Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 16.3.2018 19:59:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I kod nas odnosno mene, on je vecinu dana preplakao ili se njario. Nosanje do besvesti. Vidim da ga muci zub..pobelela sam danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 16.3.2018 20:21:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess jel imate jos uvek temp.? Nama je juce bio dan haos, J nije preko dana spavala, uvece je uhvati nesnosna nervoza 😑 Danas ok.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 8:40:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, dobro jutro. Kako ste? Jess, vi? Moja nema temperaturu, ali je ustala pre sedam i uzasno je nervozna, nece ni da doruckuje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 11:30:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Ivana, super sto je prosla temo., proci ce i nervoza 😊 Jess nadam se da ste i vi bolje? Mm i J otisli napolje, ja taman krenula da perem sudove kad se beba probudi 😏
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 11:32:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja je zaspala, nadam se da ce lepo spavati pa biti manje nervozna.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:06:46
|
|
|
|
jess021
|
Imala je i nocas Budila se bukvalno na 15min. Taman pomislim da je lepo zaspala, kad eto je. I danas nervoza. Evo sad se uspavljujemo, mogla bi i ja malo a treba 100 stvari da uradim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:15:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi smo se vratile sa plesa. Sad da stavim rucak i to je to za sada. Moje piju sokic. Trazile su.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:35:56
|
|
|
|
Duškić
|
Ivana,jess021 nadam su da su deca bolje. Ja moje isterala u setnju sa tatom a ja malo sredjujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:38:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Duskic- to je bio i moj plan... taman pocela, beba se probudila, i mm i J se vratili jer pada kisa 😏 Nista od sredjivanja 😊 Nosim bebu i preskacem igracke 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:46:57
|
|
|
|
vocicana
|
Ja nemam reci. Ssetra me zove malo pre , starija ima temp 38 vec 7 dana. Bas dugo nije tako nadrljala. Moj mali je dobar, samo da se ta katastrofa ne nakaci i na njega. Iv
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:50:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, i nama je trajalo sedam dana, ali je isla i do 39,4.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:51:52
|
|
|
|
vocicana
|
Znam da ste se izmaltretirale dobro i ona i ti. Bas bez veze. Kako takve viruse ufasuju, ja ne mogu da shvatim. Ova je velika, 6 godina ima, ali je zato imladja nocas gorela i nije skidala temp. Strasno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 11:22:14
|
|
|
|
emicaa
|
mamice nadam se da ste i vi i djecica dobro. Srecko se probudio nekad oko 3 i izasao u dnevnu,stoji u mraku i place.Zaspao je opet cim sam ga vratila u krevet,zagrlio svoju flasicu i zaspao
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:12:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja je nocas grlila igracku tvitija a ustala je u pola pet i krenula da se igra.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:14:55
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Mila i dalje ima temp, sad smo isli da vadimo krv, a i Lenka je nocas imala, ludilo. Napolju je bas hladno. Ivana, kako je smizla?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:47:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Nas tri smo isle u jednu crkvu gde mi idu ucenici. Mm je isao tamo gde sluzi. Posle dosle. Sad se rucak krcka. One su prilegle. I mi cemo da prilegnemo. Jess, javljaj sta kaze analiza.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:49:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, kad ce biti gotovi rezultati? Mi smo vadili krv u sredu, crp 25. Maca malo kaslje i malo slinavi, ali je bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 13:05:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Ivana, drago mi je da je maca bolje. Jess, nadam se da će i tvojim šmizlama danas spasti temperatura. Mi smo išli da gledamo polumaraton, moja prijateljica je trčala. M je celo jutro pokazivala kako će da joj maše i na kraju je nije ni videla kad je prošla A isprljale smo se kao prasići. Ona je sada zaspala, a ja skuvala kaficu za mužića i sebe. On sprema ručak danas, ja odmaram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 14:09:10
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Jess, samo da bude ok sve. za svu decicu! Ja kuvala za danas i sutra, i kolacic neki pravila, sutra vodimo bebu na uz kukova u 12h pa da imamo rucka. Opet hladno. Joj vise 😏
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 20:25:40
|
|
|
|
vocicana
|
Decica da mi sto pre ozdrave, bas mi ih je zao, mrvice male. Mi smo dotarlahali, bilo je lepo na Zlatiboru, a moje dete je podivljalo kada je babu video. Nije hteo ni da jee, samo je vristao, ciktao, trcao kroz kucu, a ja brojim li brojim u sebi...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:17:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobrooo vece napokon napokon svi u krevetima, napokon prosao vikend. Raspadoh se! Od kuvanja i spremanja Imali i goste, i takoooo Meni vikend doje kao radni dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:21:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se, isto, vikendom umorim vise nego radnim danima, ne znam uopste zasto... Nadam se da su decica bolje!
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:24:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A ja manje. Tokom radne nedelje sam u haosu. Dobro vece. Moje su u svojim krevetima. Ja cekam vreme da popijem lek, pa cu i ja u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:26:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, kako si ti, inace? Citala sam u temi za onaj lek, i razloge zasto pocinjes da ga pijes... Jesi pocela? Kako podnosis?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:41:08
|
|
|
|
jess021
|
Krvna slika ok, crp 8, ali opet sam je vodila jer ima i dalje temp. Ako bude imala i nocas da dodjemo sutra da nam da uput da snimamo pluca, da nije slucajno virusna upala. Lenka evo isto ima, a i mm ce mi se razboleti Sta cu ondaK?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?