|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SLIM LINE soft gel?
10.11.2012 17:59:46   
minavb

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima.

Au user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 26
10.11.2012 20:43:04   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ufff vidim ovde bas imate lose misljenje o ovim tabletama, a bas sam htela da pitam kako ste zadovoljne, jer moja sestra i drugarica ih koriste i preezadovoljne su!
Druagrica je skinula 7 kila samo od jedne kutije,a sestra od polakutije 5 kg.
Meni su malo skupe moram da priznam, al ako tako dobro deluju a da se kile posle n e vracaju mozda bih i probala.

A ni jedna dijeta nije zdrava pa se pise o njima.

Ja sam ih kupila letos, bas slusajuci koliko su efikasne. Ajd prezalim pare i odvojim za njih, bilo mi je potrebno extra skidanje za na more, i nisam skinula ni grama.
E sad, skontala sam da su pre te tablete stvarno bile efikasne, ali su sadrzale i neku stetnu supstancu (zaboravih kako se vika), pa je bila neka afera oko toga, pa su ovi negirali, pa su bile povucene iz prodaje, pa su posle toga vracene u prodaju, ali ocigledno bez ove supstance, pa vise i nisu efikasne. user posted image
Vezbanje je majka, inace to mi je bio prvi i poslednji put da dajem pare za takve stvari, sad sam ponovo pocela sa vezbanjem i to je za mene najbolji nacin, uz izbalansiranu ishranu, da budes top! ;)

Direktna veza do poruke: 27
16.11.2012 11:10:47   
Cokica86s
Upravo sam naišla na ovaj forum, jer me je zanimalo mišljenje osoba koje su probale ovaj preparat. I da, bila sam u pravu kao i Minavb.
Danas (jutros) sam popila TEK 10-u tabletu i uopšte se ne osećam dobro!!!! Već danima imam jake migrene, preskakanje srca, nesvestice i trnjenje glave i lica (dakle, ozbiljni neurološki simptomi). Da ne pričam da se u životu nisam ovoliko znojila!
Mislila sam da je od stresa na poslu i privatno, i posumnjala sam da ove tablete nisu dobre, te sam i potražila neki forum (prekasno doduše). Moja drugarica ih je isto pila i super je smršala, i nije joj bilo ništa....ali sada, posle mesec dana otkako ih NE koristi ne može sebi da dođe od prehlada, gripova i šetnji po doktorima. Upropastila je organizam. Ja prestajem momentalno da ih pijem, jer su opasne. Pre neko veče zamalo nisam pozvala Hitnu pomoć, jer sam mislila da će mi se glava raspasti u komade od pritiska i bolova; pomislila sam da ću dobiti moždani udar. Svako, naravno, sebi bira šta će i kako će izgubiti kilograme. Može da veruje u priče ili ne. Ja sam samo želela da podelim svoje iskustvo, koje je (meni bar) jako strašno!
Ovo je potpuni dokaz da se NE MOŽE SMRŠATI preko noći...nego guzicu na trčanje i u teretanu, pa će kile spasti.

Pozdrav svima!

Direktna veza do poruke: 28
11.1.2013 0:46:04   
Mishica 77
U kapsulama lepo postoji uputstvo sa sastavom, kontraindikacijama i neželjenim efektima.
Kao i kada se kupije bilo koji proizvod, logično mi je da se pročita deklaracija. Zar ne?
E onda lepo vidite da u "čudesnim" kapsulama ima efedrina tj. supstance koja je stimulans organizma tj. stimuliše simpatički autonomni nervni sistem. Narodski rečeno "diže adrenalin" kao u stresnim situacijama i ubrzava metabolizam. Ko je imao neželjenih efekata neka uporedi sa nekom stresnom situacijom koju je doživeo i videće da je to to. Znači: sušenje usta, preznojavanje, lupanje srca, ubrzan puls, nesanica, nervoza, gubitak apetita, zatvor.... (jedino što gubitak apetita, sušenje usta i preznojavanje ovde predstavlja "željeni" efekat. user posted image , valjda......)
Još prostije rečeno efedrin upada u istu grupu sa morfinom, kokainom, LSD-jem.....
Jedina razlika je to što se efedrin koristi kao sastojak nekih lekova, a ovo ostalo su nelegalne supstance iliti droZe.
Pa ko voli nek izvoli. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Cokica86s)
Direktna veza do poruke: 29
28.2.2013 9:00:12   
dzema
Pre nego sto sam kupila ove tablete,citala sam ovaj forum,pa evo sada ih koristim i zelim da podelim moje iskustvo.Pijemo ih 10 dana moj muz i ja.Kod njega nema nikakvih smetnji sem zatvora i smanjio mu se apetit.Meni se isto smanjio apetit,ali kao da imam,jaku upalu mokracnih kanala,i imam krvi u mokraci.Pijem uvin caj to uvek pomaze ako ne pomogne prestajem sa ovim slim tabletama,jer imam utisak da preve neki atat na bubrege.Inace moja jetrva je od njih skinula 30 kilograma,i znam jos jednu devojku kojoj su pomogle.Ako mi za dva dana ne dube bolje ja prestajem da ih koristim .napisacu sta se desava.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 30
28.2.2013 9:25:55   
Shishica
Jasno ko dan da je tema otvorena radi reklame i po odgovorima nekim se vidi.. ali na kraju eto istneee.

Zenice drage, ako hocete da oslabite, smanjite rucanje jer to sigurno mozete ako hocete i u setnje..tako.

(odgovor članu dzema)
Direktna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here