|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RS očekuje sibirska zima, ove sedmice prv...
19.10.2010 21:57:43   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

ja još ne grejem i ne nameravam da počnem skoro, sedim u majici kratkih rukava i nije mi hladno....nisam zimogrožljiva a ni mm....

Svaka čast! ja sam klimu počela još u septembru da uključujem, a sad i pored grejanja palim grejalicu user posted image

Anči ako budeš dolazila kod mene dobro se natovari džemperima, unapred te obaveštavam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 26
19.10.2010 21:59:11   
Ana RR
hahahaha, dobro da si me upozorila user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 27
19.10.2010 22:00:37   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: liliana

Ma, user posted image ti zapahuljivanje!!!!!user posted image

'Ajde ptico da se grudvamoooooooo , grudvamooooooooo , ooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vodim te u Sjenicu čim napada sneg preko metar user posted image .

Bubice vodi mene u Sjenicu... Obožavam sneg i zimu user posted image user posted image user posted image .
Prošle godine kada je zavejalo oko Svetog Nikole baš mi je bio super izazov prelaziti 80km na posao i sa posla kolima po (ne)raščišćenom putu....
Da ne zaboravim, Reu smo smućkali user posted image  grejući se... (vratili se cvrcnuti i promrzli -peške sa slave user posted image user posted image user posted image )

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
19.10.2010 22:03:54   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

ljudi ne morate mi verovati, ja grejem samo 15-20 dana u godini, ne više....

nama su pokušali uvesti grejanje u zgradi i niko nije pristao, vajda su svima topli stanovi, stara gradnja, a delom smo se i navikli....
živela sam 6 godina u stanu sa centralnim grejanjem i znam da mi više odgovara ovako bez grejanja....kada god mi neko dolazi u goste kažem da se dobro obuče, u slučaju da mu bude hladno......

eh da, inače imam stan od 60 kvadrata, i grejemo se tih 20 dana max na malu TA peć 2.5 KV, hahhahaha, tj. palim je samo noću po jeftinoj, u sobi gde mi je TV i računar, tamo gde spavam ne grejem, i hvala Bogu nismo bolesni, a svi oko mene koji žive sa centralnim grejanjem večito kijaju i kašlju....

meni prija što nisam zimogrožljiva jer mi je to i ojačalo imunitet....

mi smo svi izračunali koliko trebamo platiti uvođenje, pa radijatore, priključak a kasnije plaćaš i cele godine grejanje kroz infostan, sve to izađe za moj stan 4000 evra + mesečno bi bio infostan preko 6000-7000dinara...ovako meni struja mesečno dođe maksimalno 1500 din, tada kada se grejemo, taj jedan mesec dođe oko 2300-2500 dinara....a infostan mi je 1100 dinara jer nemam grejanje....

niko u zgradi nije naseo na taj lopovluk.....

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.10.2010 22:07:27 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 29
19.10.2010 22:06:29   
dunja RR
Ako Bog da, kada dođe beba sama ću ugraditi radijatore i grejati na struju, što rade komšije sa mog sprata koji imaju devojčicu i super im je toplo zbog nje a dođe ih 10 puta manje nego da su uveli grejanje....kada sve sabereš

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.10.2010 22:07:20 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 30
19.10.2010 22:10:54   
Podrum Š.
Dunja skroz si u pravu za imunitet i centralno grejanje. Kod nas u stanu je užas! U kratkim smo rukavima - što nije normalno za ovo doba godine... skroz izlažemo organizam stresu sa promenama temperature a o suvoći vazduha da ne pričam. 

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 31
19.10.2010 22:57:06   
jelena038
ma pusti ti to.. lozim se ja i na hladno, i na sneg, i na sibir.. al, brate, ustanes ujutru, pa ti ista temp. u krevetu i van njega, pa bos u toplo kupatilo, pa ves suv na radijatorima za sat vremena, pa ne placas tri godine grejanje, pa ti jednu otpisu zbog zastarivanja..user posted image ostalo platis kad te tuze, dignes kredit, pa kad vec dizes, kupis sebi i nesto sto ti odavno treba.. user posted image user posted image user posted image da se razumemo, zivela sam ja jedno dva'es godina na kosovu. tamo su zime - aj zdra'o, sto rekli bosanci, inje ti se skupi na obrvama, dok stignes do skole, mos mislit' kako nam je bilo pre nego sto su nam mame dozvolile da depiliramo nausnice user posted image user posted image user posted image user posted image elem, zivela sam i u kuci, koju je grejala furuna i dve termo peci, plus grejalica u kupatilu, pa i dan danas pamtim osecaj "sve mi uzmi, samo da ne ustajem od ispod jorgana" user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here