Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 17:43:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lenaa Jesu li ovo dobitnice paketica za bebe koje su rodjene u avgustu ili septembru? za bebe rođene u septembru samo je i ribizla učestvovala(avgustovska beba), jer njenu prijavu nismo uzeli u prethodnom izvlačenju u sistem-greškom, a bila je potpuno regularna, o tome smo napisali obaveštenje početkom septembra da ne bude zabune.....
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.10.2010 17:44:08 >
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 17:52:03
|
|
|
|
lenaa
|
hvala na odgovoru
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 17:53:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lenaa hvala na odgovoru nema na čemu draga, zaista želim da sve bude regularno, zato sam i obavestila odmah čim sam uvidela grešku
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 20:29:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Odusevili ste me Hvalaa Bicemo kuci,valjda sam ostavila tacnu adresu
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 20:38:04
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Odusevili ste me Hvalaa Bicemo kuci,valjda sam ostavila tacnu adresu Ceo dan se preispitujem (i za adresu i za br telefona)
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 3.10.2010 20:40:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: ribizla Odusevili ste me Hvalaa Bicemo kuci,valjda sam ostavila tacnu adresu Ceo dan se preispitujem (i za adresu i za br telefona) hahhahahha, evo šaljem vam na pp adresu koju ste mi poslale pa proverite i javite mi da li ok, ne brinite
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.10.2010 20:42:09 >
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 4.10.2010 17:53:37
|
|
|
|
mama na kub
|
Hvala puno na !!!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 4.10.2010 18:20:20
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mama na kub Hvala puno na !!!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 4.10.2010 18:21:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje šaljem sutra - stiže prekosutra, upravo ih pakujem; prelepi su pokloni
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 4.10.2010 18:29:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Vredna Dunja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 4.10.2010 18:29:57
|
|
|
|
mama na kub
|
Ja ne znam ko sta dobija u paketicu, samo bih zelela da napomenem da ja ne dojim bebca, pa ako postoji sansa da proizvode Lifemedic : Fitomamma krema za prevenciju i lečenje ragada i Fitolat tablete za laktaciju i poboljšanje kvaliteta majčinog mleka dobije neko ko doji svog andjela, ja nazalost nemam mleka.
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 5.10.2010 15:46:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslati paketići, stižu najverovatnije sutra, eventualno prekosutra Čekamo sličice
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 5.10.2010 16:04:34
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Nećem mrdnem od kuće . Fotoaparat naoštren...
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 5.10.2010 16:05:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Nećem mrdnem od kuće . Fotoaparat naoštren...
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 5.10.2010 17:24:23
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Poslati paketići, stižu najverovatnije sutra, eventualno prekosutra Čekamo sličice jupii, čekamo!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 9:18:43
|
|
|
|
mama na kub
|
Nama je stigao paket ! Zelimo da Vam se zahvalimo, SVAKA CAST ringeraji!!! Jos jednom hvala!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 10:18:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigao nam je paketć (ne znam što mu tepamo )! HVALA!
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 10:20:25
|
|
|
|
dunja RR
|
stavite nam neku sličkicu ako želite - mi bi smo voleli
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 10:22:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Stigao nam je paketć (ne znam što mu tepamo )! HVALA! ne znam ni ja što mu tepamo, hhahhahahahha, ogroman je , jedva upakovah, stvarno.....
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 10:23:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Umreh od radoznalosti, a sve ne bih da šuškam da vidim šta je šta, jer će Marko onda da se probudi, pa svakako neću videti. Mislim da će sačekati mm-a da se vrati sa posla.
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 11:45:06
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tash Stigao nam je paketć (ne znam što mu tepamo )! HVALA! ne znam ni ja što mu tepamo, hhahhahahahha, ogroman je , jedva upakovah, stvarno..... Stigao!!! Posle silnih peripetija (zvali me jutros, nisu hteli da isporuče, raspao se ). Slala sam mm, pa ga on doneo... Postavljam fotke!
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 11:48:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tash Stigao nam je paketć (ne znam što mu tepamo )! HVALA! ne znam ni ja što mu tepamo, hhahhahahahha, ogroman je , jedva upakovah, stvarno..... Stigao!!! Posle silnih peripetija (zvali me jutros, nisu hteli da isporuče, raspao se ). Slala sam mm, pa ga on doneo... Postavljam fotke! Joj, pa kako im se raspao, jel sve ok? Reci mi ako nešto fali da ih zovem....e stvarno su ...lepo smo im rekli da su paketići ogromni i da pošalju veći auto, a oni nagurali sve u neki mali autić????? baš su me iznervirali sada (City express)..... sada ću da ih zovem, samo mi reci da li je sve tu, molim te, jel ništa ne fali?
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.10.2010 11:49:11 >
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 11:49:03
|
|
|
|
MASHKA
|
meni još uvek nije stigao, preko koga je poslat?
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 11:49:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA meni još uvek nije stigao, preko koga je poslat? City express
|
|
|
|
|
RE: Paketić za bebu - Septembar 2010. 6.10.2010 12:13:18
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Podrum Š. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tash Stigao nam je paketć (ne znam što mu tepamo )! HVALA! ne znam ni ja što mu tepamo, hhahhahahahha, ogroman je , jedva upakovah, stvarno..... Stigao!!! Posle silnih peripetija (zvali me jutros, nisu hteli da isporuče, raspao se ). Slala sam mm, pa ga on doneo... Postavljam fotke! Joj, pa kako im se raspao, jel sve ok? Reci mi ako nešto fali da ih zovem....e stvarno su ...lepo smo im rekli da su paketići ogromni i da pošalju veći auto, a oni nagurali sve u neki mali autić????? baš su me iznervirali sada (City express)..... sada ću da ih zovem, samo mi reci da li je sve tu, molim te, jel ništa ne fali? Ne se sekiraj , sve je tu, sve je super!!! Evo upravo smanjujem fotke , a koliko smem da i postavim?
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.