Lu
|
Ova roza (koja je trebala biti crvena ) je sva čokoladna po Rokovoj želji pa sam je tako i nazvala, Rokova čokoladna tortica, vrlo je jednostavna BISKVIT 5 jaja 15 kaš. šećera 12 kaš brašna 3 kaš. kakaa 12 kaš ulja 12 kaš. mlijeka 1 p.z.p. Biskvit ispeći u okruglom kalupu, isjeći na tri dijela i prilikom premazivanja kore natopiti sa 2 dcl mlijeka pomiješanim sa 4 kaš. domaćeg pekmeza od šipka ali može i bilo koja marmelada koju imate. FIL U pola litre slatkog vrhnja staviti 4 čokolade i pustiti neka zavrije, kad se ohladi namazati kore, možete i okolo tortu ovim filom ili šlag-kremom od čokolade, ja sam stavila fondan. Druga torta (spiderman) je torta 7 days, KORA 300 gr plazme poredati a ja sam stavila od napolitanki samljevenih i pomiješanih sa medom. FIL Skuhati tri pudinga u litri mlijeka, kad se ohladi dodati pola litre umućenog slatkog vrhnja, staviti pola fila pa poredati kroasane punjene čokoladom (2 velike vrećice), pa drugi dio fila, ukrasiti tortu sa još 2 dcl umućenog vrhnja ili šlagom Obe su torte jednostavne i brze a ni u jednoj NEMA MARGARINA