|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 14:49:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja imam neke obaveze oko 17 il 18 h nisam sigurna dok ne stignem kuci..pa .. nadam se da necu kasniti... a koje vreme smo dogovorili??? U 18h Moze, taman da malo zahladi ? Pa meni odgovara gde god hocete...
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 14:50:22
|
|
|
|
isidora88
|
moze u 18h, bice pakleno, taman da sunce malo smanji przenje
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 15:50:59
|
|
|
|
Torbica
|
Onda Scenario ipak?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 15:53:04
|
|
|
|
Torbica
|
Mi promenili vodu u bazenu, taman je cakum-pakum.. Elem, jedino da se organizujemo ko ima kola da poveze Isidoru, ako cemo kod mene? Ja dosadna
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 17:04:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa gde da ti deca haos naprave ... da li si sigurna
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 17:13:25
|
|
|
|
lanajelena
|
Torbice ...meni vise odgovara Scenario zbog prevoza,nemam pojma kad ce mm doci kuci da bi mogao da me prebaci do Torbice,odgovara 18h
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 17:33:01
|
|
|
|
isidora88
|
torbice zvuci super, mada mislim da bi vise mame bile u bazenu meni je svejedno, kako dogovorite, ne znam gde torbica zivi, ako je blizu stajaliste 1,8,7,4 mozemo i busom ili u scenariu, svakako moramo busom, daleko je za pesacenje
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 19:49:30
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, pa ovo moje troje stalno vrte, normalno, deci je i prilagodjeno. Nego je nezgodno ko nije kolima. Isidora, pa normalno, na to i racunamo! Ja sam iza Mileve Maric ako dolazite sa naselja a preko puta Lipovog Gaja samo pravo Futoskom, lako je naci. Poslala bih vam detaljno pp. Ali ako vecini odgovara Scenario, sto zbog prevoza, organizacije... Ja sam od 16h slobodna i na raspolaganju, pa kako god odlucite.
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 20:38:48
|
|
|
|
pocahontas
|
meni mindedj, kako god hocete, ja imam kola, pa ako odlucite kod Torbice mogu nekog pokupiti...
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 21:13:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam za obe varijante... mogu nekog pokupiti tu oko satelita ili N Naselja... ajde izglasajte se do ponedeljka
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 3.8.2013 21:49:52
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam blizu socijalnog pa ako nekom odgovara da me pokupi mozemo kod torbice, a ako ne moze scenario, izglasajte
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 11:41:26
|
|
|
|
pocahontas
|
zene, meni je iskrslo nesto za sutra pa nevu moci da dodjem, ako postoji mogucnost da pomerimo za utorak... ako ne, vi se lepo provedite sutra, a mi cemo vam se pridruziti sledeci put
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 12:38:11
|
|
|
|
Torbica
|
Moze utorak, taman ce i Anck obaviti sta ima na miru. Meni je ok. Onda ipak kod mene? Moze i ranije, sunce je u bazenu do 18h, pa bar u 17h. Onda prevoz za Lj i Isidoru. Pocahontas i Anck, na Fb sam vam pisala ranije kako do mene, pisemo se tamo. NM sam isto pisala kako do mene. Mislim da nisam nikog zaboravila? Isidora, Lanajelena, Pocahontas, Anck, NM...
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 13:12:49
|
|
|
|
pocahontas
|
jeeeejjjj onda se vidimo u utorak kod Torbice! Lj tebe mogu ja pokupiti posto znam gde si...
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 13:41:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odlicno, onda Utorak! Da ne moram da zurim
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 14:07:06
|
|
|
|
Torbica
|
Suuuper! Da vidimo jos sta kaze Lj, i da organizujemo za Isidoru prevoz. Ako je blizu Lj, mozda Pocahontas da ih obe pokupi?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 14:40:37
|
|
|
|
isidora88
|
lj je na limanu, ja sam na drugom kraju grada
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 14:46:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Isidora pa da dodjes busom donekle?
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 15:18:27
|
|
|
|
pocahontas
|
pa problem je sto ne mozemo svi stati, lj i dvoje klinaca, moja klinka u as, jedino da se nekako natrpamo, lj ili isidora napred, a cetvoro klinaca i jedna pozadi...nije meni problem sto je ona na drugom kraju, objasnice mi gde, nego ne znam da li cemo stati...
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 15:56:42
|
|
|
|
isidora88
|
ja mateju mogu u krilu, lana i dusan nazad, a lj napred...
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 15:58:07
|
|
|
|
isidora88
|
ili anck da pokupi lj a mene pocahontas
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 16:01:53
|
|
|
|
New Mom
|
Isi, pokupicu vas ja. Mateja nazad izmedju mojih AS, ti napred i gotovo. Znaci, utorak oko 17h?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 16:25:19
|
|
|
|
Torbica
|
Jeeeee! Sto se mene tice, mozete i od 16h da uhvatimo sto vise sunca, naravno, ko ne radi... Jedva cekam!
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 16:36:47
|
|
|
|
isidora88
|
nm zlato si kupicu i ja auto za koji mesec pa cu da se i ja vozikam , ne bih da pozajmljujem auto od mame, strah me sto se mene tice moze kad god, samo da pitam da li i mame da nose kupaci?
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 4.8.2013 17:03:29
|
|
|
|
Torbica
|
Daaaa!
|
|
Anketa
Вртић.
пеперутка16
Да ли је ваше дете почело много чешће да се разбољева након што је кренуло у вртић?