Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 9:49:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hocemo Emi. Ja sam zavrsila rucak, pa da vodim T u skolu. Sofi kod mm. I ja na posao.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 11:42:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta se radi ovde? Ja malo lajkovala, al spor komp, jos me i komentari zezaju..
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 11:48:47
|
|
|
|
degu
|
Da jednom i ja svratim u kafanu Moze caj za dojilje
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 11:51:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ooooo, dobar dan, draga! Stize caj!
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 12:33:26
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan. Mm i ja se razvlači od jutros, opuštencija. S u vrtiću, P se igra sama sa zvečkama za neverovati. Odavno nije bilo ovako mirno kući
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 16:41:05
|
|
|
|
krin 40
|
Ajmo ženeeee..piće,torta,kolači,kokteli...ko šta želi.Sin mi je primljen u JAT.Jeee
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 17:01:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitam Krin
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 17:40:22
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Sanjice❤
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 17:44:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Ajmo ženeeee..piće,torta,kolači,kokteli...ko šta želi.Sin mi je primljen u JAT.Jeee Primljen na obuku za kontrolu leta? Ono dve godine obuke?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 17:51:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno, Krin bas mi je drago!
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 18:32:23
|
|
|
|
krin 40
|
Hvalaaa..Da Anči,za kontrolu leta.Detalje ne znam,u ponedeljak mu je prvi dan pa ću znati.Jedino što će,verovatno,sa budžeta morati da predje u samofinansirajuće studente jer ih prijavljuju a ja mislim da ne može da bude i prijavljen i na budžetu?
< Poruku je uredio krin 40 -- 17.10.2017 18:33:50 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:03:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče. .. Ja sam počela juče da radim pa sam bas umorna juče i danas, pih. Krin bravo, bas lepe vesti, divno! !!Čestitam! Ana gde radiš, u kom delu?Ja mmogu vino doneti negde oko Slavijea, Autokomande ka Kaludjerici pa ako ti odgovara reci. Ivana i mm je u Batajnici i evo još ga nema kuci, do petka će biti ovako ccc. ..
< Poruku je uredio suzi kju -- 17.10.2017 19:04:24 >
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:12:44
|
|
|
|
dddaca
|
Krin cestitam Rekoh ja, ako je na mamu, prolayi sto posto Ja evo virnula na trenutak da vidim sta radite. Spremam veceru, a malena se dere na sav glas. Ogladnelo dete
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:21:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, eto vidis koji je haos, pa su i njega zvali. Ni moj jos nije dosao...
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:29:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Krin, moguće. To je škola koja traje dve godine. I koja će mu se isplatiti više nego ekonomski fakultet Suzi, ja ne radim tj radim nešto od kuće, ali mogu doći do grada neki dan, ja sam u Sremčici. Zapravo, bilo bi lepo da se nađemo na kafi, ko može. Samo ne znam da li ću moći ove sedmice, treba da dobijem a onda sam baš vezana za kuću Koliko parica treba za vince?
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.10.2017 19:30:03 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:34:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam uzela dve flase. A i jos je Suzi rezervisala za mene i mamu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 19:46:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Pijanduro
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 20:28:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Krin cestitam od srca, bravo, neka bude uspesan i srecan 😊 Mi danas citav dan neka akcija, jedva sam uspela da ispratim sta se zbiva ovde 😊😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 20:45:23
|
|
|
|
Sarav
|
Krin, svaka čast! Čestitam od srca, fantastičan posao! Daj nešto slatko i pivo
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 21:03:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Anci ajde onda sledeće nedelje, da vidim ja koji dan mi je muž slobodan pa da ostanemo na kafi negde, jer on kad radi ne zna mu se radno vreme i ne mogu da računam na njega da će uzeti decu iz vrtica . E da,vino je 500 za litar. Ivana imam ja toga još dole kod mojih, nego ne smem da donesem puno zbog temperature, inače duga je zima, popice se. Mm je malopre krenuo s posla Ivana, očekujem ga da stigne.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 21:07:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam Krin! Lezemo, umorna sam. Danas mi bila sestra, kafenisale, opet neke poslove nisam zavrsila
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 21:17:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Blago vama sa tim vinima. Moj tata je spremao kupinovo, ali izgleda je batalio. I moj med je 500 dinara.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 21:19:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jel imamo bese temu prodaja zimnice ili tako nesto? Da dodamo i vino i med :) Suzi, moj sad stigao kuci.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 21:21:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima, ima.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 22:06:57
|
|
|
|
emicaa
|
Krin divne vijesti,cestitam Evo mene konacno,u pola 5 dosla kuci,pa onda vecera i posle spremala americke palacinke.Pospremila stan da ne moram ujutru,uspavali djecu i sad uzivamo u tisina.Danas sam presla 7.5 km pjeske naravno
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?