|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: posna jela
8.3.2011 16:51:50   
Ana RR
Evo ovako

3 šolje brašna
3 šolje vode
2 šolje šećera
4 kašike džema
4 kašike ulja
1 kesica sode bikarbone
1 kesica cimeta

Sve to pomešaš, staviš u pleh da se peče, pred kraj izvadiš kolač, premažeš ga džemom i vratiš još malo u rernu. Po želji možeš preko toga preliti čokoladom (posnom).

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.3.2011 20:24:53 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: posna jela
8.3.2011 17:12:20   
pepino
Hvala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: posna jela
8.3.2011 17:16:55   
Sanjica26 RR
e, ovo cu i ja da napravi mom muzu. Hvala Ana na jednostavnom receptu.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: posna jela
8.3.2011 17:17:31   
prolece
ana, ovo je odlično! kao medeno srceuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: posna jela
8.3.2011 20:24:28   
Ana RR
Jeste, kao medeno srce, i mnogo je ukusan kolačić user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu prolece)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: posna jela
8.3.2011 20:38:16   
Anoniman
u koliku tepsiju ide ova mera? da li moze umesto sode bikarbone, jedan prasak za pecivo? moze li se dodati karanfilic?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 131
   RE: posna jela
8.3.2011 20:40:29   
Ana RR
Ksena, nisam nikada stavljala prašak za pecivo, ali valjda može. Možeš karanfilić, možeš bilo šta što voliš.

Ja koristim neki pleh koji je onako klasične veličine, on mi je samo za kolače. Bem li ga koje su mu dimenzije user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: posna jela
8.3.2011 20:41:44   
pepino
Ja ne volem medeno srce,i posto nisam imala sve potrebne sastojke nisam pravila Anin,napravila sam od Lilly RR onaj sa grizom,orasima i grozdjicama i super je!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: posna jela
8.3.2011 20:44:31   
Anoniman
mislis na onaj klasicni pleh od sporeta? ja voooolim medeno srce.

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 134
   RE: posna jela
8.3.2011 20:48:13   
pepino
Ksena ja sve ove brze suvlje-biskvit kolace,da tako kazem pravim u tevsiji srednje velicine,ne pravim u onim velikim plitkim sto dodju npr. uz sporet,vec one dublje okrugle tevsije sto su i nase mame koristile ili cak nekada u manju vatrostalnu,ne znam dimenzije jer su okrugle,jedino da ti mjerim obim?!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: posna jela
8.3.2011 20:49:27   
Ana RR
Ne taj, taj je mnogo veliki. Mada bi tu bio samo tanji, ako tako voliš to je ok.

Dimenzije recimo 30_x_40, otprilike (mislim na pleh u kom ja pečem).

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.3.2011 20:51:14 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: posna jela
8.3.2011 20:51:44   
Anoniman
Soda je jaca od praska za pecivo i to 4 puta i kada koristis sodu, potrebno je testo odmah ubaciti da se pece. Soda se uglavnom koristi kada se u receptu nalaze neke kiseline, popud limuna, sirceta, jogurta, voca...

Prasak za pecivo takodje sadrzi sodu plus jos neke sastojke.

Najbolje je prasak ili sodu pomesati sa suvim sastojcima (brasno, secer...) pre nego sto se doda u ostatak smese (npr jaja)

Mozes staviti prasak, ali nisam sigurna da ce ti jedna kesica biti dovoljna a bojim se da te savetujem da stavis vise


(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 137
   RE: posna jela
8.3.2011 20:57:07   
Anoniman
heheheh...zaboravih napomenuti da mi imamo onaj mini sporet i da je tepsija za njega otprilike te velicine kao sto ti kazes ana. a takodje, ne pomenuh da imam samo jednu jedinu tepsiju plus malo vatrostalnu, pa sve sto pravim prekrajam i namestam kolicine user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 138
   RE: posna jela
8.3.2011 20:57:53   
pepino
Vidis Misicu to su vrlo korisne informacije,ja ovih dana razmisljam da bi par vas iskusnijih kuvarica trebalo da pisete te male tajne velikih kuvara u onu temu Pricajmo o hrani,kako li se vec zove,ja npr. kad pravim neki kolac po prvi put imam hiljadu nekih pitanja,kao npr. da li se i kako mjesaju neki sastojci,koliki pleh,da li kada pecem biskvit ako otvorim rernu pa opet zatvorim utice na to da ona splasne,pa da li jaja kada mutim trebaju biti mlaka (ne puno hladna,direktno iz frizidera) itd itd.....
Pisite kad god se necega sjetite....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: posna jela
8.3.2011 21:02:31   
Anoniman
Ja bih mogla da postujem i neki video user posted image Ksenci, ja sam danas opet pazarila neke plehcice i vatrostalne posude.

mozda je takve komentare najbolje stavljati uz recept

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 140
   RE: posna jela
8.3.2011 21:07:18   
Ana RR
Pepino, imamo temu koja može da ti posluži KLIK

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: posna jela
8.3.2011 21:09:44   
pepino
Hvala Anci,nisam vidjela ovu temu iscitacu je kad stignem

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: posna jela
8.3.2011 21:10:27   
Anoniman
joj, misu! srecom pa ti ne zivim u blizini user posted image  ja vec dve godine ne dozvoljavam mm da mi kupi normalan sporet dok se ovaj ne raspadne. volim taj princip "snadji se" i "nikad ne znas kako ce ispasti" user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 143
   RE: posna jela
9.3.2011 17:58:02   
Lu
Pitanje za sve koji posteuser posted image
Jel jedete proizvode na kojima piše:
Proizvod može da sadrži tragove mlijekauser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: posna jela
9.3.2011 17:59:16   
anajid
Ja jako retko postim,ali tada ne jedem te proizvode

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: posna jela
9.3.2011 18:00:12   
pepino
Lu ja takve uglavnom izbjegavam
A da li jedete gumene bombone koje su pravljene od govedje zelatine?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: posna jela
9.3.2011 18:06:50   
Olga75
Lu ja postim po katolickom kanonu ali cistu sredu i veliki petak ( njega obavezno ) se zavetujem na post na vodi i samo jednom do sitosti se najesti

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: posna jela
9.3.2011 18:08:07   
Lu
IZVORNA PORUKA: pepino

Lu ja takve uglavnom izbjegavam
A da li jedete gumene bombone koje su pravljene od govedje zelatine?

Joj pa ja ne jedem...ali da priznam, Korizma je i da ne lažemuser posted image
Jela sam i jedno i drugo a sad sam se zarekla da ću da postim baš kako trebauser posted image
Da li negdje ima napisano pravilo postauser posted image
Znala bi naša popadinca, bar za pravoslavceuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Postovi i posna jela
9.3.2011 18:09:36   
Lu
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Lu ja postim po katolickom kanonu ali cistu sredu i veliki petak ( njega obavezno ) se zavetujem na post na vodi i samo jednom do sitosti se najesti

Aha, cijelu Korizmu postišuser posted image
Piši šta praviš svaki danuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: posna jela
9.3.2011 18:11:01   
pepino
Pa ja sam prije jela sve bombone,naravno nisam mlijecne karamele i slicno,ali sve one koje su se kontale kao posne,nisam imala pojma do skoro od cega se prave gumene,mislila sam da su stvarno posne,nisam citala sastav
I ja Lu u poslednje vrijeme kad postim kazem odrecu se neceg neka bude kako treba post,pa nisam ih ni jela,ali sam kupila danas 3 kese mojih omiljenih,ali cekacu da prestanem postiti....

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here