Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 13:29:46
|
|
|
|
Trcosava
|
hehe ma ja mogu svuda svim da putujem, ja sama nisam problem. Jeste da sam trudna nekih 4 meseca imala sledeći peh sa vozom:Kupi ja kartu Lesce-Beograd, a ono bre svemirski brod!! Klimatizovano, čisto... ja se oduševila. Kad ono trt milojko. Taj voz je putovao samo do Zagreba i tako ja morala iz tog voza da izađem u Zagrebu, vukljam sve torbe i još neko cveće za mamu tada ponela - a pauza između vozova DVA SATA. Šta da razim u Zagrebu dva sata??? Srećom pa sam naletela na jednu profesorku iz Ljubljane, pa smo nas dve na kafu otišle i posle mi ona pomogla oko torbi. Mislim da bi se roknula sad ako bi me isto strefilo sa detetom . Sve u svemu, da se ja naoružam strpljenjem i silnim igračkama i molim Boga da sve prođe ok. Hvala devojke na odgovorima
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 13:37:32
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 o tome i pricam. Imam zelju da probam nas voz,pa makar Nis-Bg,a svi mi prevrcu ocima na to. Oko mene izgleda niko nema taj avanturisticki duh ,a mozda je i problem sto su svi vec putovali nekad vozom,pa nemaju zelju da ponavljaju zbog mene Bice da je da su putovali pa ne bi da prolaze opet kroz istu agoniju A za avanturu ti je dosta neka kraca relacija- recimo Niš-Niska banja, ako si bas hrabra onda jos neka stanica. Videces za to vreme sve sto se ima videti E na ovo sam se slatko nasmejala KLIK i prepoznala vozove iz mog iskustva!
< Poruku je uredio Bebilina -- 2.7.2013 13:41:53 >
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 13:41:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Trcosava ne znam ti za tako dug put... Spavaca kola i putovanje nocu bi bili moj izbor. Na ovo sam zaboravial da odgovorim - ja ni u ludilu više neću ići sa Anom noću. Kada je imala samo 1.5 godinu krenuli smo iz Bg ka kući u nadi da će ona odspavati ceo put. Ali šipak! Ana se probudi čim auto stane, a kad se probudi onda neće da spava. I tako mi pređemo granicu, a ona se probudi, još tada radili nešto na putu u Hrvatskoj i bile su postavljene one svetlosne signalizacije koje blinkaju i ona nije mogla da zaspi. Do 5 ujutru nije zaspala, odnosno dok nismo došli kući. Da ne pričam da je urlala skoro ceo put jer joj se spava, a ne može da zaspi. Tako da, neka hvala. Cimaću se preko dana p.s. takva sam i ja bila - čim sednem u auto - posadim se između sedišta i gledam u put. Celu noć bdim sa tatom koji vozi, a mama položi sedište i spava sve u šesn'es'
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 13:52:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Sa Lesicom na RR Deda Mraza u Novi Sad, pokvario nam se voz u povratku
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 14:37:53
|
|
|
|
caca81
|
Prvi i poslednji put 1997. godine. Voz je kasnio na odredište 4h, poludela sam.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 14:55:17
|
|
|
|
lanajelena
|
vozila sam se milion puta Novi Sad-Bar a poslednji put pa kako smo Dusana nacinili na odmoru znaci 2009,jako dobro pamtim jer sam skoro kroz prozor voza(mislila sam da sam se prepusila)
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 16:12:25
|
|
|
|
ivaMark
|
Prosle godine u ovo vreme... Beograd-Doboj, medjunarodni
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 20:05:14
|
|
|
|
Moiraina
|
Poslednji put sam se vozila vozom 2008. godine na relaciji Beograd - Subotica (išli smo na Palić), bila sam zapela da idemo vozom iako se putuje duplo duže nego busom (i naravno, išli smo vozom samo u odlasku, vratili smo se busom ) Kao klinka milion puta sam putovala do mora vozom, išli smo na more u Čanj jer je mamina firma imala tamo odmaralište, znala sam put napamet, čak sam znala i koliko tačno tunela ima (udarali smo recke ), uglavnom spavaćim kolima i to mi je uvek bila avantura. Sad mi više ne pada na pamet, doduše sada svuda idemo kolima, a voz mi sada izgleda kao čisto maltretiranje...
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 20:47:59
|
|
|
|
branki*
|
ja se vozom nisam vozila od 1999.godine!!!!tad smo isli,mama,brat i ja za beograd
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 2.7.2013 23:12:56
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam sa matejom isla na more vozom kad je imao 7 meseci, nisam ni osetila put, kao ni mateja, prespavao je ceo put i obozava vozove, idemo i na selo vozom par puta odisnje, 30 km samo i mateju jedva izvadimo iz voza
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 3.7.2013 21:35:16
|
|
|
|
Figaro88
|
Pre nekih dva meseca,ponekad idemo vozom kod mame u Valjevo.Andrea voli,a ja se uzasno plasim vozova,imam traume i detinjstva Nismo ja i brat mogli da otvorimo vrata,i omasimo stanicu,a tad nije bilo jos mobilnih.a mi klinci,uzas....
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 13.8.2013 17:43:00
|
|
|
|
nata11
|
Jedan jedini put sam se vozila vozom ovim nasim a to je pre upisa na fax kada smo isli za Nis. A u Evropi sam se vozim cesto onim brzim vozem.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 12.9.2013 20:57:42
|
|
|
|
dunja RR
|
And, here we go again Sutra opet L i ja, zajedno sa Lenkom, opet Vojvodina, samo Subotica ovaj put. IZVORNA PORUKA: dunja RR Sa Lesicom na RR Deda Mraza u Novi Sad, pokvario nam se voz u povratku
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 20.9.2013 17:55:29
|
|
|
|
lesica
|
Dakle, petak 13.9 i nedelja 15.9, Dunja RR, moja šćer i ja smo imale putešestvije vozom do Subotice i od Subotice nazad za Beograd. Iskreno bilo je fino, L je iznenađujuće bila dobra, nije joj preterano bilo zabavno, ali je bila mirna.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 18:02:54
|
|
|
|
Kata90
|
au pa jako davno.....pre 7 godina,i to sam isla za Bg sa drugom da obidjemo Kalemegdan i Zoo vrt koji je prelep
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 18:56:12
|
|
|
|
nata11
|
Pre 10 godina
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 19:04:20
|
|
|
|
lanajelena
|
"Sad" kad bude brza pruga ima da se vozam stalno,poslednji put leto 2009,sam pocetak trudnoce bilo je veselo
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 19:06:40
|
|
|
|
wivern
|
'98, isla sam u pec da posetim tadasnjeg decka, naravno da je bio u vojsci
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 19:18:44
|
|
|
|
jess021
|
Kad sam videla temu, pomislih davnoooo, ali i nije. Pre neke dve godine, iz Nove Pazove za NS. Mnogo vise je proslo od kad sam se poslednji put bozila autobusom.
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 19:28:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Čini mi se 2004-te auto voz BG-Bar. Spavaća kola. Bilo je super, prespavala sam cijeli put Edit: Slagah! Vozili smo se sa djecom 2013-e godine Lago di Garda-Milano-Lago di Garda.
< Poruku je uredio choopa choops -- 19.1.2015 19:30:19 >
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 19:36:54
|
|
|
|
wivern
|
Choopo i ja slagah, u Spaniji 2011 Kalella-Barselona
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 21:19:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kao trudnica , tacno pre godinu dana.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 19.1.2015 21:22:45
|
|
|
|
mirkam
|
Juce!Posle sigurno 10 godina!
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 25.1.2015 9:28:41
|
|
|
|
mali_mis
|
27. nov 2012. iz Maglaja do Rume.
|
|
|
|
RE: kada ste se zadnji put vozili vozom? 27.7.2016 11:33:35
|
|
|
|
dunja RR
|
Moj sin mnogo voli vozove, nije se još vozio istim. Za sada sam ga samo vodila na ž. stanicu da ih gleda Bejah sinoć kod mojih komšija na kafi, i kažu mi da vode svog malog (koji je isto fan vozova) kod Vuka, da gleda podzemnu železnicu. Eto mi ideje, nije mi palo na pamet. Volela bih da S uskoro provozam Šarganskom osmicom, do Višegrada, i posle taman produžimo u Foču :) I ja volim vozove, i uživam da gledam američke vozove u Kaliforniji na you tube, južno pacifička linija. Mada sam to provalila tek kada ih je S zavoleo, pa zajedno gledamo
|
Anketa
ČarnasupermDa li vam se svidja ime Čarna?DA (
29%)

NE (
71%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!