|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja mama i ja
22.8.2011 23:25:20   
Snelle
Ja sam jako vezana za svoje roditelje, posebno za majku. Uvek je bila moje rame za plakanje i najbolji prijatelj/sagovornik. Godinama unazad razmišljam kako ću bez nje, tate...pokušavam da se pripremim na taj/te trenutke, ali to je prosto nemoguće user posted image

_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Moja mama i ja
22.8.2011 23:32:10   
limunada
IZVORNA PORUKA: magde

Pa, ja sa svojom majkom nikad nisam ni bila u nekim bliskim odnosima...a posle udaje i rođenja dvoje dece smo se još više udaljile...retko kada hoće da pričuva decu, uvek mi nešto prigovara i nikako nije zadovoljna životom koji ja vodim...tolerišem je jer mi je mama, ne svađam se sa njom i pomažem u granicama normale, ali da je bilo koja druga osoba u pitanju davno bi mi bili stranci.



ovo sto je caca pisal akao da sam ja pisala istooo
joj magde user posted image ja neznam sta bih da imam takav odnos sa mamom,odmah mi suze krenu,bar ti je tata podrskauser posted image


_____________________________

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Moja mama i ja
22.8.2011 23:33:03   
limunada
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam jako vezana za svoje roditelje, posebno za majku. Uvek je bila moje rame za plakanje i najbolji prijatelj/sagovornik. Godinama unazad razmišljam kako ću bez nje, tate...pokušavam da se pripremim na taj/te trenutke, ali to je prosto nemoguće user posted image
isto user posted image


_____________________________

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 11:43:34   
Anoniman
Moja majka....Moja majka je moj ponos. Moja mama je žena zmaj. Ponosna sam na nju, ponosna sam na ono što radi, ponosna sam na svaki deo nje, na svako srce koje je usrećila, ponosna sam na to što je savršena mama, baka, tašta, prijatelj, humanista. Moram da se pohvalim, moram da pokažem svetu ko je ona, da pokažem ženu koja je uvek više pomagala drugima nego sebi, koja ima srce za selu planetu, da svakog u njega primi i udomi ga najbolje što može... Ponosna sam na sve njene humanitarne akcije, na sve zagrljaje i svu podršku koje pruža, volonterski, na sve borbe koje je vojevala da pomogne drugima. Ovo je moja mama, Gorica...

KLIK

KLIK

KLIK

Uspela je da dovede Rasima Ljajića u naše selo i da mu lično pokaže gde i kako žive pojedina obolela deca, socijalni slučajevi. Uspela je da pribavi tone i tone soka i potrepština za dečiji vrtić u našem selu, kao i za decu samohranih roditelja i udruženje penzionera. Pisala je na stotine apel-mailova svim proizvođačima dokle god u selo nije stigao kamion posebnog brašna za decu obolelu od celijakije koja su ovde udomljena u hraniteljskim porodicama. Sama je oslikala dečije odeljenje u našem seoskom domu zdravlja, da decu koja dođu kod lekara više ne dočekuju beli, hladni zidovi.

Mama, volim te!

< Poruku je uredio BubaMira -- 16.9.2011 11:45:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 154
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 11:46:40   
Ana RR
user posted image za mamu!

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 16:39:23   
oxy7
Bubamiro, ti i tvoja mama ste mi uljepšale popodne! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 16:46:52   
PoisonEve
Najezih se sad dok sam citala ovo BubaMiro. Svaka cast za najbolju mamu!!! Bravo!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 17:20:13   
bokicans
Ovo je divno,kakva Velika zena.Ovo se zove veliko srce.Tako sam ponosna sto sam je i ja upoznalauser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 21:23:48   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Osecam se uzasno,pretesko mi je pala jedna istina danas.Imam sestru koja je puno mladja od mene,odrasla je uz mene,nema gde je nisam vucala i vodila,dok je bila mala stalno sam je cuvala(Nekad svojom voljom,nekad ne).Mama ju je dosta kasno rodila i uvek mi se cinilo da nju posebno "stiti" u svakom smislu.To mi je dosta tesko padalo,jer se secam kako je prema meni i starijoj sestri bila potpuno drugacija.Nema gde nisam ledja podmetnula za tu svoju sestru(ponavljam nekad svojevoljno nekad ne).Sad imam bebu,mislila sam da ga mama cuva dok mm i ja radimo,pogotovo sto nam se smene preklapaju,pa bude sa mamom samo 2-3 sata.Medjutim,moja je mama rekla da nema bas zivaca,ima bastu,zimnicu........naravno ja bih joj pomogla u svemu tome.Ja sad moram malog upisati u vrtic,mnogo mi ga zao,ne bih da ide.
Inace jako je dobra beba,niti ga mora uljuljkavati,nosati,samo ga spustis u krevetac.Meni je pretesko i ne mogu da prihavtim da sam to zasluzila od nje.Mislim ja shvatam da je imala tezak zivot,da se potrosila,ali opet........Nemam kome reci,pisem pod opcijom anoniman jer me sramota........ne mogu ni sama da prihvatim tu cinjenicu,danas me to bas dotuklo.......Uf,mnogo mi je teskouser posted image .
Sto se vrtica tice,moje misljenje je uvek bilo da su jaslice nuzno zlo i da upisuju samo oni koji moraju i koji bas bas nemaju gde sa decom.Mislila sam da ga upisem tek sa 2,5-3 god.,medjutim ipak ce morati krenuti u septembruuser posted image


Kontam te 100 %. Imam mladju sestru 10 godina kojoj sam menjala pelene, muckala AD mleko, hranila je. Cak je mama bila 2 meseca u bolnici zbog zutice... Uvek sam je cuvala i pomagala joj jos danas. A beba mi ima 9 meseci i jos je niko od moje familije nije video. Nisam htela da navaljujem, al naravno da bi mi dobro dosla pomoc.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 23:14:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Bravo za Goricu!!! Svaka čast!

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 160
   RE: Moja mama i ja
16.9.2011 23:49:16   
pepeljuga
Ja se stalno svadjam sa mamom i izludjuje me ali evo danas sam dosla mrtva umorna, takoreci smozdena s posla i uletela pravo u neki haos sa familijom mm povodom svadbe njegove sestre koja kao da je Kejt Midlton, tako su me smorili svojim debilnim pricama, bas sam bila sva nikakva, usput pakovala stvari da idemo kod njegovih za vikend (a ne ide mi se jer mi je sutra rodjendan i necu da budem tamo, samo moram zbog obaveza), i mama mi na vratima, kad sam izlazila, cusne koverticu u ruke za rodjendan jer sutra radi ceo dan i necemo se ni videti. Mnogo sam se rastuzila user posted image  

_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 14:22:18   
jovicaa
da li neko ima los odnos sa majkom?
da li je nekom mama priredila tako gadno detinjstvo da ne moze da joj oprosti?
ja sam u jako losem odnosu sa svojom majkom, od dana kada znam za sebe...
bila je par dana kod mene medjutim danas smo se tako jako posvadjale da je otisla, i mislim da smo sada stvarno, ali stvarno zavrsile ako ne zauvek onda na jedno duze vreme.
kako oprostiti roditelju i preci preko nekih stvari.... najveci problem je u tome sto ja jednostavno ne mogu da se oslobodim nekih stvari iz detinjstva... ne mogu... zao mi je sto je uopste dolazila, osecam se uzasno... ne mogu vise ni da mislim o tome, ali sto se mene tice stvarno smo zavrsile..


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 15:12:19   
Snelle
Jovo, nije svako rođen da bude dobar roditelj i ne ume to baš svako, ma koliko se trudio. Svako od nas greši i pravi male i velike greške u roditeljstvu. Ako te tvoja majka stvarno i iskreno voli, a verujem da jeste tako, nemoj je gurati od sebe, ma koliko se ogrešila o tebe, ona te je podigla, čuvala, negovala kad si bila bolesna, brinula se za tebe, hranila te....ona je TVOJA majka, pa kakva god da je ili je bila. 

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 16:25:06   
PoisonEve
Sa mamom imam poseban odnos, mislim da je pored svega moj najveci prijatelj i ne bi mogla da zamislim zivot bez nje. Ali ima ona svojih mana koje me bas izludjuju a jos vise me izludjuje sto sve vise licimo! Veliki je hipohondar, za svaku sitnicu me salje kod lekara (mada moram da priznam da mi je tako jednom i spasila zivot), opsednuta je cistocom, pere ruke na svakih 5 min, bukvalno! Ponasa se prema meni kao da imam 5 godina, jos uvek iako treba da rodim dete uskoro. Nekad mi to prija kad se salimo, ali kad me preko telefona pita da li sam obula carape dodje mi da joj spustim slusalicuuser posted image
E, sad ima jedan veliki problem. U pitanju je njen brak.
Naime tata i ona su oduvek bili totalno razliciti i nikada nisu bili jedno za drugo. Ona je drustvena, voli da se sali, da izadje, da prica a on cutljiv, vecito nadrndan, tezak covek i jako povucen.
On je celog zivota izigravao zrtvu i stalno joj to nabijao na nos. Tipa, mogao sam da pojedem burek, al nisam kupio sam deterdzent za sudove, drugi muskarci kad dodju kuci citaju novine ili gledaju TV a ja popravljam po kuci i stalno joj branio nemoj ovo, nemoj ono, mesao se cak i koja ce cediljka za sudove da se koristi. Nikada nije smela sebi da bez grize savesti kupi cipele nego je morala da krije i laze.
I evo posto su oboje bili zaposleni do skoro i drzavnoj firmi sad je otislka pod stecaj i oboje su bez posla. Njoj je mnogo teze jer je u radu nalazila spas, a on radi privatno sad.
I kulminacija je bila kada je videla slucajno njegov profil na FB da se dopisuje sa zajednickom drugaricom koja je razvedena i stalno mu salje ljubavne stihove, lepe komentare itd a za moju mamu ni da pita. Nju je to jako povredilo jer on nikada za 30 godina braka nije uputio ni jedan kompliment a davao mnogo uvreda.
Skoro sam usla na tatin profil on je lajkovao neki sajt HOCU RAZVOD! Mnogo sam se potresla. Pa zar se tako nesto objavljuje javno na drustvenoj mrezi??
Njoj je grozno sada, jos i baka (njena mama) nije dobro, ne zna gde ce pre i dnevno me zove po 10 puta i place a ja ne znam kako da joj pomognem samo me jos potresa a to mi bas ne treba u trudnociuser posted image


_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 18:15:27   
jovicaa
znam snelle, ali kako preci preko nekih stvari koje su te uzasno povredile... stvarno ne znam, ja zelim, ali jednostavno ne mogu to me izjeda stalno i pokusavam da je opravdam u svojoj glavi ali to je barem sada nemoguce definitivno... mislila sam da je mozda neko imao slicnu situaciju, ali vidim da ovde svima raste cvece u zivotu, ili me jednostavno ignorisu tako da vise necu ni pisati.

_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 18:21:42   
Anoniman
Ne može i ne mora sve u životu da se oprosti, pa i kad su roditelji u pitanju. Mislim da treba da se fokusiraš na to da prihvatiš da je vaš odnos takav kakav jeste, da naučiš da funkcionišeš pored nje kad ti dođe u posetu, i da budeš pristojna.
Koliko te znam, ne bih rekla da si neki namćor i prznica, verujem, ako ne možeš da joj oprostiš, da to onda nisu stvari koje bi iko olako oprostio.
Ako ti imaš problem sa sobom, zbog njenog ponašanja prema tebi, moraš posetiti psihologa koji će te, bolje nego bilo ko drugi, uveriti da ti nisi ništa bila kriva, jer nijedno dete nije.
A ako imaš problem sa njom...da li ona uopšte zna šta i koliko joj zameraš? Ako zna, šta ti kaže? Ako ne zna, možda bi trebala da joj kažeš?

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 166
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 18:27:39   
jovicaa
pa da ja ne zelim sukob sa njom... mozda jesam direktna i otvorena ali nisam svadljiva - bez povoda. ali to je jednostavno jace od mene uvek se iznova i iznova svadjamo zbog istih stvari... ona zna, ali ona svoje ponasanje do danas nije promenila, i dalje je sebicna i misli samo na sebe, sto mene jako povredjuje. ali naravno nije svesna toga. generalno mislim da je moja majka dosta losa osoba, to je tako i ona to svojim postupcima samo potvrdjuje, svojim glupim hirovitim ponasanjem. sto je meni nepojmljivo, pa valjda kako prolaze godine treba da se usavrsavamo i postajemo bolji ljudi a ne da ostajemo jednako nesvesni sa 20 i 40 i nesto godina?



_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 18:34:05   
PoisonEve
Vidi jovice, ja imam slican problem sa tatom, mnogo je stvari uradjeno i tesko mi je da predjem preko toga, posebno u detinjstvu. Mislim da to sto imas probl;em sa mamom mozda kos teze tebi pao jer je zenskoj osobi posebno vazan dobar odnos sa majkom. Kontam da se zrelost stice godinama al takodje iz svog primera mogu ti reci da nije uvek tako i da, nazalost neki ljudi su jednako ravnodusni i sa 50 godina!
Da li si imala neki kraci ili duzi prekid odnosa sa njom? Ako jesi, kako je reagovala?


_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 19:07:50   
isidora88
jovice i ja imam problem sa mamom,pisacu ti na pp,ne bih javno o tome.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 21:10:54   
Anoniman
poison eve obicno se posvadjamo i pomirimo ubrzo...  ja obicno predjem preko svega zato sto kao mama mi je i to...ali ovaj put je drugacije nekako je ozbiljnije.. dosle smo do toga da vise ne zelimo ni da se trudimo da funkcionisemo zajedno
ovaj put sam ja nju izazvala to je definitivno tako, ali je ona samo cekala, to sam osetila. ali kako da se ne naljutim na nju, covece znam da nemam nikakvu pomoc i sad kad je tu posle sto godina, ocekujem od nje vise nego samo da cuva bebu. mogla bi da opere prozore da nesto uradi vece...
mislim prica na sva usta kako je dosla da mi pomaze, a ne uradi na kraju nista, lencuga je teska. da ona kaze hej dolazim kod tebe i necu nista da ti spremam, mrzi me i kraj, to bi mi bilo ok, a ne da dodje i kao glumi neko ludilo a generalno nista nije spec uradila. mislim ovo je samo glupava sitnica i nije razlog da se sa nekim posvadjas ali ta moja netrepeljivost vuce korene jos iz detinjstva i ja ne mogu da savladam te lose emocije. i uopste joj zivot ne lici ni nasta pravi haos kako se okrene, uzasna je. nadam se da nikada necu biti kao ona. mislim ona se i sa svojom porodicom stalno svadja, niko joj nije dobar, osim decka ili sad joj je vec i muz. i povraca mi se od toga. ceo moj prokleti zivot su joj muskarci bili bitniji od mene muka mi je vec od toga... mislim ne mozete ni da zamislite u kakvom sam ja neredu zivela, koliko je bila uzasna prema meni, srecom retko je bila kuci, vise sam bila sa tatom, da njega nije bilo, ne bi ja normalna izasla pored nje.... stavicu pod anoniman, ne bih da je kompromitujem,

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 170
   RE: Moja mama i ja
21.9.2011 21:12:25   
jovicaa
nije bitno. e sad ne zelim da ispadne da kukam ili nesto.... ali neke stvari se jednostavno ne zaboravljaju. znam da ima i gorih majki, nije ona mene tukla svaki dan, ali bilo je scena od kojih mi je i sada lose kada se set_im....


< Poruku je uredio jovicaa -- 21.9.2011 21:22:00 >


_____________________________

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Moja mama i ja
22.9.2011 22:18:42   
gagilly
ja obozavam svoju mamu. narocito od kako sam i sama postala majka. sta je sve ona prosla u zivotu, svaka joj cast kako je i dalje vedra, najsmejana, opustena i cool. prema mom detetu je divna, nenametljiva, ne utrpava se i ne pametuje, njen stav je - to je moje dete i ja najbolje znam sta je dobro za njega a sta ne. a ne kao moja sveki, o kakva sam samo bila glupaca sto sam joj dozvolila da mi toliko pomaze dok je uros bio bas mali, bolje da sam u nesvest padala svaku noc, jer sada ona misli da ima ekskluzivno pravo na moje dete, da ga poznaje bolje od mene i da samo ona zna sve. ali to je vec za drugu temu.

u svakom slucaju, HVALA TI MAMA sto nisi takva, nekaze se za dzabe majka je majka, jedna i jedina, nezamenljiva.

jovice, jako mi je zao sto nemas dobar odnos sa mamom, ali znam kakoje kad ne ide-ne ide, ali ipak....zar ne postoji ni jedan nacin da nekako prevazidjete probleme...?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Moja mama i ja
7.11.2011 15:57:14   
PoisonEve
Drugari, imam jedan veliki problem i nemam kome da se poverim pa resih da podelim svoj problem ovde.
Izgleda da mi se roditelji razvode, posle 27 godina braka. Meni je i ovako tesko sa malom bebom od tek tri nedelje, mm radi po ceo dan, nervozna sam i potpuno nestabilna i sad jos ovo. Tata je rekao mami da je vise ne voli i da hoce da se razvede. Mama mi je jako osetljiva i da, pomalo neuroticna. Zamolila ga je da pokusaju jos malo ali on nece. Hoce da podele taj stan na 2 garsonjere. Sa mamom bi onda ziveli i baka i moj brat, ali gde da nadju 2 garsonjere od stana na poslednjem sprau solitera??? Mami se srusilo sve. Vec skoro godinu dana je bez posla, propala im je firma, a njoj je tek 50 godina a nema nikakvu vezu gde bi se zaposlila. Tata je poceo da pije neke lekove, ide kod psihijatra. Postao je vrlo cudan, mama misli da se vidja sa nekom drugom zenom.
Ne znam vise sta da mislim i kako da se osecam. Danas mi je dosla mama da mi pomogne u kuci ali uz to sve vreme kune, preti, place...tesko joj je, znam i meni je zbog njih. Ali ja sam toliko umorna, ne spavam ni danju ni nocu. Legla sam sa Minom da malo odspavam a ona me je probudila jer se drala na nekog na telefon. Postala je odsutna i zaboravila je da sam joj rekla da ne smem beli luk zbog mleka pa je skuvala rucak sa belim lukom. Ja sad to ne mogu da jedem. Ona stvarno pocisti celu kucu, opere sudove ali uz to ona sve vreme place, kuka a ja ne mogu da joj pomognem....sve to utice i na moj odnos sa mm. Jer sam ja duplo razdrazljiva zbog toga pa se svadjam sa njom. Sve mi se rusi...precesto sam pocela da razmisljam kako bi bilo da ne dojim, onda bi mogla da popijem neki lek za smirenje...zapadam u depresiju, a taman sto sam se izvuklauser posted image user posted image user posted image
Ima li neko pametan savet? Jako mi je tesko...

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu gagilly)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: Moja mama i ja
7.11.2011 16:08:50   
bea83
PE,jedino što mogu da ti ponudim jeuser posted image Nemam pametan savet osim da, koliko god ti je teško zbog mame i celog problema, probaš da se isključiš i čuvaš svoju malu porodicu. Možda zvuči surovo, ali u ovom momentu moraš da budeš najvažnija sama sebi jer od tebe zavisi jedno malo stvorenjce kome si ti centar sveta. Znam da ti se lek trenutno čini kao izlaz ali i sama znaš da nije, već samo donosi trenutno otupljenje emocija, ali čim prodje dejstvo problem će i dalje biti tu a ti ćeš imati i dalje bebicu koja od tebe očekuje da budeš zdrava.
Sve ovo ti pišem pomalo iz ličnog iskustva jer i moja porodica prolazi trenutno kroz tešku fazu (mama je u velikom problemu sa mojim očuhom, razmišljaju takodje o razvodu a sve to zbog problema sa mladjim bratom koji ima samo 16 godina a koji se već uvukao u jako loše društvo, napustio školu i okrenuo se drogama), mama i ja smo jako bliske i ja sam joj trenutno jedini ventil i savetnik ali sve to utiče i na mene, jako se brinem zbog nje koja nije zdrava i zbog naravno brata, koga još uvek gledam kao bebicu. Ali pokušavam da se distanciram maksimalno, da pružim podršku ali da ostanem pribrana jer od mene zavisi beba u mom stomaku i to u ovom trenutnku moram da stavim na prvo mesto.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Moja mama i ja
7.11.2011 16:25:39   
Anoniman
PoisonEve bas nije trenutak da se sve to desi, ali ako vec mora, prihvati to, pisala si i ranije da je to los brak...
Ne znam sta bih ti savetovala, mozda da mami kazes nesto slicno ovome sto si napisala i da zbog tebe i njene unuke pokusa da se suzdrzi od suza i ruznih reci kada je kod vas...
Ona treba da se trgne! A ti gledaj svoju Minu, svoje savrsenstvo, ne mozes pasti u depresiju, zbog vas i najvise zbog nje...


(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here