|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: nagi pred djetetom
23.5.2012 20:50:35   
Anoniman
Mi imamo divnu knjižicu koja se zove "Mala anatomija" u kojoj je sve lepo nacrtano i napisano pa ćemo odatle krenuti. Knjigu je pisala moja draga kuma, inače pedijatar, sve je u stihu i ima po jedna pesmica o svakom delu tela, cilje je da nauči decu da se ne stide svoga tela da hrabro stanu pred ogledalo, da upoznaju svaki deo svoga tela i da bebe ne donose rode :)

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 51
   RE: nagi pred djetetom
23.6.2012 15:49:44   
LillyT

IZVORNA PORUKA: minavb

Mi se presvlacimo pred Vanjom, upada nam u kupatilo kad se kupamo i mi se ponasamo kao da je to najnormalnije na svetu ( sto i jeste).


Tako je i kod nas. Mi ne zaključavamo kupatilo (a nemamo ni ključ), ona sama lepo otvori vrata i uđe, pa ako nas zatekne na šolji viče piiiii i odmahuje rukom (kao, smrdi joj), a onda zauzme položaj polučučnja i stenje (tada već onaj drugi roditelj dođe i odvede je). Kada se kupamo, dođe i skloni zavesu, onda pere kosu, pa često ode napolje ili ostane da se divi veš mašini. Ne šetkamo se mi goli po stanu, ali se ni ne skrivamo.


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: nagi pred djetetom
23.6.2012 15:58:40   
PoisonEve
Mini je jos mala, mada se ne krijem. Na tusiranje idem gola i izlazim gola a u spavacoj sobi se oblacim. Kad su ovakve vrucine cesto sam u gacama, ali pritvorim prozor zbog komsija (tu nam zivi familija).
Mm je sramota da bude go pred Mini.

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: nagi pred djetetom
23.6.2012 17:04:30   
indy_25
Mi se skidamo jedni pred drugima. Moj muz se nekad tusira sa sarom u tus kabini. Kod nas je to normala.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: nagi pred djetetom
23.6.2012 20:44:29   
red3lilu
Kod nas nije bilo skrivanja, golo telo je normalno, bilo njegovo ili naše. Jedina razlika je da meni nikad niko ne smeta, dok mm voli privatnost, a to mu je ostalo od ranije jer je iz velike porodice gde se večito guralo i izbacivalo iz kupatila i stalno čekalo na red. Tako da nas tata uvek izbaci iz kupatila. Dok je Džoni bio mali sve se tolerisalo, nismo se skrivali, ponašamo se potpuno normalno. A sada kad je malo porastao učimo ga da poštuje tuđu privatnost dok je neko od nas u kupatilu, isto tako se ponašamo i kada je on unutra.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 16:10:31   
dijana1*
Sinoc sam bila u teretani i kada sam usla u svlacionu u okviru koje ima sauna i za tusiranje ostala sam bez reci. . . . Jedna majka je sa troje male dece bila u teretani, posle treninga su se svi zajedno okupali (dve devojcice i decak), da napomenem da su u pitanju veca deca.
Uopste mi nije bitno kako oni funkcionisu kod svoje kuce, to je njihova stvar, ali mi je ruzno da decu dovodi na javna mesta i da ih tako skida a jos gluplje mi je da se ja skidam gola pred tudjom decom i jednim malim decakom. Bas mi je bilo neprijatno i bilo mi je lakse da sacekam 15 min da oni zavrse nego da se skidam pred malom decom. Svasta ljudima pada na pamet.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 18:07:40   
MarijaBg
Natalija prosto obozava da cuci ispred kade dok se mm kupa user posted image Upadne ponekad i kad se ja kupam, ali samnom provodi mnogo vise vremena, a tata se kupa cim dodje sa posla, a ona se za njega zalepi kao krpelj, tako da je to sad vec postao ritual: sedne na hoklicu pored kade i prica mu nesto, pa kao dodaje sampon... Uvek se brije dok nju drzi u rukama- u jednoj ruci Natalija u drugoj brijac, a ona ocarana, nema vece zabave za nju... MM je u pocetku bilo glupo, ali smo se dogovorili da necemo da se krijemo pred njom, bar dok malo ne poraste. Ne kupamo se zajedno sa njom nikada.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 19:01:08   
boba 11
Meni je ovakvo ponasanje strano i izbegavam da se skidam gola pred decom.Nisam volela da gledam kako mama seta bez grudnjaka dok se ne presvuce u spavacicu uvece ili odelo ujutru,i tako sad ja izbegavam da mene deca gledaju.Jednostavno mi je to smetalo odrasla sam u sredini gde se tako nije ponasalo osim ovog sto sam pomenula,tatu nikad nisam videla golog i super funkcionisem i srecna sam sto nisam.Jednostavno sam ili stidljiva ili cak i gadljiva na polne organe iako su oni sasvim prirodni.Ne volim ni pred muzem da se skinem kada je dan ili na svetlu a kamo li pred decom.Moj sin sad poceo da crta gole sikeuser posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 19:10:36   
Verolina

IZVORNA PORUKA: boba 11

tatu nikad nisam videla golog i super funkcionisem i srecna sam sto nisam.

I ja user posted image

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 20:05:25   
Ana RR
Mi se za sada ne krijemo pred Maretom, voli da uđe u kupatilo kada se mm tušira, malo se smeje, pokazuje kako tata ima pišu, pa pokaže gde je njegova piša i to je to. Ja se presvlačim čim dođem sa posla i uvek je on sa mnom tada jer mu je zanimljivo, pogotovo je fasciniran grudima i stalno ih pipka (e sine, kad je trebalo da ih pipkaš ti nisi hteo..).
Ja sam po prirodi stidljiva ali ne želim da njemu to namećem, pred mužem se normalno skidam (u bilo koje doba dana user posted image user posted image ) i verujem da će mu (Marku, ne mužu user posted image ) u nekom momentu to postati dosadno i neće ni obraćati pažnju više.


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: nagi pred djetetom
14.11.2012 20:10:33   
Anoniman
Mi tome ne pridajemo značaj. Ne želim da mi se dete gadi bilo čijeg tela. Nemamo običaj da preterano šetamo goli po kući ali ni da se krijemo i zaključavamo kad se presvlačimo. Želim da moje dete odraste sa svešću o tome da se ne treba stideti i plašiti sopstvenog tela, želim da bude opuštena, samouverena i svesna svog tela.

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 61
   RE: nagi pred djetetom
10.6.2013 8:02:58   
Olga75
ja nesto ne volim da sam gola i kad naleti u kupatilo kad sam tamo ne pravim dramu i teram je , kao opusteno al uvek gledam da se zaklonm , na znam sto nije mi bas najprijatnije da me dete vidi nagu

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: nagi pred djetetom
10.6.2013 8:05:27   
branki*
ja se isto ne setam gola po stanu,ali se presvlacim komotno i kad se tusiram,boza nekad upadne,nije mi to problem...e,sad,kad bude veci,ne znam kakavo ce mi biti misljenje...

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: nagi pred djetetom
10.6.2013 8:06:09   
NadaR
I kod nas je slicno. Nije sad da se setkamo bez odjece ali ako naleti , ok , nista posebno.
On i ne obraca paznju .

Jedino smo se dogovorili da na wc ide svako sam . user posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: nagi pred djetetom
10.6.2013 8:08:01   
Trcosava
Ana meni često uleti u kupatilo posle tuširanja, ne pravim nikakvu dramu, niti mi nešto posebno smeta. Mm nikad nije nag pred njom user posted image Ana ima neverovatna pitanja i uopšte ne znam kako bi reagovala da vidi drugara od mm hahah

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: nagi pred djetetom
10.6.2013 8:17:58   
mati
"a gde je tvoj curko" Trudim se da izbegnem takve situacije, ali kad se esi... Objasnjavamo se...

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: nagi pred djetetom
25.11.2013 11:49:08   
Anck Su Nmaun
MM ne ide go pred njima (ipak su to dve devojcice) ali mene ako zateknu ne skrivam se.
A naj smesnije mi je kad me vide bez gornjeg dela pa H pita :''Mama sta ti je to"? user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: nagi pred djetetom
25.11.2013 11:52:00   
vikiveki
Ja se trudim a i mm da nas ne vide nage u kući,dok su bili mlađi dešavalo se da me ponekad vide bez grudnjaka ali to je to

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 12:06:44   
sneza24
Dok je D bio manji nismo se krili od njega ali od kako je veći izbegavamo da nas viđa gole. Prošli smo fazu : A gde je tvoja piša. Sad insistiram na tome da mi ne ulazi u kupatilo dok sam u wc ili se kupam, a ako se presvlačim a on uđe samo mu okrenem leđa. Tako ću i sa L kad malo poraste, za sad može da nas viđa gole.

_____________________________

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 13:18:50   
Didy
Mi se ne skrivamo od dece, presvlačimo se ko gde stigne, nikad ne izbacujemo decu iz kupatila ili sobe, ne zaključavamo vrata. Ne šetamo goli po kući, eventualno mm izađe iz kupatila go, pa ode u spavaću da se obuče.
Stefan je pre možda godinu dana stalno tražio da se on i tata zajedno tuširaju. Ne znam šta mu je bilo, uglavnom, prošlo ga je. Sad kad nas vide gole, komentarišu ko ima, ko nema pišu i tu se sve završi.
Neću da steknu osećaj da je to nešto ružno, niti da budu stidljivi jednog dana. Ni mm ni ja nismo stidljivi, npr. oboje se opušteno tuširamo u svalčionicama u teretanama i volela bih da i moja deca jednog dana budu opuštena u takvim situacijama.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 17:52:08   
isidora88
meni je najsmesnije kad me mateja pita, mama gde ti je pisa, ti imas malu pisu, i tata ima malu pisu, a ja imam veeeliku user posted image , umrem od smeha svaki putuser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 19:22:32   
big mum
Nagi pred djetetom-DA


Ne šetam se gola po kući ali kad izađem iz kupatila prošetam do sobe gdje se oblačim.Djeci je to normala jedino kažu- mama obuci se zima je smrznućeš se.user posted image user posted image

Sofi i ja se kupamo zajedno.Muža nikad nije vidjela golog on to ne voli.Ali vidjela je brata i drugare u vrtiću kako piške.I rekla sam joj da svi muški pa tako i nen tata ima takvu pišu.Sin je još uvjek mali i ne razumije ništa.
Ni od njega neću ništa da krijem.

_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 21:11:14   
VVVV
Meni je uvek bilo bzv sto se moja majka stalno skrivala.
Secam se da sam kao mala slucajno upala u kupatilo, a ona je tako skocila da se pokrije, da sam se ja uplasila. Bas mi je to bezveze. Kao da je nesto strasno u tome sto je neko go.

Ja se ne skrivam. I verovatno necu nikad, posto imam cerku.
Da imam sina, verovatno bih pocela kad postane veci.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 21:24:15   
isidora88
nesto razmisljam, do kad je ok da me dete vidi golu? kad idem u kupatilo ide i on sa mnom, jer smo uglavnom sami, nekad se zaigra pa budem sama, ali uglavnom je sa mnom.
ne znam kad da pocnem da mu branim da ide sa mnom u kupatilo, a samim tim i da me vidja golu? bas me to buni, on ce sada 3 godine i nisam pametna do kada je okuser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: nagi pred djetetom
6.12.2013 21:31:10   
Didy
Moj sin ima 5 i ja i dalje ne vidim ništa strašno u tome što me vidi golu.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here