Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:26:13
|
|
|
|
Lu
|
Kako smo brze, Super Ana, trebaće ti
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 21.9.2010 20:29:29
|
|
|
|
simke
|
Eto koji sam tupson Nije mi dao ni da pipnem,a i deda ga je vodio napolje,pa nije imao vremena,samo je izleteo sa dedom Moram to za margarin negde zapisati,inače ću opet lupati glavu
|
|
|
|
|
RE: Traumatično za mamu? 22.9.2010 19:36:45
|
|
|
|
Netke
|
Meni je do sada najtraumaticnije bilo kad vidim da ih bockaju...Posto su nakon rodjenja bili mesec dana u bolnici kao prevremeno rodjeni, stalno su bili na nekim infuzijama i bockicama i najtraumaticnije mi je bilo da ih vidjam svaki dan takve ali najgore mi je bilo kada sam prisustvovala dok su Tomislavu vadili krv dok je jos bio u inkubatoru..majko mila...zamislite majusno dete koje je jedva preslo 2kg, cev mu u nosu, na rukici infuzija sa 5 tubica, kablovi mu oko nogice i na grudima one lepljive stvarcice koje mere otkucaje srca. Dodjem ja jednog dana malo ranije nego sto je vreme poseta i udjem bez najave i vidim njih tri oko njegovog inkubatora, nesto petljaju...videla sam samo da mu igla ide u sakicu i pretrnula...i jedna mi onako skoncentrisano na ono sto radi samo kaze da izadjem i sacekam ispred. Cim sam izasla srozala sam se od placa, nisam mogla da se zaustavim od jecanja. nakon 10min je sestra izasla i rekla mi da su mu vadili krv i da je je sve ok...ali ja to jos uvek pamtim. nakon izlaska iz bolnice su primali dva puta nedeljno bockice u nogu i svaki put sam bila tuzna posle toga, a sad pocele vakcine pa opet isto...oni zavrsite u tom trenutku ali se posle smire, ja sam ta koja na to misli ceo dan posle...
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBronhiolitis kod beba - kako ga prepoznatiBronhiolitis je česta bolest kod beba. Njegova učestalost se povećava tokom zimskih meseci. Čitajte dalje da biste sazna...
Anketa
pomagajte!!!!!!pisuljicajeste da su cesta ali kad su prelepanijedno, predlozite vi (
24%)

Tara (
15%)

Masha (
21%)

Srna (
9%)

Teodora (
31%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!