Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:30:34
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Raspitala sam se, idem u poresko preko puta hotela Srbija ( Vozdovac ). Za prosek plata moram da sacekam da se sekretarica vrati sa sa odmora tako da cu predati zahtev za regresiranje tek od 19.8.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:34:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Odri, taj prosek plate ti možda i ne treba, ja sam ponela za svaki slučaj a eto nije mi trebalo. Uzmi potvrdu sa biroa da si nezaposlena, pa ako ti budu tražili dopunu donesi to naknadno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:37:38
|
|
|
|
blesicakv
|
da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:38:00
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Hm, pa mogu i tako. Hvala Ja mislim da moze, na listingu se vidi do kada si radila. Inace mi se od oktobra selimo u Stepu i moracu da moljakam da ga tamo prebace. Daleko mi je da ga vodam do Sumica. Komplikacija prava!
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 9.8.2013 10:40:01 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:38:53
|
|
|
|
blesicakv
|
a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:39:19
|
|
|
|
blesicakv
|
a koliko se ceka to resenje za regresiranje
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:41:34
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
U znaci ne moram licno da idem? To bi bilo super, posaljem muza taman, ionako nemam kome da ostavim Ogija.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:44:07
|
|
|
|
blesicakv
|
ako sad placamo za septembar kad onda dobijamo opet uplatnice?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:44:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: blesicakv da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda? Može iz pio fonda.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:45:33
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ja mislim da se posle za svaki naredni mesec placa do desetog u mesecu. Proveri ovo, nisam 100%sigurna.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:46:15
|
|
|
|
blesicakv
|
eto bar je kod mene u zemunu tako..podnela i za supruga i za mene..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:48:07
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: blesicakv a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo.. Tek 22og? Mi smo čekali par dana samo. A mislila sam da je Čukarica najgora.. meni su ladno u mupu naplatili uverenje o državljanstvu jer nisam donela nikakav dokaz da mi treba za upis u vrtić. Strašno! Ja joj kažem da je suprug vadio na Savskom vencu i da mu ništa nisu tražili, kaže ona eh, pa Savski venac... pa dobro bre, je l to druga država, ne razumem!
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:50:55
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ja sam drzavljanstva greskom izvadila u maju kada smo predavali zahtev za jasle tako da nisam nista platila. Da li mogu njih da kopiram ili moram nova da vadim? Znam da sada krstenice vaze neograniceno, a sta je sa drzavljanstvom?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:53:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Možeš, samo ih fotokopiraj. Uostalom, nigde ne piše ne sme biti starije od 6 meseci, ja sam imala neko iz 2010. godine pa sam za svaki slučaj izvadila. Problem je što ja to uzimam u mup-u (jer je to iz siv-a prebačeno), inače se vadi u opštini i ne plaća se, niko ne traži nikakav dokaz, samo ovi slepci u mup-u traže.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 10:55:24
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ok, hvala
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 14:34:25
|
|
|
|
blesicakv
|
Boga mi ovi u Zemunu su katastrofa..Cekacu 2 nedelje za uverenje.. meni su rekli da sve papire koje treba da donesem, imam kuci po fiokama, i ne treba nista novo.. A zvala sam malopre da pitam da li mogu da donesem iz pio fonda ili moram sa biroa potvrdu da sam nezaposlena, pita me ona jel dete prvi put krece u vrtic i kada sam ostala bez posla, ja kazem da, prvi put i prosle nedelje sam ostala, a gospodja ce meni: e pa onda vam se upis odlaze, ne mozete upisati dete sve dok se ne zaposlite, bez obzira sto sam do sada radila...xe xe xe
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 14:47:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma daj, kakve gluposti su to. Ako je dete na spisku, ne može ga niko ispisati. Samo odneseš papire i ćao zdravo. Pa onda bi i mene vratili i Odri i ko zna koliko još žena..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 15:58:09
|
|
|
|
blesicakv
|
da ali meni su rekli vase dete je primljeno, a ne upisano, i posto vi sada ne radite ne mozete ga upisati, bez obzira sto ste u maju radili kada je bio konkurs.. srecom pa nisam dala otkaz, zato cu im vec pri sledecoj uplati odneti potvrdu o nezaposlenosti.. e onda mi bas nece moci nista..
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 9.8.2013 16:19:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Ali takva situacija je i kod mene, ja sam prvo dobila otkaz pa je onda izašla lista u vrtićima. I juče sam ga upisala.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 10.8.2013 10:29:22
|
|
|
|
lesica
|
Imamo i članak vezan za regresiranje vrtića OVDE
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.8.2013 10:59:52
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Predala sam juce zahtev za poresko, ceka se 15dana.
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.8.2013 11:14:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, baš su efikasni
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 13.8.2013 23:02:42
|
|
|
|
blesicakv
|
pa rekoh ja, ja predala 8-og, a 22 treba da podignem..uzas.. a koliko se ceka resenje o regresiranju da li neko zna?
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 25.8.2013 22:56:03
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ana a da li je potrebno nositi i prijavu boravka za mene i mm? Vidim da ti to nisi navela a na onom papiru sto su mi ga dali u jaslicama pise da treba. Gde predajes zahtev za regresiranje, u centrali vrtica na opstini gde ide dete ili negde drugde? I da li treba nositi i potvrdu iz vrtica da je dete upisano kod njih? Inace, mi jos nismo dobili potvrdu iz poreskog, poludecu. Da li ima neki rok do kada mogu predati zahtev za regresiranje? Ps. sada vidim da je Marko stariji od Ogija 1god+ 1 nedelju.
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 25.8.2013 22:57:41 >
|
|
|
|
RE: Upis u jaslice-vrtić 25.8.2013 23:11:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Odri, umesto prijave boravka poneseš isčitanu ličnu kartu, to ti je to. Zahtev sam predala u računovodstvu glavnog vrtića na opštini gde je i vrtić u koji Maki treba da krene. Ja nisam imala potvrdu o upisu, kada sam zvala računovodstvo da proverim rekli su da je to kod njih. Ne znam za rok, mi smo dobili tačan datum i vreme kada da odnesemo dokumentaciju. Proveri u poreskom šta toliko koči, pa ne treba im mesec dana za jedan A4 papir! Da, Maki je veeeeejiki
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.