Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 21:25:26
|
|
|
|
emicaa
|
ma nista,ja sam razuman gospodin. Odo uspavati srecka,nervozan je strasno,danas ga postar probudio,bilo mi doslo da ga zadavim. Zovem doktora vec drugi dan da napravim Teodori termin za godisnji pregled i vakcinu i niko se ne javlja.Suzra cu otici direkt kod njih ako se opet ne budu javljaöi
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 21:26:41
|
|
|
|
mama Jo
|
To kod nas redovno da se niko ne javlja na tel.u dz... svaki put moramo da odemo da zakazemo... Hajde malisa brzo zaspi da i mama uziva malo 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 21:43:05
|
|
|
|
emicaa
|
zaspao Bogu hvala odoh da gledam seriju i jedem cokoladu
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 21:45:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ja sam konacno sela. Deca su legla. Cekam mm da dodje. Mozda bih mogla i ja neku cokoladu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 22:11:35
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Blago vama. Moj A i dalje lumpuje. Totalno je poremetio ritam spavanja. Od sad goste primam do 21h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 8:14:01
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,David je mene prlbudio i rahbudio pa je opet zaspao.Jedvs gledam koliko mi se spavam ali nista od toga.Stvarno vise necu kukati na njegovo (ne)spavanje ali on spava sad losije nego kad je bio beba. Danas ce biti toplo,tako kazu.Ako stvarno bude bjezimo u setnju posle.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 8:21:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro i ovde. Treba da budim T da radi domaci. Pasulj se krcka. To ce da bude za rucak. Sofi ode u vrtic. Malo cu da peglam. Sinoc mi mm kaze za zicu sa susenje: "Jos se nije osusio ves". A ja pokupila stari i ispeglala. Stavila drugi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 8:33:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Kod mene ves ves...svuda oko mene ves Crni napokon sklonila al stigao novi. Cebad! V sinoc vise puta povratio slajm. Posteljinu menjala dva puta i cebad ispovracao, jadnicak. Zakaslje se i sve napolje. Ok, dobro je to, i treba bas mi smeta ali gde u sred noci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 8:49:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, meni je najteze padalo kad povraćaju u pola noci.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 9:16:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj i moja J.se nocaa nekoliko puta zakasljala kd slajma, bukvalno kao da je pocela da se davi... prestravila sam se... ali nije povratila, tacno cujem po njoj kako joj se zalepilo tu kod grla... Ne znam ni odakle joj slajm taman smo ozdravili 😏 Ja dva dana nisam ukljucila masinu, juce bila slava pa gomila drugog posla, mislim da cu danas ukljuciti 5 masina.... eno svega za pranje...
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 10:09:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas je kasalja prestao isinoc se vratio. A taman sam ukinula infalacije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 11:12:28
|
|
|
|
Duškić
|
Cao, mamite. Da najgore , ali bolje kad izbace taj slajm. Ova kisa smori. Uzela D iz vrtica pa on spava a ja da popijem kaficu i vidim sta se desava na RR.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 11:28:25
|
|
|
|
dddaca
|
Sanjice, pa ti mu kazi da se nije osusio, da se mnogo mucis sa tim i da bi sve bilo lakse kad bi imala susilicu Kod mene se krcka rucak, nismo isle do prodavnice, neka kisa niti pada niti ne pada. Bas je grozno vreme. Ali tesi me to sto je kod Emice toplo. Znaci da ce za neki dan i kod nas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 11:44:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja ne videh to otopljenje malo u petak, od subote jos gori smrz
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 11:56:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja H jutros place jer joj je dosta kise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 12:07:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Anck, razumem je Kisa mi je gora od snega. U stvari, kisa i vetar.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 12:09:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tuzna je jer ne moze da ide napolje da se igra, i ja je razumem. A zima je tek pred nama...bar kad padne sneg bice druga prica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 12:21:24
|
|
|
|
dddaca
|
I mene izludjuje kisa. Ivana, nisam gledala prognozu, slusam Emicu i nadam se da ce i kod nas tako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 12:49:43
|
|
|
|
mama Jo
|
U NS ne pada kisa, ali je jako hladno 😫
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 15:01:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma gde ne pada, mozda stane povremeno al sipelo je i jutros i malopre kad sam isla po decu V mi dobio i temperaturicu, proliv i povratio po hodniku vrtica dok smo cekali seku. Izgleda pokupio virus.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 15:08:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jel? Skontala sam da je mokro, ali rek'o nocas se ispadala, mi kad smo bile napolju nije padala 😊 Mozda na Telepu pada cesce nego na Naselju 😊 Ajde Anck idi u temu haljine da vidis kako smo te nahvalile 👌 Gde ste ostale zene, kako je kod vas?
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 15:12:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam u kuci i ne izlazim za danas osim ako moram umesto mm da uzmem T.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 15:20:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi juce i prekjuce nismo izasli iz stana... iskreno danas je bas prijalo prosetati malo. Popodne cemo opet jedan krug, vodim J.u vrtic na radionice pa taman malo da promenimo. Ali volim te ususkane dane kad ne moram da izlazim, jks ako je napolju kisa - divno mi je u svom dom, jos divnije 😊 pa makar i kuvala, prala, brisala...
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 15:27:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam da li je dozvoljeno, ne vidim razlog da ne bude, ali ako krsim pravila foruma neka admini odmah izbrisu ovaj moj post. Uglavnom evo linka: https://www.generator.rs/mama-biznis-klub/ U pitanju je grupa od par mama iz Novog Sada i njihov projekat za koji im treba sto vise glasova da bi projekat bio odobren... do 5.12.svaki dan moze da se glasa, koga ne mrzi da odvoji par sekundi za to 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 15.11.2017 18:17:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste mame? Ipak sam morala po T u skolu. Sad malo da se poigraju, pa da se zavrsi domaci. I sve po redu. Ne vredi. Ja sutra idem rano na posao. Ne znam ni gde ce biti ni kod koga.
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?