Anoniman
|
Izgubila se Crvenkapa u šumi , sela na panj i plače . Naiđe zeka , pa je pita : - Šta je mala , što cmizdriš? - Izgubila sam se - kaže ona . - Pa mojne da plačeš , sad će tebi čika zeka da pokaže put , ali ... - Šta "ali" ? - pita Crvenkapa . - Pa , malo da se poigramo , ovo , ono ... - Jaaao , zeko , pa kako ću , ja sam idol sitnoj dečici , moram da ostanem nevina ... - Mojne brineš , ja te opalim , i odemo posle kod čika ježa , on te ušije , i ima da budeš kao nova . I Crvenkapica pristane , seksnu se oni , odu kod ježa , on to ušije , ona ko nova i on joj pokaže put do kuće . Posle par dana eto ti ponovo Crvenkapice , sedi na panju u šumi , plače , opet se izgubila . Kad , eto ti vuka . I opet ista ja-ću-ti-pokazati-put-ali-moram-malo-da-te-keksnem . I opet Crvenkapica u kuknjavu , pa kako ću , pa nevinost , dečica , idol ... ništa , kaže vuk , idemo kod ježa posle ...I tako i bi , keksnu se oni , opet odu kod ježa , jež pita "mala , znamo li se , nešto si mi poznata" , Crvenkapica kulira ... Ušije je .. Vrati se srećno kući . Prekustra - opet . Isti panj , ista Crvenkapica , plače , izgubila se . Ovaj put , nailazi meda . Opet ista priča , nećka se Crvenkapica , veliki je meda ...Na kraju pristane , ipak , i opet završe kog čika ježa krojača ... Gleda je jež , gleda , pa na kraju reče : " Dete , da ugradi čika jež tebi jedan rajfešlus" ?
|