Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:05:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Citala sam kako da ga presvlacim. Juce sam bas pisala da mi je to bas problem. Buckam ga tokom presvlacenja i onda bljucka. A kazem problem je sto je non stop malcice ukakan. Patronazna opet kaze sve je to normalno i ono sto je mama jo juce rekla. Da ga ne presvlacim kad samo tako prducne. O Boze vecito neka komplikacija sa decom. NE znam kako da mu pomognem. U principu juce i prekjuce uopste nije puno plakao, nije se ni puno grcio, u smislu da su ga grcici mucili da pruza i savija noge i td. Ali kad treba da kaki vriska dok ne obavi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:44:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, nema potrebe za presvlacenjem, skupe su pelene Ljiso, moja bljuckacica je dobijala u nekim mesecima i kilogram.
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:45:58
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj se ucrveni ceo ako ga odmah ne presvucem, cak ga i nocu budim da bih ga presvukla kad se upiski, sto ne savetuju..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 11:46:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahah Cao Ivana kako nam je drugarka?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 13:27:39
|
|
|
|
Rosita
|
Mame, maslačak posebno, molim vas vidite temu koprokultura
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 13:47:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho i moja U je prvi mesec bljuckala katastrofa, i odmah posle podoja i posle sat vremena se desi da bljucne... prvi mesec dobila vise od kg... I sad se desi da bljucne ali neuporedivo manje.. Nego, Ljisho, dajes li mu jos nesto osim sike? Mislim vodu, caj? Sta su ti rekli
|
|
RE: Razgovori mama 04/18 [chat] 30.4.2018 14:56:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Žene prelazimo u maj mesec KLIk
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?