
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.3.2014 0:18:17
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: branki a,zar nije pilav pirinac i piletina,a ovo sareno kad pored pirinca dodate krompir,grasak,papriku-djuvec?bar ja tako razlikujem.mozda nisam u pravu...ne znam. a sta je onda becar paprikas i sataras koliko ja znam, sataraš je samo dinstano povrće - luk, paprika, paradajz. e bećarac je sve to uz jaje, a neko doda i meso. Ali ja očigledno nisam merodavna Pa tako je i kod nas,s ti sto su sataras i becarac jedno te isto,povrce pa se ulupa jaje,ne ide meso..Pilav samo pirinac ili sa piletinom i to je to..l
_____________________________
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2014 18:29:59
|
|
|
|
nata11
|
Jeste krenuli da razmisljate o uskrsnjoj trpezi, koju cete tortu? Ja bas nemogu da se odlucim oko torte razmisljam se da li da bude moje omiljena od cokoladnog mleka ili neka vocna.
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.4.2014 19:36:46
|
|
|
|
superm
|
Napravila sam danas kolac od sargarepe sa cokoladnim prelivom. Ako nam se svidi ukus, kacim recept!
_____________________________
3 je moj srećan broj!!!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 24.5.2014 22:42:52
|
|
|
|
nata11
|
Skoro smo pricale o tome sta je pilav posto ima bezbroj varijanti. Ja ostadoh duzna recept pa evo da stavim. pilav
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:22:14
|
|
|
|
branki*
|
znate sta me interesuje-da li je moguce kad pohujemo belo meso(brasno,jaja,prezle),da se ne przi,nego da se pece u rerni na malo ulja?i neko je pisao(torbi cini mi se)da pravi pomfrit u rerni..ja ga cesto pravim,boza voli,ali bi ovo bila mnogo bolja varijanta ako moze.znaci-da li pravite pomfrit u rerni i da li neko pece pohovano meso u rerni i kakvo ispadne,je li suvo?
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:48:39
|
|
|
|
minnica
|
Ja radim i jedno i drugo. Oba na pek papiru. Za pohovano meso uvaljam sve redovno i onda pek papir dodatno malo nauljim rukom, pa stavim meso i jo malo naprskam uljem. Ne bude mi suvo. Za pomfrit isečem krompir na tanko, poprskam ga uljem i začinim i rasporedim lepo da ne bude jedno preko drugog. uključim rernu na 220-230 da se dobro ugreje i onda pleh stavim tik ispod gornjeg grejača dok ne porumeni. Bude jako brzo gotovo i bude baš lepo.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:55:14
|
|
|
|
branki*
|
hvala minnice
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 15.6.2014 9:57:06
|
|
|
|
minnica
|
Nema na čemu. Meni je rerna zakon za spremanje hrane, pa stalno isprobavam njene mogućnosti.
_____________________________
No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:05:33
|
|
|
|
branki*
|
ope ja ovde,imam pitanje. sta radite da bi vam spagete bile rastresite i kad se ohlade?ja ih ubacim u kipucu slanu vodu i bez obzira da li ih posle kuvanja isperem pod mlazom hladne vode ili ne,kad se ohlade,one se slepe jedna za drugu.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:06:45
|
|
|
|
Verolina
|
Nalijes par kapi maslinova ulja. Nemoj ispirati vodom.
_____________________________
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:23:56
|
|
|
|
branki*
|
hvala,verolina,ok
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:25:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ili kad ih iscedis i operes vratis u serpu i dodas malo maslaca/margarina.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.7.2014 15:30:57
|
|
|
|
branki*
|
hvala,ksena znaci,maslac ili ulje.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:17:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene sutra bih prvi put da punim paprike, pa ako moze savet kako vi to radite?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:23:47
|
|
|
|
Dada81
|
Ja to volim kao smesu za sarmu,znaci,mleveno meso(ali ne mora da bude mesano,kao za s.),malo pirinca i zacini naravno.Volim da ''''zacepim'''' papriku kruzicem paradajza a isto tako,dok se kuva ,dodam iseckani paradajz.Muz je lud za tim sosovima i sve sto sadrzi parad.A,paprikama da neku svezinu i lep ukus. Moja mama lepo napravi i posne punjene paprike sa rendanim krompirom i luk naravno,malo izdinstanim,pa zapece,mmm.
< Poruku je uredio Dada81 -- 21.8.2014 23:24:42 >
_____________________________
U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:33:07
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam mislila kao za sarrmu, prvo da se krcka, pa da zapecem u rerni. Hvala Dado
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 21.8.2014 23:47:58
|
|
|
|
Dada81
|
Nema na cemu. Nama bas danas to bilo na meniju zato za sutra nemam pojma,ali mogao bi pasulj,nisam bas duuugo,a i hladnije je vreme,taman za tople i ''jace''obroke,haha.
_____________________________
U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:28:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene kako pravite onaj sos za cufte?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:37:09
|
|
|
|
Mariya
|
Najbrze i najlakse ti je da prokuvas sok od paradajza i vodu ( u odnosu 2:1),zacinis po ukusu, so, biber,origano,bosiljak,beli luk... i zgusnes sa malo gustina razmucenog u vodi. Pa prelijes preko gotovih cufti ili ubacis cufte da se kuvaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:47:28
|
|
|
|
Olga75
|
2/3 soka od paradajza i 1/3 vode , soli samo malo , secera dosta ( na jednu solju jedna supena kasika ) i to je to ja stavim i malo origana
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.8.2014 14:49:45
|
|
|
|
Olga75
|
evo i tema o cuftama u sosu KLIK pretrazivac je keva
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:10:01
|
|
|
|
nata11
|
Juce gledam neku emisiju na kablovskoj i spremaju ribu u papirnoj kesi? Ja bh ono bas volela da probam ali nemam pojma koju ribu da uzmem, kakav preliv da napravim.. Jel neko probao tako nesto?
_____________________________
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:13:13
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam,ali planiram da probam u foliji.gledala dzejmi olivera.on ubaci ribu,povrce razno,zacine,travke,sve umota u foliju,napravi kao paketic,da ne moze nista da iscuri i tako samo ubaci u rernu.i to je to.
_____________________________
branki JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.8.2014 12:19:26
|
|
|
|
Olga75
|
ja sam pravila skusu u foliji naspolila je , stavila u nju ruzmarin , na nju kolute limuna , dodala krompir na kocke sa belim lukom , njega poredjala okolo , sipala onako maslinovog ulja i dobro zatvorila , prakticno je svaka porcija bila za sebe i bilo je bas fino , onako vise je bila kuvana nego pecena mada sam na kraju otvorila paket da se kao zapece u svakom slucaju bilo je vrlo jestivo
_____________________________
Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 10.9.2014 18:56:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Olga, evo me sad ovde. Pa nisam mislila bas kao vanilice nego da napravim tanje pa krajeve testa zalepim vodom ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciFaširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?