|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Postovi i posna jela
27.11.2014 9:28:10   
branki*
hvala,torbi za ovouser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 476
   RE: Postovi i posna jela
27.11.2014 11:48:08   
Torbica
Ljubim!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 477
   RE: Postovi i posna jela
27.11.2014 13:06:49   
World
Torbice, imas li kakav recept za neki 'pristojan' kolac ili tortu, ali bez margarina?

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 478
   RE: Postovi i posna jela
4.12.2014 14:32:34   
nata11
Kako da ovaj recept prilagodim da bude postan: link
Da samo izbacim jaja user posted image

_____________________________





(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 479
   RE: Postovi i posna jela
4.12.2014 14:51:25   
World
Ne moras stavljati jaje uopste, a ako ti bude pretvrdo mozes dodati malo soka od narandze recimo..

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 480
   RE: posna jela
7.12.2014 13:28:35   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

bratzz ma nema problema!
Što se pasulja tiče, na žalost ne mogu ti reći tačne mere
Ali recimo ovako:
Skuvati 500g pasulja. U posebnoj posudi propržiti sitno seckan crni luk, recimo 4 veće glavice. U dubljoj tepsiji ili vatrostalnoj posudi izmešati procedjeni kuvani pasulj, propržen luka i oko 200 - 300g seckanih oraha. Sve to izmešati, posoliti i naliti sa malo vode i staviti u rernu na 250 stepeni. Pre nego što se sasvim zapeče zapržiti sa malo ulja, brašna i aleve paprike.
Valjda nije konfuzno?!

Nemoj da te brine što će pasulj dobiti taaamnu boju. To je zbog oraha. Ako ne voliš zaprške može i bez nje. Orasi i velika količina crnog luka mu baš daje šmek.


Ovo mi zvuči zanimljivo. Koliko shvatam, to je ustvari prebranac sa ukusom oraha, jel? Sada sam uzela da pravim običan prebranac, ali sledeći put bih mogla ovo ...


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 481
   RE: posna jela
7.12.2014 13:31:26   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Specijalno za Verolinu i naravno za ostaleuser posted image

Reforma torta
za kore:
250 g smlacenog meda
250 g secera
2 solje kisele vode
300 g mlevenih oraha
2 soljice ulja
24 kasike brasna
kasicica sode bikarbone

za fil:
10 kasika secera
pola case vode
200 g cokolade
kasika brasna

Sastojke za kore dobro izmesati, pa oklagijom na radnoj povrsini posutoj brasnoj razvuci 4-5 kora. Koru uviti oko oklagije, pa je nabacati na poledjinu nauljenog i brasnom posutog pleha i peci uz nadzor na umerenoj temperaturi. 10 kasika secera prokuvati sa pola case vode, dodati cokoladu i brasno, pa kuvati dokad se cokolada istopi. Ohladiti i nafilovati kore, filom takodje namazati celu tortu. Tortu ukrasiti struganom cokoladom koja se priprema na sledeci nacin: na pari istopiti 100 g crne cokolade ya kuvanje sa kasicicom margarina, pa je izliti na mermernu plocu ili emajlirani posluzavnik. kada se cokolada stegne strugati je ostrim nozem kako bi se dobile nejednake strugotine pogodne za ukrasavanje torte.



Jel ovo standardan recept za reform? Jel ona uvek posna?


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 482
   RE: posna jela
7.12.2014 13:42:59   
isidora88
nije to pravi recept za reformu, ona se inace pravi sa jajima, nije posna u originalnom receptuuser posted image

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 483
   RE: Postovi i posna jela
7.12.2014 14:24:30   
Torbica
IZVORNA PORUKA: World

Torbice, imas li kakav recept za neki ''''''''pristojan'''''''' kolac ili tortu, ali bez margarina?


Tek sad vidim pitanje, evo jedan od mojih najdrazih
http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/najbolji-medin-crnac_707.html Umesto fruktoze stavi secer, znam da ne voles!

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/posni-zerbo_677.html

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/neverovatno-mekana-strudla-na-vodi_915.html

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/slatke-posne-kiflice-na-vodi_793.html

http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/posna-lenja-pita_753.html

< Poruku je uredio Torbica -- 7.12.2014 14:34:25 >


_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 484
   RE: Postovi i posna jela
5.1.2015 21:51:56   
Anoniman
Zenske sad jedno pitanje, ali m stao mozak :( je li margarin stoni dijamant postan ?user posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 485
   RE: Postovi i posna jela
5.1.2015 22:14:19   
bubulence
imas onaj posni, cini mi se da je dijamantov u sivo srebrnom pakovanju. pise lepo posni margarin

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
   RE: Postovi i posna jela
24.2.2015 15:28:55   
dijana1*
Muz posti ceo post , tako da svaki recept i ideja za rucak mi zlata vrediuser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 487
   RE: Postovi i posna jela
13.12.2015 17:17:29   
nata11
U sastavu car na dara stoji :prah sa redukovanim sadrzajem kako masalaca - pretpostavljam to nije posno?

_____________________________





(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 488
   RE: Postovi i posna jela
13.12.2015 17:25:05   
dunja RR
Nato, ja mislim da je kakao maslac postan

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 489
   RE: Postovi i posna jela
13.12.2015 19:17:36   
milicicak
Nato, kakao maslac je postan. Kao i puter od kikirikija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 490
   RE: Postovi i posna jela
13.12.2015 20:04:01   
nata11
Aha ok, hvala na pomoci.

_____________________________





(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 491
   RE: posna jela
10.3.2016 19:23:18   
aleksandrici
Može biti posan ako je bez mesa.Pasulj oprati i naliti vodom.Kad provri izbaciti prvu vodu,dodati iseckan crni luk i kašiku ulja da bi se brže skuvao.Brzo se kuva i kad paslju uveče potopimo u vodu.On nabubri.Dodati ostale zaćine po želji.Pasulj je gotov kad čorba od pasulja pobeli.Napraviti zapršku od ulja i brašna,naliti čorbom od pasulja ,mešati 1-2 i ubaciti u šerpu sa pasulje.Kuvati još 5 minuta na laganoj vatri uz povremeno mešanje.Uživati u divnom ukusu.Prijatno.Pasulj je uzvrstan kad dodate majčinu dušicu i malo nane,lovorov list...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 492
   RE: Postovi i posna jela
10.3.2016 19:27:26   
aleksandrici
Setila se u trenutku krem supe od duleka.Vrlo je zdrava i puna vitamina.Brzo se sprema.Na maslinovom ulju dodam iseckanu glavicu crnog luka.Kad postane staklast dodati isečenu šargarepu,celer,krompir,malo pirinča i dulek.Naliti vodom i skuvati povrće.Dodati začine po želji,pobiberiti,posoliti,dodati lovorov list.Kad je skuvano izvaditi lovorov list i izmiksati povrće štapnim mikserom.Uživati u krem supi.Prijatno.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 493
   RE: Postovi i posna jela
10.3.2016 21:35:35   
Sladja 29
ko moze i ko hoce veoma je lepo i zbog zdravlja i zbog vere da se posti....ja iako imam zdravstvenih problema pa moram da uzimam lekove rado kada je post ja postim....naravno kako ne bih mogla da izdrzim ceo post ja postim nedeljuuser posted image dana

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 494
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 12:55:13   
jocajaca
Da vam poželim blagosloven početak Vaskršnjeg posta I da pitam ima li ko kakav dobar I isproban recept za posne namaze na void?
Najteže mi je smisliti ovo za doručak. Obično doručkujemo pekmez I hljeb ali bi voljela I nešto slano da smislim.
Hvala

(odgovor članu Sladja 29)
Direktna veza do poruke: 495
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 13:00:12   
vikiveki
Ja postim samo kada su oni veliki praznici,jednom ili dva puta sam postila ceo uskršnji i božićni post,ali to ne radim odavno,pored dece i spremanja za njih uvek se prevarimuser posted image i moja sveki počela da posti ali ona će postiti samo ovu nedelju

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 496
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 13:07:33   
aleksandrici
Ima,posni namaz sa kikirikijem,imam na svom blogu Šaljiva kuhinja,ili na google,predobar je,pravila sam ga više puta i odličan je.Naravno ,ako volite kikiriki !Inače postim,svakog petka,na Badnje veče i jednu nedelju pred Uskrs i tad se pričestim .Srećan početak Basršnjeg posta !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 497
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 14:09:44   
jocajaca
Pronašla sam!
Hvala ti puno svi obožavamo kikiriki.
Blog ti je odličan!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandrici)
Direktna veza do poruke: 498
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 14:53:39   
World
Imas namaz od avokada, susama, mozes slatki napraviti od orasastih plus cokolada itd.

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu jocajaca)
Direktna veza do poruke: 499
   RE: Postovi i posna jela
14.3.2016 15:51:43   
jocajaca
Pronašla sam puno nekakvih recepata I to većina raw food ima za ovo što ja tražim. Ali skontala sam da se može praviti million nekakvih kombinacija samo treba malo mašte. U svakom slučaju hvala vam.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Mafini od sira
Ringerajin kuvar: snowwhite7
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here