|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 20:26:22   
milicicak
Ma ni je ne volim home made bajadere al mi se bas jede mamina, a taj recept je otisao u poplavi...
Daj te karamele user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 676
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 20:34:01   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jel ima neko proveren recept za bajaderu?

Ja i saljem ti posle u pp.
Sanjice tebi sam poslala za cupavce user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 677
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 20:59:00   
Ana RR
Miliciak, imam ja za onu sa keksom i orasima.. samo da nađem.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 678
   RE: Pričajmo o hrani...
19.11.2015 21:07:51   
Ana RR
Klik ja pravim po ovom receptu s''tim što stavim duplo manje šećera i stavljam puter umesto margarina.

< Poruku je uredio Ana RR -- 19.11.2015 21:27:56 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 679
   RE: Pričajmo o hrani...
20.11.2015 19:52:05   
Mariya
Milice, sorry što kasnim, tek sad sam na kompu, sa telefona ne znam da dodajem linkove.
Evo karamela: karamelice
Provereno dobre, obožavamo ih, pogotovo deca. E sad, ne znam kakve bi bile posne, da ih praviš na vodi, ili sa nekim biljnim mlekom?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 680
   RE: Pričajmo o hrani...
20.11.2015 20:41:44   
milicicak
Hmm, zvuce njaaam :) hvala, Mariya :) sa biljnim mlekom bi bile preslatke al cu da probam sa vodom

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 681
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 10:51:39   
milicicak
Napravila sam bajaderu po ovom receptu koji je AnaRR linkovala. Odlicna je. Hvala puno :)

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 682
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 12:39:47   
Ana RR
Milicicak, rekoh da je provereno user posted image jesi li smanjila šećer? Ja nisam nikad pravila sa 400g šećera, deluje mi to mnogo.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 683
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 14:27:12   
MAMAMAJ
Žene, dobili smo dva manja džaka domaćih krušaka, koje brzo zriju i treba ih upotrebiti na vreme, dajte ideju.
Idu li u zamrzivač, kako, šta onda s njima, je li neko pravio marmeladu?
Uvek imam tu opciku da napravim sok, ali eto, da pitam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 684
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 16:02:27   
branki*
Mozes kompot,pa u tegle,moze i dzem,sto da ne.ja nisam nikad stavljala kruske u zamrzivac.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 685
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 17:11:39   
MAMAMAJ
Branki, a je li se tegle posle pasterizuju?
Imaš li neki proveren recept?
Nikad nisam čuvala kompot, kuvam za tad i pojede se odmah.
Ali, ove kruške se moraju brzo iskoristiti.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 686
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 18:41:14   
branki*
Mamamaj,meni je logicno da se pasterizuju kao i kod svakog dzema.pravo da ti kazem,ja nemam,ali mi je logicno da moze dzem da se kuva od krusaka.ima na kulinarici puno recepata .ja bih kuvala kao za svaki dzem,sta moze da omane?!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 687
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 19:07:31   
Sanjica26 RR
Moja mama ima super recept za kuglof sa kruskama. Moram da je pitam kako ide, pa cu da napisem.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 688
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 21:45:05   
MAMAMAJ
Branki, rešila sam sutra da skuvam kompot od jednog dela, a od ostatka ću da napravim sok jabuka-kruška-šargarepa i jedan deo da zamrznem onako, kriške na tacni, pa kad se smrznu, ubaciću u kese za zamrzivač. Stomak mi do zuba, nisam ti za kuvanje džema trenutno... user posted image
Sanjice, obavezno ću isprobati taj recept.
Hvala vam, devojke.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 22.11.2015 21:49:02 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 689
   RE: Pričajmo o hrani...
22.11.2015 22:32:28   
milicicak
Ana, stavila sam 400g secera na duplu meru i 250g maslaca. I jos sam umesto oraha stavila 200g lesnika i 100g oraha. Savrsena :)

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 690
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 13:35:46   
emicaa
Djevojčice ima li iko od vas neki fin recept za burek da je bar sličan onom kad se kupi user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 691
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 14:46:49   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ana, stavila sam 400g secera na duplu meru i 250g maslaca. I jos sam umesto oraha stavila 200g lesnika i 100g oraha. Savrsena :)


Uh, extra user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 692
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 16:23:13   
Mariya

IZVORNA PORUKA: emicaa

Djevojčice ima li iko od vas neki fin recept za burek da je bar sličan onom kad se kupi user posted image


Ja pravim ovako:
500g sira
1 čaša pavlake
3 jajeta
so
1 dl ulja
1-1,5 dl kisele vode
500g kora
Umutiš sastojke za fil, posoliš po ukusu, kore kvasiš mešavinom vode i ulja i ređaš.
Ako ćeš burek koji će da liči na onaj iz pekare, moraćeš sama da praviš kore i da ga pečeš u peći kakve su u pekariuser posted image
Kao i kod pizze, tajna je u testu i načinu pečenjauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 693
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 16:34:20   
emicaa
Mariya mislila sam burek sa mesom,ja to nikad ne naglašqvam jer je za mene samo sa mesom burek a wve ostalo pite user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 694
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 16:37:01   
Mariya
Ahaha, u pravu si, burek je samo sa mesomuser posted image
2 glavice crnog luka i pola kg mešanog mlevenog mesa, začini po ukusu.
Kora, voda i ulje.user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 695
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 16:39:40   
emicaa
Hvala,a kore svejedno uvijek sama pravim,ne volim kupovne nikako user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 696
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 18:44:22   
Mariya
bravo emice, pa ti si prava domaćicauser posted image user posted image
Ja bih volela ali nemam vremena. Mislim da ću ih praviti kad budem peMzionerka,valjda ću tad imati vremena...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 697
   RE: Pričajmo o hrani...
2.12.2015 18:47:54   
emicaa
Ah ja imam pomagača user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 698
   RE: Pričajmo o hrani...
20.12.2015 21:42:46   
madre
zene, kako spremate kelj?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 699
   RE: Pričajmo o hrani...
20.12.2015 22:52:04   
World
Kao musaku, obaris kelj, prethodno isijeces na cetvrtine otprilike, ocijedis, stavis u posudu i ubacis izdinstano mljeveno meso sa lukom, prelijes umucenom pavlakom i jajima, sve to zamutis i rasporedis u tepsiju i zapeces. Odlicno je.

Pravila sam i u pretis loncu, ono ubacis sve kao i za kupus i samo kuvas. user posted image

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Rolovana "slatka" piletina
Ringerajin kuvar: lelaigor



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here