|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kriptovalute
8.12.2017 16:55:59   
Sanjica26 RR
Samo toliko user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Kriptovalute
8.12.2017 17:08:54   
medamisko
Bas tako, skupo. I ko je na vreme poceo moze i da trguje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Kriptovalute
8.12.2017 19:51:59   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

nema vam sta biti jasno,bitno je samo da imate pare.Ostalo ce ljisa uraditi user posted image

user posted image user posted image ja sve imam razradjeno samo nemam kapitala ni jauser posted image ja dobijem pa trosim sta cu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Kriptovalute
8.12.2017 22:08:54   
emicaa
ja imam u kasici prasici nekih 100-150 eura.Mogu li ista uraditi sa time user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Kriptovalute
8.12.2017 22:15:50   
Ana RR
Možeš da kupiš 0.000075 btc user posted image user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Kriptovalute
9.12.2017 6:25:25   
emicaa
ah pa ne mislim sad kad mu je tolika cijena user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Kriptovalute
9.12.2017 11:38:21   
Misha i Ljisha
Da si kupila btc za 200 usd pre neki dan sad bi imala preko 350 usd. A nista ne radis a super zarada ne? Tako da nikad nije kasnouser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Kriptovalute
9.12.2017 11:53:41   
Ana RR
Nije kasno, naravno. Ne mora se kupiti ceo btc.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Kriptovalute
9.12.2017 12:14:46   
Zemunka85
Mi smo imali 6 rudara jedno pola godine. Skupljali smo etere.
Kada smo krenuli, eter je bio 17dolara. I mi smo kako skupimo koji, prodavali, da sto pre otplatimo kompove. Greska, to je to sto nikad ne znas. Skupljalo se puno etera, ali malo su vredeli.
Brzo smo otplatili kompove za par meseci i sve preko je bila zarada (kada se oduzme struja), onda je eter rastao i porastao i na 400 dolara, zamislite da smo cuvali. E ali onda se povecao diferncijal tj vreme za koje skupis eter. Ali opet je bilo dobro, secam se da smo na moru skupili dva etera, digli sa bankomata i otplatili more. MM ima racun u telenor banci i tamo dize skupljene pare u evrima. E onda se diferencijal povecao u beskonacno tipa pre smo skupljali 20 etera mesecno, a sada pola. Sto kada se oduzme struja (oko 500e) bude mozda 300dolara zarade mesecno (ne drzite me za rec ni oko jednog broja), nije da nije nista to je necija plata ali smo mipre par m sve prodali i izasli iz toga. Jednostavno plata mm je neuporedivo veca a obzirom da je preduzetnik i zauzet 24/7 sve ovo je posao plus (prati berzu, prati da li se komp iskljucio, idi da ga resetujes - nekada mozes i od kuce, nekada ne - a kada radi em ne kopa em vuce struju, placaj struju ..) a obzirom da je sada ekspanzija toga, mi prodasmo ovih 6 rudara za lepe pare tj onoliko koliko bi doneli za godinu godinu i po. Jos je tad apromenio kanc pa nije imao gde s anjim, doneo ih kuci ja se tek porodila, drmaj hormoni ono zuuuuji .. ma ogadili mi se. Neka smo ih prodali.
Tako da - imali smo koristi i vise nego odlicno od njih, ali treba veliki pocetni kapiral (ako bi da kopate, a ne samo trgujete) i da se posveti covek tome. Struja je najveici problem i to sto mnogo greju, mi smo prekoleta celu prostoriju za njih adaptiarli sa ventilatorima, taskodje smara vreme dok se kompovi ne otplate, ali posle toga moze da se uzme koji dolar. Kod nas u drustvu bukvalno svi kopaju, ali svi.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Kriptovalute
10.12.2017 16:58:56   
dddaca
I mene interesuje kako sve ovo funkcionise. Ljiso izvini, ali nista mi nije jasno iz onoga sto si napisala. Koliko kapiram, btc (ili druge valute) mogu da se zarade i na drugi nacin, ne samo rudarenjem. Konkretno, koji su to nacini? Kliktanje, mikroposlovi, sta? Gde i na koji nacin mogu da kupim btc ili vec nesto drugo(Futoska pijaca mi je daleko user posted image )? Da li se trguje na berzi? Gde mogu da se informisem o drugim valutama? Daj neki link, al' na srpskom ako moze user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 7:08:40   
Misha i Ljisha
Da prvi nacin je rudarenje, znaci kupiti skupu masinu koja ima vise grafickih kartica i koja "kopa" kriptovalute. Bitkoin vise ne moze da se kopa, znaci kopa se neka druga valuta i menja u zeljenu (bitkoin,eterijum, lajtkoin i td).

Mozes kupiti kriptovalute od nekog ko kopa, znaci direkt od rudara ako poznajes nekog. Ako si iz Bg mozes otici na bankomat https://cointelegraph.rs/news/prvi-dvosmerni-bitkoin-automat-u-srbiji i kupiti kriptovalutu za dinare.

U NS je bio bankomat verovali ili ne jos daaaaaaavneeeee 2014 koji se pokvario nazalost u Irish pub-uuser posted image

Mozes otici na localbitcoins.com napraviti nalog i putem direktnog bankovnog trasnfera ili preko paypala kupiti valutu od prodavaca. Sam sajt uzima proviziju ali ako visis na netu mozes nekad i tu da zaradis. Jer cena varira pa ako neko nije azurirao cenu, ostala je visa a btc je pao mozes dobro proci.

Takodje postoji i ECD.rs gde mozes kupiti kriptovalute.


Kako zaraditi? Pa postoje platforme kao bitclubnetwork.com ili fundmycause gde ulozis odredjenu sumu bitkoina i onda po principu MLM uclanjujes ljude i zaradjujes samo zaradjujes u bitkoinima.

JA radim za sefa preko interneta i meni je plata u kriptovalutama tako smo se dogovorili.

Da li postoje neki mikroposlovi koji se placaju u btc nemam pojma.

Takodje postoji i cloud mining, znaci ukoliko nemas masinu za kopanje vec neki prosecan racunar da "kopas" na netu. Ali iskreno ne znam kako to funkcionise,mislim da kupis odredjenu brzinu kopanja tipa 15 MH po sekundi i onda da onda takodje obnavljas na mesecnom nivou brzinu. Koliko se zaradi ne znam. Minergate.com je poznat po cloud mininingu.

Kad imas odredjenu valutu postoje naravno berze gde mozes da kupujes i prodajes za ostale valute. Poloniex.com je takodje jedna od poznatih. Znaci podesis vrednost na kojoj bi da prodas bitkoin, kad dostigne tu vrednost prodala si, pa onda kupis zcash pa u krug. Podesis vrednost zcasha na kojoj bi da ga prodas i tako dalje. To je tehnicki "kockanje" online sa valutama. Meni je to onako stresno user posted image . Treba imati i iskustva da bi tu zaradjivao ali naravno nije nemoguce. Imam drugara koji visi na poloniexu i zaradjuje preprodajom valutama.

U principu naravno da mi se desilo da cekam da valuta raste i onda krene da pada. Pa se grizem sto sam npr mogla da zaradim 300usd a ja zaradila 240usd. user posted image Ali sam u svakom slucaju zaradila radeci nista, znaci samo cekajuci da poraste.


Nadam se da je malcice jasnije.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 7:39:46   
dddaca
Jeste malo 🙂. Malo sam guglala sinoc, ali bilo mi je dosta konfuzno. Na forumima uglavnim pisu o rudarenju, manje o ovim drugim stvarima. A wallet, oko njega mi nije najjasnije. Imas samo jedan ili se na razlicitim sajtovima kreiraju posebno? I moze li da se prebacuje novac iz jednog u drugi? I koliko je sigurno drzati novac tako?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 7:46:52   
Misha i Ljisha
imas razlicite ewallete. Ja imam jaxx i imam blockchain. U principu jaxx je bezbedan koliko ti je i telefon bezbedan. A blockchain je po meni bezbedniji, no sa jaxx se lakse barata. Na telefonu ti je, u svakom momentu mozes da pristupis novcaniku posaljes ili primis transakciju u sekundama.
Takodje Jaxx podrzava vise valuta pa je meni zgodnije nego sad za svaku valutu da pravim drugi novcanik.


Takodje ako se prijavis na localbitcoins ili bilo koji drugi sajt za preprodavanje valuta iz svog novcanika salje novac u novcanik na tom sajtu. Posto je kod dugacak i kriptovan i sama transakcija prolazi proveru nekoliko blokova jeste sigurno je cuvati novac tako u e walletu.

Na blockchainu postoji i konfirmacija sa email da si to ti, i samim tim je sigurniji, takodje postoji i recovery code za svaki novcanik koji drzis zasebno negde ili na racunaru ili bukvalno na papiru. Ja nisam imala jos nikad nijednu nezgodu sa novcanicima. Nadam se i da necu user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 8:01:55   
dddaca
Ha, ha, nadam se i ja da neces. Sinoc gledam, pre dva dana mu je cena bila 15000, a sinoc nesto preko 12000. Mislim, nemam ja ni za pola btc, ali opet, bas je velika oscilacija. Prilicno stresno. Nego, bila si u pravu kad si rekla da ce da pada 🙂. Hajde sad javi dokle ce da pada i kad ce da pocne da skace 😄

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 8:05:17   
Misha i Ljisha
user posted image po mojoj proceni najnize sto ce pasti je 9000 ne verujem da ce ispod 9000. No videcemo. Sad vec posle godinu dana recimo da imam "osecaj" kad se pumpa a kad ga obaraju. Treba da udje u cikasku berzu kao zlato ili hartija od vrednosti tako da ce onda ovi "pravi ekonomisti" verovatno imati sve bolje i bolje procene za rast odnosno pad istog.


(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 8:38:46   
isidora88
Joj ljiso sta sve napisauser posted image ali pocinjem malo da kontam, mada nema sanse da bih mogla da se bavim tim, prevose stresno i komplikovanouser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 10:07:16   
nata11
Meni je sve jasno oko cele ove price osim tog kopanja i *dvorista koje spominjete. Osecam se kao da je igrica neka u pitanju (farmlife ili sl) Jel mozes da mi pojasnis kako izgleda to kopanje- sam proces?


_____________________________





(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 16:55:17   
emicaa
ovo je sve za mene spansko selo user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 17:11:59   
dddaca
Nisam ni ja daleko od toga user posted image Evo, dok malena spava umesto da odmaram, ja googlam. Da kopam, gde cu pod stare dane user posted image Da trgujem, to bih mogla da probam da zadovoljim znatizelju sa nekim malim iznosom, ali gde god pogledam provizija za ovo, provizija za ono. Dok ja njima isplatim provizije i naucim kako sve funkcionise, bicu u debelom minusu.
E sad, Ljiso, spremi se za jos pitanja user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 17:28:55   
mama Jo
Toliko se danas prica o tome, prosto mi je neverovatno zaista... i sad tek cujem za neke ljude iz svog okruzenja koju su pre 3-4 godine poceli time da se ,,bave"... osecam se kao da sam zaostala, ja tek sad o tome uopste cujem, i jedva kapiram o cemu se radi...
Ali koliko se udubljujem u pricu sve mi je jasnije...
Kao i u svemu, i kao sto ste napisali - vecini nam nedostaje pocetni kapital 😂😂

Kopanje bitkoina je u stvari provera svih transakcija koje se vrse, i svaka dobro odradjena transakcija znaci da si dobio jedan deo bitkoina... zar ne? Pa tako onda redom...
Je l'' to ok, ili sam skroz lupila glupost? 😂

< Poruku je uredio mama Jo -- 11.12.2017 17:29:57 >


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 17:40:21   
MamaNecaVo
Ja sad cujem za ovo.user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 18:10:01   
mama Jo
Ja isto pre nekog vremena sam prvi put cula, i onda odjednom svi u mom okruzenju samo o tome pricaju, i ne samo to, ljudi vec par godina rade to...
Bas se osecam glupo 😂😂

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 19:11:19   
MamaNecaVo
Mislim cula jesam,ali nisam ovoliko bila upucena.Meni je sve do sada bilo da je to nesto izmisljeno u tom smislu.Nemam bas adekvatnu rec da to stanje pojasnim.user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 21:10:47   
dddaca
Citajuci nailazim na pojam "fork". Sta je to i kako se odrazava na promenu vrednosti valute? Sticem utisak da se unapred zna ocekivao vreme tog forka, ali nisam sigurna sta je to

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Kriptovalute
11.12.2017 21:16:04   
isidora88
Bila je danas emisija o bitkoinu na Rts-u pa ko ima mogicnost premotavanja nek pogleda

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here