|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
IvannaM
Trudilica  (22.3.)





subota, 22.3.2014

Trudni smo, nije uspelo04
Dok nestrpljivo iscekujem dan kada ce mi konacno uruciti resenje o pristupanju u progam za vantelesnu oplodnju o trosku drzave pokusavam da izvrtim sve dogadjaje iz prethodne dve godine koji su mi totalno poremetili zivot.
Manje - vise to sto sam se udala, od nas se to vec i ocekivalo, ali dogadjaj od godinu dana pre toga je pokrenuo lavinu.
MM i ja smo ziveli zajedno vec duze vremena, zastitu smo davo prestali da koristimo, ali nismo pratili plodne dane, nismo se opterecivali, pa je i izostanak mog ciklusa bio sasvim normalna stvar.
Kada samo ugledali drugu crticu na testu malo je reci kako smo bili odusevljeni, ali i prvo krvarenje je bio sok. Prva beta, prvi ultrazvuk i saznanje da je trudnoca vanmatericna. Necu pisati koliko sam se namucila tih mesec dana pokusaja izazivanja pobacaja lekovima, bolove koje sam imala i olaksanju koje sam dozivela kada je odradjena prva laporaskopija...odstranjen desni jajovod.
Godinu i po pokusavanja donosila su nova razocarenja, iz meseca u mesec. Ciklusi tacni kao Svajcarski sat....a onda tacno 17 meseci nakon prve operacije ponovo pozitivan test, prva odgovarajuca pozitivna beta i novi pad. Jos jedna vanmatericna trudnoca. Odluka lekara je bila vrlo jasna....operacija i odstranjivanje jajovoda, bez pogovora, pa priprema za vto. I to je proslo
I evo nas 4 meseca kasnije, cekamo sa drugstepene komisije to famozno resenje :) Uskoro cemo, znam, i mi imati naseg bebca :*



Klikni ovde i napiši prvu objavu za svoj dnevnik!
Jedinstveno razdoblje života, nezaboravna sećanja! Sve prekretnice i važne događaje upiši u svoj dnevnik. Podeli ih sa Ringerajinom zajednicom ili zaključaj samo za sebe.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.








22.3.2014
Naravno da hocete,samo hrabro i bebac ce uskoro biti tu :)

24.3.2014
Svaka čast na hrabrosti i strpljenju! Imaćete svoju bebicu, sigurno, zaslužili ste!
24.3.2014
Hvala na podrsci :*

24.3.2014
:*

24.3.2014
Iskreno se nadam da ce ovog puta biti sve u redu :*

24.3.2014
ivana,zelim vam svu srecu,samo napred,bice bebica!
24.3.2014
Dacemo sve od sebe.....i naravno cim napravimo korak dalje...javljam se :)

27.3.2014
Uspecete ovaj put samo pozitivno,i nema odustajanja.Zelim vam puno srece!!!

3.4.2014
Želim vam puno sreće!!
4.4.2014
Hvala svima :* Evo mi jos uvek cekamo resenje...proslo je 14 dana od komisije
Zelim vam da se sto pre vasa zelja ostvari :*
18.4.2014
Drage moje, konacno smo dobili resenje drugostepene komisije da jesmo kandidati za vto i ukljuceni smo u program.....sa nam ostaje samo da cekamo famozno pozivno pismo :)

21.4.2014
Puno, puno srece vam zelim! VTO je jedna velika lutrija. Morate biti uporni i bebice ce doci. Mnogo beznadeznih slucajeva, sa po nekoliko bezuspesnih odradjenih VTO znam, ali svi su na kraju uspeli!   

22.4.2014
Super, IvannaM, želimo vam puno sreće!

juče
Samo hrabro! Puno srece!

25.5.2014
Draga, ja sam imala tri vanmatericne, dva puta na levom i jednom na desnom, na kraju odstranjena oba jajnika. Moze samo VTO. Otisli smo na vantelesnu o trosku drzave i domah ostali trudni i evo deriste tu pored mene 10 meseci, dernja se na podu :) Hocu da ti kazem da vama verovatno nista drugo ne fali, vec da su ti jajovodi bili problem, pa cete brzo biti trudni! Srecno!
25.5.2014
U sredu 28.05. idemo na konsultacijeeee :)

9.6.2014
naravno,samo pozitivno,bice nego sta

13.6.2014
bice dve bebe da sve nadoknade.
Ako želiš da objaviš komentar moraš daPrijaviš ili postaneš član portala.

Dnevnik -IvannaM

  2014
22.03.Trudni smo, nije uspelo



Klikni ovde i pogledaj druge javne dnevnike!
Zajedno se radujemo, plačemo, rastemo ...

Click Here