Klarita
|
Jao, BM, bas lepo Ja sam mnogo velika placi , da je to strasno, oduvek i uvek, ne oko trudnoca i tako to. Juce bila organizovana zavrsna priredba predskolaca, ali u vidu humanitarne, pa na ulazu u sportsku halu umesto ulaznice, svako ostavljao koliko je mogao i hteo u kutiju. Deca sa svojim vaspitacima u majicama razlicitih boja (svaka grupa dece u drugoj boji, a u okviru grupe svi u istoj boji). Devojcice sa kikicama, decacici sa kapicama nekim, jao kako su medeni bili...pa igralai svaka grupa posebno, na po jednu pesmu...puna hala, roditelji slikaju, snimaju...svuda natpisi "Deca Vla,deci Koceljeva" prosto se postideh, i to moje dete bilo gledalac, nije jos predskolac e, sve mi je naplatila kad je strcala na parket i jurilo je 10 vaspitaca kao pomahnitalog navijaca po terenu samo sam se preznojavala od sramote! Kad bude zavrsavala predskolsko ce mora Hitna pomoc da se uparkira s kombi ispred zgrade vrtica, jer ko zna kako cu podnesem...ima da ridam, sve da je obrukam Sad mi je jasno o cemu mi je majka pricala, kako joj se stezalo srce kad me vodila prvi put, poslednji put u zabaviste...kad me upisivala u skolu, vodila na testiranje, kad isla sa mnom na dodele diploma...eeehhhhh, MAJKA!
< Poruku je uredio Klarita -- 6.6.2014 2:01:28 >
|