|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upis u jaslice-vrtić
9.8.2013 10:30:34   
Odri Hepbern
Raspitala sam se, idem u poresko preko puta hotela Srbija ( Vozdovac ). Za prosek plata moram da sacekam da se sekretarica vrati sa sa odmora tako da cu predati zahtev za regresiranje tek od 19.8.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1151
9.8.2013 10:34:26   
Ana RR
Odri, taj prosek plate ti možda i ne treba, ja sam ponela za svaki slučaj a eto nije mi trebalo. Uzmi potvrdu sa biroa da si nezaposlena, pa ako ti budu tražili dopunu donesi to naknadno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1152
9.8.2013 10:37:38   
blesicakv
da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda?

Direktna veza do poruke: 1153
9.8.2013 10:38:00   
Odri Hepbern
Hm, pa mogu i tako. Hvala user posted image
Ja mislim da moze, na listingu se vidi do kada si radila.
Inace mi se od oktobra selimo u Stepu i moracu da moljakam da ga tamo prebace. Daleko mi je da ga vodam do Sumica. Komplikacija prava!

< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 9.8.2013 10:40:01 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1154
9.8.2013 10:38:53   
blesicakv
a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo..

Direktna veza do poruke: 1155
9.8.2013 10:39:19   
blesicakv
a koliko se ceka to resenje za regresiranje

(odgovor članu blesicakv)
Direktna veza do poruke: 1156
9.8.2013 10:41:34   
Odri Hepbern
U znaci ne moram licno da idem? To bi bilo super, posaljem muza taman, ionako nemam kome da ostavim Ogija.

Direktna veza do poruke: 1157
9.8.2013 10:44:07   
blesicakv
ako sad placamo za septembar kad onda dobijamo opet uplatnice?

Direktna veza do poruke: 1158
9.8.2013 10:44:52   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: blesicakv

da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda?

Može iz pio fonda.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1159
9.8.2013 10:45:33   
Odri Hepbern
Ja mislim da se posle za svaki naredni mesec placa do desetog u mesecu. Proveri ovo, nisam 100%sigurna.

Direktna veza do poruke: 1160
9.8.2013 10:46:15   
blesicakv
eto bar je kod mene u zemunu tako..podnela i za supruga i za mene..

Direktna veza do poruke: 1161
9.8.2013 10:48:07   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: blesicakv

a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo..

Tek 22og? Mi smo čekali par dana samo. A mislila sam da je Čukarica najgora.. meni su ladno u mupu naplatili uverenje o državljanstvu jer nisam donela nikakav dokaz da mi treba za upis u vrtić. Strašno! Ja joj kažem da je suprug vadio na Savskom vencu i da mu ništa nisu tražili, kaže ona eh, pa Savski venac... pa dobro bre, je l to druga država, ne razumem!

Direktna veza do poruke: 1162
9.8.2013 10:50:55   
Odri Hepbern
Ja sam drzavljanstva greskom izvadila u maju kada smo predavali zahtev za jasle tako da nisam nista platila. Da li mogu njih da kopiram ili moram nova da vadim? Znam da sada krstenice vaze neograniceno, a sta je sa drzavljanstvom?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1163
9.8.2013 10:53:36   
Ana RR
Možeš, samo ih fotokopiraj. Uostalom, nigde ne piše ne sme biti starije od 6 meseci, ja sam imala neko iz 2010. godine pa sam za svaki slučaj izvadila. Problem je što ja to uzimam u mup-u (jer je to iz siv-a prebačeno), inače se vadi u opštini i ne plaća se, niko ne traži nikakav dokaz, samo ovi slepci u mup-u traže.

Direktna veza do poruke: 1164
9.8.2013 10:55:24   
Odri Hepbern
Ok, hvala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1165
9.8.2013 14:34:25   
blesicakv
Boga mi ovi u Zemunu su katastrofa..Cekacu 2 nedelje za uverenje..
meni su rekli da sve papire koje treba da donesem, imam kuci po fiokama, i ne treba nista novo..
A zvala sam malopre da pitam da li mogu da donesem iz pio fonda ili moram sa biroa potvrdu da sam nezaposlena, pita me ona jel dete prvi put krece u vrtic i kada sam ostala bez posla, ja kazem da, prvi put i prosle nedelje sam ostala, a gospodja ce meni: e pa onda vam se upis odlaze, ne mozete upisati dete sve dok se ne zaposlite, bez obzira sto sam do sada radila...xe xe xe

Direktna veza do poruke: 1166
9.8.2013 14:47:14   
Ana RR
Ma daj, kakve gluposti su to. Ako je dete na spisku, ne može ga niko ispisati. Samo odneseš papire i ćao zdravo. Pa onda bi i mene vratili i Odri i ko zna koliko još žena..

Direktna veza do poruke: 1167
9.8.2013 15:58:09   
blesicakv
da ali meni su rekli vase dete je primljeno, a ne upisano, i posto vi sada ne radite ne mozete ga upisati, bez obzira sto ste u maju radili kada je bio konkurs..
srecom pa nisam dala otkaz, user posted image zato cu im vec pri sledecoj uplati odneti potvrdu o nezaposlenosti..
e onda mi bas nece moci nista..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1168
9.8.2013 16:19:59   
Ana RR
Ali takva situacija je i kod mene, ja sam prvo dobila otkaz pa je onda izašla lista u vrtićima. I juče sam ga upisala.

Direktna veza do poruke: 1169
10.8.2013 10:29:22   
lesica
Imamo i članak vezan za regresiranje vrtića OVDE

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1170
13.8.2013 10:59:52   
Odri Hepbern
Predala sam juce zahtev za poresko, ceka se 15dana. user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1171
13.8.2013 11:14:15   
Ana RR
Haha, baš su efikasni user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1172
13.8.2013 23:02:42   
blesicakv
pa rekoh ja, ja predala 8-og, a 22 treba da podignem..uzas..
a koliko se ceka resenje o regresiranju da li neko zna?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1173
25.8.2013 22:56:03   
Odri Hepbern
Ana a da li je potrebno nositi i prijavu boravka za mene i mm? Vidim da ti to nisi navela a na onom papiru sto su mi ga dali u jaslicama pise da treba. Gde predajes zahtev za regresiranje, u centrali vrtica na opstini gde ide dete ili negde drugde? I da li treba nositi i potvrdu iz vrtica da je dete upisano kod njih?
Inace, mi jos nismo dobili potvrdu iz poreskog, poludecu. user posted image Da li ima neki rok do kada mogu predati zahtev za regresiranje?
Ps. sada vidim da je Marko stariji od Ogija 1god+ 1 nedelju.user posted image

< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 25.8.2013 22:57:41 >

Direktna veza do poruke: 1174
25.8.2013 23:11:48   
Ana RR
Odri, umesto prijave boravka poneseš isčitanu ličnu kartu, to ti je to.

Zahtev sam predala u računovodstvu glavnog vrtića na opštini gde je i vrtić u koji Maki treba da krene.

Ja nisam imala potvrdu o upisu, kada sam zvala računovodstvo da proverim rekli su da je to kod njih.

Ne znam za rok, mi smo dobili tačan datum i vreme kada da odnesemo dokumentaciju. Proveri u poreskom šta toliko koči, pa ne treba im mesec dana za jedan A4 papir!

Da, Maki je veeeeejiki user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svako treće dete ima anomaliju lica i vilice
Deformiteti lica i vilica sve češća su pojava kod dece, a svako treće ili četvrto dete ima neku od anomalija.
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here