Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 12.3.2018 21:00:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se jedu palacinke. Mogu samo posne da pih pravim. Sad mi je i hleb nestao. Gladna sam. Deca su legla.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 12.3.2018 21:30:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedna beba spava, a ova veca cini se da nece skoro, a ja sam preumorna i bas mi se spava...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 7:39:22
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja pijem kafu, a Mila spava, Lenka gleda tv! Marya, da znas da sam mislila na tebe. Nadam se da ste bolje. Vidim lep je dan, ali sigurno je igraliste mokro, ovde je juce bila provala oblaka.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 7:57:29
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro svima! Ja ustala i pijem kafu. Nadam se da ce biti lepo vreme da izvedem decu napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 8:48:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro i od mene 😊 Poranili pa akcijamo, smisljamo sta cemo danas 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 8:55:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro zeMske Ja popila kafu, i razmisljam da pocnem sa peglanjem. A ima podosta. Leva ruka me ubija od nosanja V. Juce srela T uciteljicu i dok smo se ispricale svo vreme mi V bio na levoj ruci , sad ne mogu da je podignem koliko me boli
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 9:54:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Ubacila sam u petu dok ne odem na posao. Spremam rucak. Sad da usisam. I posle lagano na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 10:03:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Radno kod svih od jutros izgleda, ja uzela da pobrisem podove pa se istovremeno igram sa J i brisem 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 13.3.2018 13:57:52
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan i ovde, ja ne peglam , sinoc jemasina prala, pa kako se osusi tako ce nositi. A prala kuci, a ovde, istomi je. Rucak nemaaaaam, ne znam sta cu. Mi smo obavili setnju, pa posle podne cemo jos jednu turu, bas je dobra vazduh.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 6:26:33
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Kako ste? Jesu li ozdravila dečica? Ja budna od 5:30, nešto nisam mogla da spavam. A posle ću verovatno jedva držati oči otvorene. Čekam još koji minut, pa da budim M da je spremam za vrtić. Pozdravljam vas sve. Lepo provedite dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 7:04:37
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Mi ustali, samo cerkica ide u vrtic, ja cuvam sinka malog. Sad da je spremam. Standardno sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 7:21:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Poranilo se 😊 Uzivajte
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 9:04:48
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Išle smo jutros da radimo šta treba za upis u vrtić. Čekamo rezultate pa da krećemo na adaptaciju polako.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 9:08:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro zenske! Sama sam kod kuce. Pospremila sam po kuci. Sad da stavim za mene i mm neku corbicu. Deca imaju rucak. Danas je opet divan dan.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 9:34:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste. Najvise volim ujutru kad ustanem i otvorim sve a ona svezina zapljusne 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 9:40:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Kod mene od 6h frka, vozaj u vrtic pa devojke kod zubara, pa onda opeet nazad u skolu, vrtic. Sad sam stigla i sela da odmorim i napokon doruckujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 9:52:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi cemo ipak danas kod lekara. Nocas opet temperatura, a i slinavi i kaslje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 11:39:44
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas Ivana. Poljubac da sto pre ozdravi. Mi odosmo u setnju, pa kada zasednem posle ima da pisem. Koliko mi nedostaje rr a stvarno sam knapirana sa vremenom
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 13:20:17
|
|
|
|
jess021
|
I M je nocas imala temp i sad pre spavanja neku malu, ali sam joj dala sirup jer je bas nervozna i rastu joj 4 zubica Nadam se da je od njih iako nemam takvo iskustvo sa njih dve. Ivana, javi sta je bilo kod dr.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 13:46:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivana javi sta je bilo. Poljubac Maci 😘
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 14:17:44
|
|
|
|
vocicana
|
Nema Ivane. Nadam se da je sve ok. Vrtic, cuda pravi, a sta da se radi, nekada je to spas. Ali opet ne razumem dovodjenje dece koja su bolesna I nikakva I to kolektivno sirenje infekcija.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 14:47:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja stigoh sa posla. Ali idem i posle podne. Deca svako sa svojim obavezama. Nadam se da su ostali dobro. Jess, kakva je sada situacija?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.3.2018 20:34:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 15:02:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Nadam se da je kod svih temp.u redu, mene nesto lomi od pre sst vremena, odjednom se bas lose osecam. Nadam se da nece biti nista.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 17:31:56
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, ima 37.5, ali je raspolozena. Sigurno neka viroza. Besna sam sama na sebe Htela da vodim Lenku u radionicu i 'ladno promasim termin. Ubedila sam se da je u 18h, a ono u 17:30h. Ja se uredno spremila.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 14.3.2018 19:13:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Jao jess evo i mi smo se vratili... Jana cim je usla rasplakala se i trazila da ide kuci, probala sam da je ubedim da ostanemo- ni po koju cenu nije htela... i to uvek uradi kad je od predavaca jedna zena, krupna sa grubim glasom... mislim da se nje poplasi... evo glava me boli od citavog danasnjeg dana...
< Poruku je uredio mama Jo -- 14.3.2018 19:14:03 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciIshrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?