa širenjem prehlada kao u našim vrtićima.Roditelji moraju na posao,nemaju gde decu,šalju ih prehladjene
< Poruku je uredio krin 40 -- 25.9.2017 10:15:24 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:20:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma naj gore i da ga ostavim kuci, mucim se i vratim ga posle dva dana opet slinavi. On je preko dana super al spavanje horor! Vec par noci kad krenemo na spavanje vec razmisljam...spremi se bice burna noc A caj nece ziv da pije Bas sam slogirana, odoh po njega u vrtic i idemo da dremnemo oboje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:22:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krin moram da se isprsim jos vise. Rodjeni brat mi se zeni
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:29:07
|
|
|
|
emicaa
|
evo konacno mene mamice drage falile ste mi.Nadam se da ste i vi i djecica dobro. Mi smo zdravi,srecko se idalje budi do besvijesti,penje se,pada ali inace smo dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:49:13
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene konačno, samo da se javim da dobih posao konačno, krećem od ponedeljka ! Jeste da je u smjenama, ali šta bih, ne mogu više biti kući! Samo da mi A., bude zdrava, da može u vrtić ići, malo će i muž da se aktivira oko nje. Emice, super. Baš je porastao, duša mala. Pa, počeće spavatim biće bolje. Ljubim vas sve puno i !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 10:58:51
|
|
|
|
emicaa
|
Eco super za posao,gdje pocinjes,sta ces raditi? Dori opet prodaradila alergija.Dok smo bili na moru nijednom nije kihnula a od juce ujutru joj ponovo dajem kapi za alergiju da se malo umiri.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 11:11:56
|
|
|
|
krin 40
|
Eco čestitam.Emice lepotice Sanjice isprsi se,isprsi.Ove godine svadba dogodine babine.Tako je i kod mog bilo.Neka su živi i zdravi❤
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 25.9.2017 11:44:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, bas mi je drago za posao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?