Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 7.1.2012 22:15:50
|
|
|
|
AndreaK
|
Opasne ove moje sugradjanke! cestitam!! Mella preparati su odlicni, zahvaljujuci njima, ja sam sad iskljucivo na prirodnoj kozmetici
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 7.1.2012 22:31:09
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
ni ja se nisam nadala,a bas sam resila da kinem jos koji kilogram,prava krema u pravi cas...imam jos par njihovih kremica,melema...vrh su...sve pohvale i jos jednom hvala
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 7.1.2012 23:45:38
|
|
|
|
*stasa*
|
< Poruku je uredio *stasa* -- 7.1.2012 23:46:02 >
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 8.1.2012 0:29:11
|
|
|
|
tannata
|
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 8.1.2012 10:27:37
|
|
|
|
sanjaimiki
|
Hvala,bas sam se obradovala,nakitu,mada nisam ocekivala!
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 9.1.2012 9:07:42
|
|
|
|
limunada
|
Sda vidim da i ja dobih nagradu,hvala
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 10.1.2012 18:09:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Molimo dobitnice Milicu i Zizu da nam se uskoro jave u vezi preuzimanja nagrade za najlepšu novogodišnju želju!:)
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.1.2012 17:19:33 >
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 11.1.2012 22:16:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li su nekima već stigle nagradice? :)
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 11.1.2012 22:58:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga Sanja, pišem vam sada na FB u vezi preuzimanja narukvice :)
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 13.1.2012 12:21:09
|
|
|
|
galovic
|
Meni je stiglo moje piling ulje !!!! Veceras se pilingujem !!!! Hvala !!!!
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 13.1.2012 12:37:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Super!
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 3:17:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Na našu adresu je stiglo još puno divnih novogodišnjih želja! Podelili ste ih sve sa nama, a mi ćemo ponovo podeliti novogodišnja iznenađenja vama! Jaca je sa 70 lajkova od kompanije Mella cosmetics dobila melem za negu ispucalih bradavica a njen komentar je: "Na prvom mestu je zdravlje,a onda ljubav,sreca,radost,veselje i para.Srecna svima Nova 2012 godina" Gordana Kolovic: je sa 61 lajkom od kompanije Mella cosmetics dobila melem za negu peta i laktova a njen komentar je: "Zelim Vam mir u dusi,sjaj u ocima,osmeh na licu,ljubav u srcu,srecu pored sebe.Da Vam svaka zelja postane stvarnost a svaki pokusaj uspeh.Srecna Nova godina!" Gabica je sa 35 lajkova od kompanije Mella cosmetics dobila melem za negu oštećene i ispucale kože a njen komentar je: "Dragi Deda Mraze, ove godine moja zelja je da mi poklonis debeli novcanik i tanko telo a ne da pobrkas kao sto si to uradio prosle godine. Hvala ti mnogo! Tvoja Bucka :)" Molimo gore navedene dobitnike da radi evidencije pošalju svoje ime, prezime i broj telefona na mail marketing@ringeraja.rs, a poklone možete preuzeti u narednih 10 dana sa ličnom kartom u našoj kancelariji: Danu media doo, Balkanska 18/lokal 16, tržni centar Ivanium, Beograd. O dogovoru radi preuzimanja ćete biti obavešteni telefonom. Ako niste iz Beograda, pošaljite prijatelja, rodbinu ... a možemo vam poklon poslati i poštom, o vašem trošku. Čestitamo Svima vama koji ste ostavili svoju želju pod RR jelkicu želimo da se iste i ostvare!!! Vaša Ringeraja.rs
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.1.2012 3:18:07 >
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 3:33:08
|
|
|
|
hanka
|
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 8:50:10
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
hvala puno...i nadam se da ce mi se ostvariti zeljica....xixixixixi cestitam svim dobitnicama i SRECNA VAM SRPSKA NOVA GODINA...
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 14:47:21
|
|
|
|
galovic
|
Hvala !!!!!
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 14:49:18
|
|
|
|
galovic
|
Ja sam svoju nagradicu probala fantasticna je !!!! Hvala jos jednom !!!!
< Poruku je uredio galovic -- 14.1.2012 14:50:21 >
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 14:56:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Galovic, moram da priznam da se meni lično tvoja nagrada najviše dopala :) Mnoooogo volim pilinge
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 14.1.2012 14:57:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Lep vikend svima, uživajte
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 15.1.2012 13:14:31
|
|
|
|
galovic
|
Galovic, moram da priznam da se meni lično tvoja nagrada najviše dopala :) Mnoooogo volim pilinge user posted image Galovic, moram da priznam da se meni lično tvoja nagrada najviše dopala :) Mnoooogo volim pilinge xexexexexex.... nagrada je super... pilingujem se i ja ali vidim i mm !!! Mada i ona anticelulit bi dobro dosla !!!!
|
|
|
|
|
RE: Poklonite lepu novogodišnju želju, možda ... 15.1.2012 14:11:31
|
|
|
|
*Debeljuca*
|
Ja ovu kozmetiku koristim i super je . Najbitnije da je prirodna !
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana5 najboljih POZA U SEKSU za zatrudnjivanjeNeki tvrde da određeni položaji tokom seksa mogu povećati šanse za trudnoću. Proverite i probajte, ne može da škodi. ;)
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Šta će dete naslediti od vaše svekrveDete dobija genetski koktel, a od bake mu sleduje 25%, ali sve zavisi koliko će se to odraziti na dete tokom odrastanja.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
SAMOSTALNOSTpipsKada su se vase bebe podigle samostalno bez pomoci iz lezeceg na ledjima u sedeci polozaj?posle 6 meseci (
55%)

posle 7 meseci (
19%)

posle 8 meseci (
11%)

posle 9 meseci (
7%)

posle 10 meseci (
3%)

posle 11 meseci (
6%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!