|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 15:04:45   
Anoniman
Daaaa...on nastavlja da se "kuva" tj postaje kao žvaka ako se ne ispere...good idea, a potpis ti je vr'user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 226
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 15:06:53   
Jeca*
ja sam sinoc skuvala mladi krompir u kuvalu na pari i danas sam rucala zelenu salatu, rotkvu i mlad krompir. Dobro bi mi u to dosla i rukola, ali nisam je imala. Stavila sam vlašac

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 15:11:36   
Anoniman
Evo jednog saveta - nemojte da kupujete mlevenu piletinu u mesarama, ili je sameljite na mašini kod kuće ili pozajmite od nekoga mašinu, sameljite veću količinu pa zamrznite, ako nemate mašinu. Sama činjenica da belo meso i batak, bez kosti, koštaju oko 500din/kg, a mleveno oko 400 govori dovoljno, ko zna šta tu trpajuuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 228
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 15:13:56   
viking
karton.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 15:27:08   
viking
Gde su nam i kako se zovu recepti za decu? Bila sam ubeđena da imamo temu sa receptima za klince, a ispade da nemamo (imamo samo za bebe).

< Poruku je uredio viking RR -- 21.5.2012 15:29:59 >


_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 16:26:53   
PoisonEve
Kod nas u mesari je mleveno skuplje od filea i to mi nije jasnouser posted image
Nego sta bi sa mojom cezar salatom?user posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Pričajmo o hrani...
21.5.2012 16:37:40   
minavb
Cezar salata
evo prijatnouser posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Pričajmo o hrani...
31.5.2012 19:57:11   
Olga75
dajte mi ideju za neki fini kolac od visanja ali bas fini , nista lenja pita i to tako user posted image nego nesto visnje , cokolada , slatka pavlaka , onako fiino
pliz , priti pliz user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Pričajmo o hrani...
31.5.2012 20:42:31   
Jeca*
KLIK user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Pričajmo o hrani...
31.5.2012 21:03:57   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Jeca*

KLIK user posted image


MOLIM??????? Ova fotka sa parčetom torte je moja fotka!!! Ne mogu da verujem, kakvi lopovi!!

EDIT: Ispravka, ipak su je platili user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 31.5.2012 21:09:40 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Pričajmo o hrani...
31.5.2012 21:10:49   
Lu
Ana ostavi im komentar, LOPOVI ukrali ste moju sliku!user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Pričajmo o hrani...
31.5.2012 21:17:26   
Ana RR
user posted image hahaha, za malo ali setih se da proverim (učinilo mi se da je to fotka koja je i ovde na rr a ona nije u prodaji).


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 237
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:37:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

SOS OD MIROĐIJE

(za 1 osobu)

- malo ulja
- 1 kaf kašika brašna
- 1 ravna k.kašika mirođije
Kuvam i dosipam vodu.
Na kraju dodam pola kašike soli i šećera isto koliko i brašna.


IZVORNA PORUKA: Macaki

tash, sta radis sa ovim sosom od mirodjije, sa cim se to jede?

ovo ostalo ja kuvam malo drugacije, tj. za nas sa zaprskom, a za K cu da odvadim kada bude jela isto sto i mi...


IZVORNA PORUKA: Tash

Pa meso, krompir i sos od mirođije. Jedeš ga isto kao sos od paradajza.


IZVORNA PORUKA: Tash

Zbunila sam se: Nikada nisi jela sos od mirođije?


IZVORNA PORUKA: Macaki

nikad. kako mislis kao sos od paradajza, ja njega ne jedem sa krompirom i mesom. ali sad mi se bas prijelo, verovatno zato sto ne smem paradajz! :smajlikojiselupapoglavi:


IZVORNA PORUKA: Tash

Kako ga ne jedeš? nego sa čime ga jedeš?

Npr, kuvaš supu, izvadiš meso, dopraviš pire i sos od paradajza /mirođije. To se kod nas zove "Supe, sosa, mesa", uglavnom se jede za nedeljni ručak , umesto barenog mesa može i pohovano, pečeno. Vi to ne jedete?



Žene, jel to neka priča da se u Vojvodini jede a u Srbiji ne? Baš me zanima. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 238
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:42:36   
minavb
Napisala sam ti tamo u drugoj temo, kod nas u Šumadiji se to ne jede. Moram da napomenem da je Vojvodina i dalje u Srbiji.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:42:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb


IZVORNA PORUKA: Tash

Zbunila sam se: Nikada nisi jela sos od mirođije?

Ja sam ga prvi put jela kad sam se spetljala sa jednim Šandorom. Mi "srbijanci" ne jedemo sos od mirođije, mi uz rinflajš i pečenje jedemo ren.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 240
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:43:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Moram da napomenem da je Vojvodina i dalje u Srbiji.user posted image


Mico, ja sam odustala od autonomaških ideja, znaš na šta sam mislila.

Znači to je priča kao što ja jedem kompot od bresvi ili kajsija uz pečeno pile. mmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 241
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:44:50   
Olga75
a jedemo i sos od visanja i sos od jabuka user posted image
sa sve mesom a i kompot jedemo sa mesom user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:46:27   
minavb
Šalim se malkouser posted image
Ja volim te lalinske kombinacije. I sama često pravim sos od mirođije, ali ja ga pravim sa slatkom pavlakom, ne onaj klasičan. Obožavam onaj Olgin recept za pečenje sa dunjama, jedino mi nikad nije bilo jasno, što se kod tog mog Šandora za predjelo jede bečka šnicla ako je glavno jelo pečeni but sa sosom od višanja.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 243
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:47:28   
Anoniman
Ja recimo mnogo volim da jedem musaku od tikvica sa hlebom i margarinom i kompotom od breskvi. user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 244
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:48:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

jedino mi nikad nije bilo jasno, što se kod tog mog Šandora za predjelo jede bečka šnicla ako je glavno jelo pečeni but sa sosom od višanja.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 245
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:48:45   
Olga75
pa mozda su hteli posebno da te ugoste user posted image
obicno je predjelo supa - corba , pa rinflajs i sos pa onda gulas pa peceno meso , prilog , salata i kompot i ondaK desert
pa ko prezivi prica user posted image
tj. tako je u mojoj familiji kad je neki spesl event

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:49:51   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja recimo mnogo volim da jedem musaku od tikvica sa hlebom i margarinom i kompotom od breskvi. user posted image

i kombinacija domaca kobasica i jabuke ili grozdje

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 247
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 10:54:27   
minavb

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa mozda su hteli posebno da te ugoste user posted image


Ma jok, to im je ručak kad su svi na okupu, a ja sam kod njih često bila godt, toliko često da su mi uvaljivali prženje bečke. Znači predjelo bečka i neki dinstani kupus, supa, rinflajš, pečenje i krompir sa kompotom i sosem, i na kraju štrudle. Gospođa mama me nije podnosila pošto sam od svega toga jela taj kupus i malo mesa.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 11:30:49   
Anoniman
Kako se pravi slatki kupus, onaj u paradajz sosu?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 249
   RE: Pričajmo o hrani...
4.6.2012 11:32:12   
Anoniman
Obožavam sos od mirođije, pravim ga slično kao Tašina baka. Kombinaciju voća sa bilo čim slanim ne mogu ni da vidim, ništa mi gore nema od toga.
Mina, ja prvi put čujem da se bečke jedu kao predjelouser posted image Znam za recimo pohovasne paprike punjene sirom, pohovane palačinke, pohovani sir...sve je to bombastično ali u Voši prolazi kao predjelo.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here