|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
16.12.2018 12:49:28   
Olga75
Spremi ih u rerni sa sirom, prvo ih onako pod folijom malo "kuvaš" a začiniš ih belim lukom, biberom i onda kad su polugotove otkriješ ih i zajiješ: pavlaka za kuvanje ili kisela, malo mladog sira, malo narendanog tvrdog sira i ostaviš da se žapeče. Za prilog možeš šta hoćeš
Ili da ih spremiš sa dunjama.

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1226
   RE: Pričajmo o hrani...
16.12.2018 12:53:47   
Jekica86
Sto mi se sad jede to tvoje jelo sa kremenadlamauser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1227
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 8:02:12   
branki*
kako pravite pilav?ja ga obozavam,ali nekad mi uspe,bude super,a nekad i to cesce mi ne uspe...bude gnjecav nekako.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jekica86)
Direktna veza do poruke: 1228
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 8:17:41   
jess021
Olga, kako sa dunjama? 
Branki, ja to sve stavim u rernu, nalijem vode u vatrostalnu i ostavim da se pece. Mozda stavis previse vode, bolje manje, pa posle dolijes, ako treba jos.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1229
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 8:19:15   
branki*
a,je l proprzis prvo luk ,pa meso ili kako..je l prokuvas pile prvo ili odmah?ne znam..evo opet mi prekjuce nije lepo ispao.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1230
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 8:29:21   
nata11
Branki ja spremam tako sto ubacim sve sastojke+ pilece belo zacinim, nalijem vodom i u rernu. Cesto nalijem pilecim bujonom. Nista ne przim prethodno. 

_____________________________





(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1231
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 11:09:00   
jess021
Branki, isto kao Nata. Nikad ne kuvam prvo pile, stavim sve zajedno, pokrijem folijom, kad je skoro gotovo, otkrijem da se zapece i super bude

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1232
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 21:34:14   
Ana RR
Branki, ja po ovom receptu klik

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1233
   RE: Pričajmo o hrani...
22.12.2018 22:26:19   
Rosita
Ja malo prpepecem pirinac pre spajanja svega i rerne. Na vrelom tiganju ga izokrećem. To pomaže da zrna ostanu celovitija što je isto važno da se ne gnjeca. Ali ključno je dobeo zapeći.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1234
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 9:26:15   
Olga75

IZVORNA PORUKA: jess021

Olga, kako sa dunjama? 



Evo ga receptić KLIK, upravo sam ga stavila na pečenje user posted image

Branki, ja prvo prodinstam pirinač na crnom luku a umesto vode stavim supu u kojoj skuvam meso, onda to meso iz supe ( klasična-peršun,šargarepa,celer,luk,so,biber) očistim od kostiju i kože, poređam u đuvečaru, dinstani pirinač po tome, zalijem supicom i zapečem

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1235
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 12:33:38   
mama Jo
Ima li neko recepAt za neku ukusnu slanu tortu? Da moze da se napravi dan pre slavlja?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1236
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 12:56:58   
milicicak
Mama jo, tost torta je zakon kako god da je napravis.
Ima ovde recepata u temi fingerfood.
Ako bas treba, napisacu ti moju ali ne znam ja to po kolicinama, sve odokativno pravim

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1237
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 13:17:35   
veselicaa
Sve torte sa tost hlebom su ukusne a i lake za spremanje.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1238
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 15:25:20   
mama Jo
Sada cu bas pretraziti po temi, a takva neka sa kojom nema greske mi i treba, posto.... hmmm... evo sapucem da me niko ne cuje- u zivotu nisam napravila slanu tortu user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1239
   RE: Pričajmo o hrani...
23.12.2018 18:52:14   
Jekica86
U pravu ste sve se lako prave a ukusne jako.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1240
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 14:33:09   
Sanjica26 RR
Kako spremate curece meso? Stize mi danas domace curece meso sređeno, pa sad trazim recepte.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Jekica86)
Direktna veza do poruke: 1241
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 14:36:44   
milicicak
Sanjice, koji deo curke?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1242
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 14:48:40   
Sanjica26 RR
Cika koji mi sredjuje curku rece mi da ce biti snicle i bataci.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1243
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 14:54:53   
milicicak
Ja belo meso pohujem uglavnom ili ga koristim za rizoto, malo je suvlje i zilavije od piletine.
A batak je nezgodan... Ima puno zilica... Obicno ga ili pecem u foliji na 160 stepeni par sati pa dodam povrce ili ga skroz ocistim od koske i zilica pa napravim gulas od njega

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1244
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 15:11:01   
Sanjica26 RR
Hvala Mili. Imam ekspres, pa cu lako.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1245
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2019 21:17:45   
Rosita
Devojke, imate li recept za neke lepd pute sa javukama, višnjama, spanaćem, da nisu nlečne, može žumance i da su MEKANE, a sa gotovim korama? Hvala!



_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1246
   RE: Pričajmo o hrani...
8.1.2019 12:05:28   
Rosita
Nisam bogznašta za pite, ali meni se ova dopada, baš je ok, pravila sam. Postala je baš meka sutradan. Može manje šećera da se stavi.

Pita sa jabukama

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1247
   RE: Pričajmo o hrani...
4.2.2019 16:32:12   
nata11
Po kom receptu radite bakin kolac ili ti vafle? 

_____________________________





(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1248
   RE: Pričajmo o hrani...
16.2.2019 13:26:33   
jess021
Danas sam izvadila pilece belo i za prilog ce biti njoke. 
E sad, treba mi predlog kako da napravim to belo da bude kao neki sos? 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1249
   RE: Pričajmo o hrani...
16.2.2019 14:14:13   
nata11
Ja sam danas pravila piletinu u kornifleksu.


A za par dana cu kao muckalicu, sa puno povrca. 

_____________________________





(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Markiza Torta (malo improvizovana)
Ringerajin kuvar: lelaigor
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here