Figaro oblanda >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Vaskršnji kolačići >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavni recept za domace toblerone >
Sastojci:
Uputstvo:
Kada se doda mleko u prahu moguce je smesu podeliti na dva dela- u jedan narendati 50g crne cokolade, a u drugi 50g bele cokolade. Istovremeno ih sipati u kalup.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kolac sa visnjama >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Lenja Snaša >
Sastojci:
Uputstvo:
Najbolje bi bilo postepeno dodavati slag u deo sa plazmom i jagodama i na taj nacin sami odredjujete gustinu sadrzaja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pekmez od kajsije iz rerne >
Sastojci:
Uputstvo:
Vanilin secer, cimet i rum daju poseban ukus pekmezu ali ako niste ljubitelj moze i bez njih.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Integralni keksi sa crnom cokoladom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kolac sa pudingom i korama >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Mafini sa čokoladom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavan kolač sa čokoladom >
Sastojci:
Uputstvo:
Ukoliko se pravi varijanta bez voća onda se preliv pravi na sledeći način
U 100 ml mleka rastopiti 10 (ja stavljam manje) kašika šećera. Tome dodati 50 g putera i 200 g čokolade.
Kada se kolač ispeče preliti ga ovim prelivom.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept