Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 7:33:22
|
|
|
|
emicaa
|
idi i ti bar lezi
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 7:35:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sofi ode u vrtic. Imaju danas maskembal. T spava. Mozda ja produzim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 7:40:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cim legnem pored nje, odmah otvori oci kao u sove Makar cu kafu popiti u miru.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 8:18:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjice , bas lepo! Koliko ona ima god? E je presla u vrtic ali jos nemaju tako nesto , stariji imaju neki koncert danas "Evergrin -pesme svih vremena".
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 9:19:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, ti bi mogla da sredis tickere :) Kod nas je od trece godine, kad predju u vrticku grupu, stalno bilo maskenbala, radionica..
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 10:31:04
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro / dan. Mala i ja odvele sestru u vrtić pa svratile kod mm na posao da pijemo kafu. Celu noć je bila budna i sad sam mislila da će da spava kad dođemo kući ali nema šanse Šta je sa ovom decom, odakle im ovolika snaga? Pa meni dođe da padnem u nesvest od nespavanja
< Poruku je uredio Sarav -- 3.10.2017 10:32:49 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 10:34:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
ME, sad ce cetiri godine. Tacno. Mogla bi da sredis tikere.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 12:09:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mogla bih ali znate li koliko mi treba vremena da ponovo udjem u stos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 15:34:39
|
|
|
|
Duškić
|
Ja te tikere pocnem, pa batalim Ja razmisljam drage moje, bebac ce mi nositi gips jos 11-12 dana. Da li mislite (desna podlaktica) je u pitanju , da li ce nas posle slati na neke vezbe ili terapije? Inace, planiram krstenje , pa cekam da se to zavrsi ..smrcc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 17:08:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde, ne budite lenje, sredite ih Duskic, nemam pojma kako to ide. Mada, mislim da je vrlo verovatno da ce biti vezbica.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 20:04:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece i ovde! Ja legla.sa Vukom, on spava a mene glava rastura. Devojke cekam sa treninga pa i njih u krevet posle vecere. Bas lepo vreme. Juce bili citavo popodne na igralistu. A i danas kod komsija u dvoristu, posle vrtica. Sisala sam ga sad pred spavanje ...tj. pred kupanjac...vijala ga po kuci da zavrsim zadnji deo . Umorio me
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.10.2017 20:05:58 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 20:24:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posaljite meni devojke privatnu poruku sa datumima rodjenja vase dece, pa cu ja da vam napravim tikere. Mi stigle sa plesa. Vecera, kupanjac i spavanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 20:30:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Duškić, je l bio prelom? Ako jeste, verovatno će imati fizikalnu. Moje dete je samo nagnječilo lakat, 12 dana je nosio gips i trebalo je nekih 10ak dana da mu se skroz ispravi ruka. Dr mu je rekao da briše prašinu i pere suđe kako bi vežbao ruku
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.10.2017 20:36:56 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 20:38:30
|
|
|
|
vocicana
|
Hahhahaa, Anci Dobro vece, devojke, stigli na posao, nisam stala ni ja danas. Anck, nadam se da je Vuk bolje, bas se namucio. Moje dete super spavalo, malo smo poskitali danas. A jja imam novufrizuru, skratila sam kosu do ramena i divno se osecam.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 3.10.2017 22:25:27
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Duškić, je l bio prelom? Ako jeste, verovatno će imati fizikalnu. Moje dete je samo nagnječilo lakat, 12 dana je nosio gips i trebalo je nekih 10ak dana da mu se skroz ispravi ruka. Dr mu je rekao da briše prašinu i pere suđe kako bi vežbao ruku Aj, Anchi jeste , mukica moja, desna podlaktica jedna kost prelom a druga naprsla. A zakazala sam mu krstenje 21. Oktobra. Pa me bas sve to nervira. Nek bude njemu dobro samo pa sve odlazemo. Hvala na odgovoru... Ovaj nas dr. samo zeza nikako da lepo objasni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 8:20:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro i ovde. Sta se radi, mame? Duskic, bice on dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 8:32:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Zavrsila sam sa peglanjem. Da popijem caj, pa da nastavim dalje sta imam pre nego sto se T probudi. POsle vodjenje kod mm da je vodi u skolu. A ja na posao. Sofi i dalje kaslje. Ne znam vise sta da radimo. Moracu da vidim ko radi od dr danas.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 4.10.2017 8:33:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 9:04:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam samo slozila ves. Danas nista ne radim. Iskuliracu, bas sam iscrpljena.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 9:34:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Oooooh, ja sam juce bila iscrpljena, a danas sam jos gora. Imam da peglam , usisam, i u kuhinji... ali i do marketa sa malom. Sanjice, odvedi je . P ima upalu oba uha, radili smo i bris nosa i uha koje je procurelo, trebalo bi da odem i po rezultate i na kontrolu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 9:57:16
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,ja sma usisala pa kad srecko zaspi prebrisacu.Dusa mi spava pa moram bilo sta raditi da ostanem budna. David mi stavlja prst oko,Dora to nije radila.I sad kuckam a zmirim na jedno oko jer ga operise
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 10:32:47
|
|
|
|
Milena18
|
Emice Moja to ponekad radi kad se uspavljuje. Inače je sada drži manija brisanja noseva, samo nas juri sa maramicom u ruci, pa onda tom istom maramicom briše pod, pa prozor... Čistunica Dobar dan, mame! Kako ste danas? Ja na poslu, sad idem na pauzu. Jutros mi se baš nije ustajalo iz kreveta.
< Poruku je uredio Milena18 -- 4.10.2017 10:34:11 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 10:38:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, moja oduvek obozava maramice, uglavnom vlazne. Al ona briše po kuci i onda ih stavlja u usta
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 11:16:58
|
|
|
|
degu
|
Emice buduci oftamolog A moj sinak voli da pojede maramice, sreca ove moje domace, ekoloske, sa kokosovim uljem
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 11:21:07
|
|
|
|
emicaa
|
a sad mu je fora da kljuc pokusava u sve moguce stavit,e pa danas mi je pokusao otkljucati oko Ivana sjecam se mace kad je prohodavala sa maramicom u ruci
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 4.10.2017 11:39:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislis, u ustima cek, sad cu sliku da stavim
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 4.10.2017 11:41:37 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?