|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Na šta tati skrenuti pažnju ako ostaje sa...
18.9.2010 12:17:22   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: Tash

Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara. 
user posted image user posted image user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
22.9.2010 19:13:44   
Netke
mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-)

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 27
22.9.2010 19:37:20   
Tufna
IZVORNA PORUKA: Netke

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-) ja ga posle ispitam sta je sve dr rekla i on zna da mora sve da popamti a pred odlazak zapisemo sva pitanja da nesto ne zaboravi :-) plus, imamo blizance a babe i dede su daleko pa smo nas dvoje pretezno sami sa njima i mora sve da zna sto i ja! naravno, neke stvari zenama dodju prirodno, kao neki instinkt, ali ima i to da nauchi:-) dodatni plus - mozete da odete na kafu sa prijateljicama ili u soping i ne brinete za dete jer znate da je u sigurnim rukama :-)

user posted image Potpisujem user posted image

"AKO SI BOGAT SAMO ONIM STO LOPOVI MOGU UKRASTI I MOLJCI POJESTI, SA CIM CES OSTATI, AKO LOPOVI ZBILJA UKRADU I MOLJCI POJEDU?" - Vladika Nikolaj Velimirovic

(odgovor članu Netke)
Direktna veza do poruke: 28
22.9.2010 20:42:38   
Lu

Samo da vam kažem da mužu nisam ostavila ovo uputstvo. Ostavila sam mu Lukinu zdr. knjižicu i brojeve tel lekara. 

Joj Tash, pametnouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
23.9.2010 8:18:14   
Anoniman

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-)

Ovo može muž kome to posao dozvoljava.
Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga.

(odgovor članu Netke)
  Direktna veza do poruke: 30
23.9.2010 9:36:20   
Anoniman

Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam... pa eto...i dok smo ja i Petra bile u bolnici...on je bio sa Sarom kuci... user posted image

(odgovor članu Netke)
  Direktna veza do poruke: 31
23.9.2010 9:51:45   
Lu

mislim da zene treba svakodnevno vise da ukljucuju muskarce u odgoj dece i da im vise veruju, pa ce biti mirnije kad treba decu da ostave samu sa njima. Moj muz je od samog pocetka bio ukljucen u sve. Cim bi malo poceo da vrda slala sam ga samog kod lekara sa decom pa da vidis kako pomno prati kad nema mene da mu tumacim:-)

Ovo može muž kome to posao dozvoljava.
Moj muž radi dvokratno, od 9-13.30, i od 17 do 20.30, svaki radni dan, + subota prepodne. Zaista bih smatrala krajnje sebičnim kada bih ga još i kod lekara slala sa detetom. To ne znači da on nije uključen. Toliko neprospavanih noći, isto kao i ja. Ali sam ipak ja ta koja drži srž u rukama, i nije mi žao zbog toga.

Da ima nas i bez muževa... skorouser posted image
Mislim Natke, slažem se da ih treba uključiti ali ponekad to jednostavno nije izvodivo pa se prilagodiš i to je touser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 23.9.2010 9:54:18 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
23.9.2010 9:59:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Slazem se... I nash tata je od pochetka ukljuchen u sve... kad smo oboje tu...on ih presvlachi, i kuva hranu...peva im ...sheta ih... ma sve vezano za njih zna...komotno mogu da ga ostavim sa njima... i puno puta i jesam...

Ja nisam mislila na ovo kada sam otvarala temu. Sve to i mm radi.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
FONTANELA: Šta treba da znate o bebinoj glavi
Fontanele su mekana mesta na bebinoj lobanji, koja se nalaze tamo gde kosti još nisu srasle. Zahvaljujući njima, beba la...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here