Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 1:47:52
|
|
|
|
lence
|
Vidis ti sta je usluga na privatnoj klinici!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 1:51:26
|
|
|
|
cipiripi
|
nikad se nisi zapitala zasto nista ne radim drzavno?
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 1:51:51
|
|
|
|
lothroniell
|
E da evo jos jednog "istinitog vica"... Moja kuma radi kao vaspitacica sa klincima od 4-5 godina, jedan dan doslo je dvoje saobracajnih policajaca da deci drzi predavanje o ponasanju u saboracaju, itd... Kada su sve zavrsili sad ce njih dvoje da pitaju decu neka pitanja i prilazi pandurka jednom klincu, pita ga: "Sta policajac trazi od vozaca kada ga zaustavi?" a mali odgovara: "100 evra!"
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 1:59:55
|
|
|
|
cipiripi
|
klinci su zakon
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 7:14:29
|
|
|
|
Anoniman
|
klinac iz kefalice odgovara na pitanje KO SU POLITIČARI??? TO SU ONE ČIKE FTO LADE U FABLICI KOJAČA KOJE MJOGO MOJIM FTO SE ZOVU POLITANKE
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 10:15:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Imamo temu "Raspričala se deca", prenela sam dečje postove tamo.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 12:34:46
|
|
|
|
guppy RR
|
Prave uvid dva policajca posle teške saobraćajne nesreće I pita jedan:- Gde smo našli ruke? - U njivi. - Gde smo našli noge? - U njivi. - Gde smo našli glavu? - Na asfaltu. - asFalt ili asValt? Šutira drugi policajac glavu. - U njivi.
< Poruku je uredio guppy RR -- 26.1.2010 12:35:09 >
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 12:57:09
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ulazi disleksičar u banku s namerom da je opljačka i kaže: Pljačka vam materina, ovo je pička e hvala ti Lilly T, ne pamtim da sam se ovako skorije smijala!!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.1.2010 14:03:52
|
|
|
|
srea
|
doso Mujo u zavod za zaposljavanje,na salteru ga pita gospodja ime prezime i ostale podatke i pita ga a cime se bavite: Mujo:ja sam pjesnik. Gospodja: Amater, Mujo: A mater je domacica po kuci kuha,cisti,pegla
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 14:42:38
|
|
|
|
Jeca*
|
Dok je majka kuvala ručak začuje sina koji se u dnevnoj sobi igrao s novim električnim vozićem kako govori: - "Brže kreteni, brže! Svi vi koji želite da izadjete, izvucite brzo svoje stražnjice napolje, jer ovo je zadnja stanica! A vi kretenčine, koji želite da se ukrcate, ukrcajte se u ovaj glupi voz odmah, jer istog trena polazimo!" Majka besno uleti u dnevnu sobu i kaže sinu: - "Da te nikad više nisam čula da koristiš takve izraze u ovoj kući! Sad ćeš lepo da ideš u svoju sobu i tamo ćeš ostati u kazni dva sata, a s novim vozićem ćeš se opet igrati samo ako obećaš da nikad više nećeš govoriti takve proste reči!" Dva sata kasnije, dečak izadje iz svoje sobe i nastavi da se igra. Nakon nekog vremena majka ga čuje kako govori: - "Počtovani putnici, stigli smo do naše poslednje stanice. Nadamo se da ćete ponovo putovati s nama. Cenjene putnike koji se ukrcavaju molimo da smeste svoj ručni prtljag u predvidjeni prostor ispod sedišta. Još jednom vas molimo da se suzdržite od pušenja i želimo vam ugodno putovanje." Majka, sva srećna, nastavi da priprema ručak,a mali nastavi: - "A, vi koji ste popizdeli zbog kašnjenja od dva sata, obratite se za reklamacije onoj veštici u kuhinji!"
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 14:44:05
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 14:45:00
|
|
|
|
Verus
|
a jooooj IZVORNA PORUKA: guppy RR Prave uvid dva policajca posle teške saobraćajne nesreće I pita jedan:- Gde smo našli ruke? - U njivi. - Gde smo našli noge? - U njivi. - Gde smo našli glavu? - Na asfaltu. - asFalt ili asValt? Šutira drugi policajac glavu. - U njivi.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 14:46:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: srea doso Mujo u zavod za zaposljavanje,na salteru ga pita gospodja ime prezime i ostale podatke i pita ga a cime se bavite: Mujo:ja sam pjesnik. Gospodja: Amater, Mujo: A mater je domacica po kuci kuha,cisti,pegla .........dolazi riba u kafić, sva napucana , seda za sto....... -Konobar jedan kafućino! Nakon par minuta.... -Evo izvolite i pazite da se ne ofržite....
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 14:50:27
|
|
|
|
Jeca*
|
nadam se da mozete procitati
< Poruku je uredio Jeca RR -- 27.1.2010 14:55:28 >
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 16:03:49
|
|
|
|
viking
|
Koliko smo svesni svojih godina....? Sedela sam u cekaonici kod zubara. Tako sam primetila diplomu zubara i videla poznato ime i prezime. On je isao u moje odeljenje i bila sam totalno zaljubljena u njega. Kad sam ga medutim videla, nazalost to nije bio on vec neki sedi deda, izboranog lica, sa debelim naocarima. Ipak, kad sam sela u stolicu, nisam mogla da izdrzim i pitala sam ga: Da li ste Vi isli u Petu beogradsku? Rekao je da, maturirao sam 1974 godine, otkud znate. Pa bili ste u mom odeljenju, odgovorila sam ushiceno. I onda mi je taj odvratni, sedi, coravi, izborani pedercina rekao: A sta ste predavali?
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 27.1.2010 16:07:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: viking Koliko smo svesni svojih godina....? Sedela sam u cekaonici kod zubara. Tako sam primetila diplomu zubara i videla poznato ime i prezime. On je isao u moje odeljenje i bila sam totalno zaljubljena u njega. Kad sam ga medutim videla, nazalost to nije bio on vec neki sedi deda, izboranog lica, sa debelim naocarima. Ipak, kad sam sela u stolicu, nisam mogla da izdrzim i pitala sam ga: Da li ste Vi isli u Petu beogradsku? Rekao je da, maturirao sam 1974 godine, otkud znate. Pa bili ste u mom odeljenju, odgovorila sam ushiceno. I onda mi je taj odvratni, sedi, coravi, izborani pedercina rekao: A sta ste predavali? Uzaaaassss.....
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 12:56:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dve bakice setaju plazom i vide tipa zatrpanog u pesku samo mu ona stvar strci iz peska . E bas nema pravde! - A zasto? pita druga - Kad sam imala20 to me je zanimalo, - Sa 30 sam uzivala, - Sa 40 sam trazila, - Sa 50 sam placala, - Sa 60 sam molila Boga, - Sa 70 sam zaboravila, A danas ova stvar raste u pesku , a ja ne mogu ni da cucnem...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.1.2010 12:57:06 >
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 12:59:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Koliko smo svesni svojih godina....? Sedela sam u cekaonici kod zubara. Tako sam primetila diplomu zubara i videla poznato ime i prezime. On je isao u moje odeljenje i bila sam totalno zaljubljena u njega. Kad sam ga medutim videla, nazalost to nije bio on vec neki sedi deda, izboranog lica, sa debelim naocarima. Ipak, kad sam sela u stolicu, nisam mogla da izdrzim i pitala sam ga: Da li ste Vi isli u Petu beogradsku? Rekao je da, maturirao sam 1974 godine, otkud znate. Pa bili ste u mom odeljenju, odgovorila sam ushiceno. I onda mi je taj odvratni, sedi, coravi, izborani pedercina rekao: A sta ste predavali?
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 12:59:20
|
|
|
|
LillyT
|
Ima Mujo problem sa hemoroidima i rekao mu haso da ih maze socem (talog od kafe). Mazao, mazao, ali ne pomaze. Ode ti on kod dr-a, objasni sta mu je i natrci se. Dr ga dodirne prstom i kaze: - Vidim neki novcani dobitak, ali ne i radost u kuci
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 13:00:40
|
|
|
|
viking
|
Tašo, ovo je vic, nije se meni desilo :) IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: viking Koliko smo svesni svojih godina....? Sedela sam u cekaonici kod zubara. Tako sam primetila diplomu zubara i videla poznato ime i prezime. On je isao u moje odeljenje i bila sam totalno zaljubljena u njega. Kad sam ga medutim videla, nazalost to nije bio on vec neki sedi deda, izboranog lica, sa debelim naocarima. Ipak, kad sam sela u stolicu, nisam mogla da izdrzim i pitala sam ga: Da li ste Vi isli u Petu beogradsku? Rekao je da, maturirao sam 1974 godine, otkud znate. Pa bili ste u mom odeljenju, odgovorila sam ushiceno. I onda mi je taj odvratni, sedi, coravi, izborani pedercina rekao: A sta ste predavali?
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 13:02:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E sad sam crkla od smeha........
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.1.2010 13:03:16 >
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 28.1.2010 14:19:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun E sad sam crkla od smeha........ Hahahahaaha
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 1.2.2010 13:39:30
|
|
|
|
Anoniman
|
KLAUSTROFOBIJA Strah od zatvorenog prostora. Primjer: Krenuo si u kafanu, ali te strah da je zatvorena. znači ja patim od klaustrofobije
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 1.2.2010 13:40:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Vučko, ova ti je prava!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 1.2.2010 13:44:40
|
|
|
|
Anoniman
|
za ovo kažu da je istina...al zvuči ko vic, ja sam oplakala Kaze, bio neki stari dedo negdje oko Olova i ono lik, kad su izasli mobilni kupio jedan i nije ga popusto ni kad je umro, i bio rekao da ga obavezno ukopaju sa tim mobilnim. I hajd tako mu sin i uradi, ali imao i 2 unuka hajvana koji su izvadili SIM Card prije nego su ga pokopali. I proslo 10 tak dana od toga i posao sin na aksam u dzamiju, i uzmu ovi unuci onu karticu i nazovu ga. Lik ulazi u dzamiju, kad ono pise na mob: Babo calling. Frajer se sjebo, usao u cipelama u dzamiju, i sav ishavjesten kod hodze. Nije mogao sebi doci 7 dana. Kad bas u to vrijeme umre i komsija Ismet. Kad sad stize sms od babe: Posalji mi po Ismetu punjac... smajli kojeg zaljevaju suze
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?