Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: Tash Čekaj da nađem tvoj spisak, i malo da mislim, pa ću valjda napisati koju pametnu za šta dalje. Dal' ti doktorka zna kako te ovde cenimo kao priznatog strucnjaka? Jesi li joj spominjala kako sve znas, pa se pravis vazna? hehehhehehe Salu na stranu, Tash stvarno ti puno hvala, meni si bar mnogo pomogla, a vidim i mnogim drugima, svojim iskustvom koje si nesebicno delila sa svima nama, kao i savetima. Znas i da izgrdis, sto posebno gotivim, jer nekada se malo zanesem i ja kada me ove alergije ubiju u pojam, pa pocnem da brljavim i znaci mi da me neko malo opasulji i usmeri. Kako su ti decica? Idi bre Yula... Nemojte mi se zahvaljivati, nema razloga. Ova tema je za mene spas. Kontam da bih davno prsla s mozgom da je nije bilo. Mnogo znači kada neke svoje misli baciš na sto. Mnogo znači kada se izvučeš iz najgore gabule, pa čitaš u nazad i kažeš "Vidiš, vredelo je!". Neke od vas neće da me slušaju , i bude mi žao kada treba da napišem "Jesam ti rekla?", i mnogo više se radujem kada neka od vas iskoči iz klišea koji ja namećem (da tako kažem). Uglavnom, deca su super. Bezobrazni su, htela sam da ih bacim kroz prozor danas, ali onda sam se telepatski povezala sa mužem i on je nazvao u pravi čas da održi Luki lekciju preko telefona. Popodne smo bili kod nekih prijatelja koji imaju oooogromno dvorište, Marko nije prestajao da trči za loptom. Sada su mu lopta, kanta i lopata najbolji drugari. Pesak i zemlju vadimo iz kose, ušiju, pa čak i pelena! Od tih prijatelja smo dobili kimono za Luku , malo mu je velik, ali podšiću rukave i nogavice, i poslužiće.
|