|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 18.9.2010 12:17:22
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Tash Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara.
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 22.9.2010 19:13:44
|
|
|
|
Netke
|
mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-)
|
|
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 22.9.2010 19:37:20
|
|
|
|
Tufna
|
IZVORNA PORUKA: Netke mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-) Potpisujem
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 22.9.2010 20:42:38
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tash Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara. Joj Tash, pametno
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 23.9.2010 8:18:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Netke mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) Ovo može muž kome to posao dozvoljava. Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga.
|
|
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 23.9.2010 9:36:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Netke mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-) Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam... pa eto...i dok smo ja i Petra bile u bolnici...on je bio sa Sarom kuci...
|
|
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 23.9.2010 9:51:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Netke mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) Ovo može muž kome to posao dozvoljava. Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga. Da ima nas i bez muževa... skoro Mislim Natke, slažem se da ih treba uključiti ali ponekad to jednostavno nije izvodivo pa se prilagodiš i to je to
< Poruku je uredio Lu RR -- 23.9.2010 9:54:18 >
|
|
|
RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa... 23.9.2010 9:59:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam... Ja nisam mislila na ovo kada sam otvarala temu. Sve to i mm radi.
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.